FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 05 jan 2021, 00:22

Miljacka je napisao/la:
04 jan 2021, 23:28
slika
Ne znam zasto al mi je jedan od najgotivnijih naših živih legendi trenutno :bih:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 05 jan 2021, 00:22

Ne dirajte mi roleta. Doktorirao je ekonomiju. Toliko.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 jan 2021, 00:25

Denchi je napisao/la:
05 jan 2021, 00:21
feniksptica je napisao/la:
04 jan 2021, 23:43
Samo jedan brat naseg igraca je ovdje pisao Denchi, opet ti govorim. Ostali ne smiju vise :D :D
Naravno, radi se o tebi tj. Alenu Hebibovicu :kafa:
Prepozno bi mene Panto da jesam..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jan 2021, 00:29

Broj aktivnih članova FK Sarajevo za 2021. godinu na dan 04.01.2021 je 1888.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jan 2021, 00:30

05 jan 2021, 00:25
Denchi je napisao/la:
05 jan 2021, 00:21
04 jan 2021, 23:43
Samo jedan brat naseg igraca je ovdje pisao Denchi, opet ti govorim. Ostali ne smiju vise :D :D
Naravno, radi se o tebi tj. Alenu Hebibovicu :kafa:
Prepozno bi mene Panto da jesam..
On mi je i reko :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 jan 2021, 00:30

@Red1946

Ako ti vodis firmu jadna majko tebi i tvojim klijentima...

Poceo si pricati o budzetu, pa presao na finansijski izvjestaj da bi dosao do Cash Flow ili gotovinskog tok novca. A sve sa tvrdnjom da Emir ima ko Zrinjski i Zeljeznicar skupa. Pri cemu ne znas koliki su njihovi ni nas budzet ali si rekao da se to vidi po fin. Izvjestaju pa jos pri tome dodao po Cash Flow stavci. Za nekog ko vodi firmu ne bi trebao mijesati kruske i jabuke.

Raspravljati o ovome preslo bi u monotoniju za sve forumase i vise bi licilo na cas osnova finansija.

Ni po jednoj stavci za koje se ti hvatas se ne moze zakljuciti kolikim tacno budzetom Emir raspolaže.

1. Jer budzet nije dio finansijskog izvjestaja na koji se pozivas. Budzet moze biti nerealizovan kada su troskovi u pitanju ili neispunjen kada su prihodi u pitanju ili pak prebacen i po jednoj ili drugoj strani. Budzet je dokument za sebe koji nije javan i koji ne zna niko osim ljudi koji rade na njemu.

2. Fin Izvjestaj i dio fin. Izvjestaja koji se odnosi na plate se odnosi zbirno na sve uposlenike i kao takav nije pokazatelj sa kojim iznosom Emir raspolaze.

3. U Cash Flow se nalaze i druge obaveze npr.poput dobavljaca, a koji takodjer nije pokazatelj koliko Emir ima za prvi tim.

Neko ko vodi firmu bi trebao biti svjestan ovoga prije nego donese zakljucak kako toboze mi imamo ko Zrinjski i Zeljeznicar skupa.

Mislio sam da si samo zlonamjeran sada vidim da si zlonamjeran i neobrazovan.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 jan 2021, 00:37

Za sve vas finansijski izvjestaji su Sarajevo
NEMA NAZAD

EldanDemirovicHZ
Kontakt:

Post Postao/la EldanDemirovicHZ » 05 jan 2021, 00:39

Sta je ovo raja, ja čujem da će Rahman ipak ostati i to da će potpisati produženje ugovora na 2 godine, i to momak mi rekao koji sve sto je do sada rekao bilo je tako, nije momak stariji čovjek :) a i po meni mislim da Rahman može u boljem klubu igrati i mislim da treba ostati u Sarajevu do ljeta Europu odigrati pa ako još udjemo u grupe još će vise vrijediti i možda ode u duplo bolju ligu i klub, tako da mi je logičnije da ostane s nama još kojim mjesec da osvoji titulu pokuša ove godine nešto napraviti u Europi i onda će duplo vrijediti, vise mi to ima smisla nego sad da ide u Tursku... Njemu ni u Sarajevu nije losa Plata sve ima... tako da i ja mislim da će on produžiti ugovor a da će naši raditi na tome da prodaju Pidru, Handžića, Tatara... nekako bi uvijek prije pustio Tatara nego Rahmana... Al eto vidjet ćemo ja se nadam da ostaje aBd
Ps: Znamo kakav raspored nas čeka na početku drugog dijela sezone i to odma u prva 3 4 kola... tako da po meni moraju nam skoro svi Ostat uz to da se dovede 1 2 dobra igrača jer zaista nas čeka paklen raspored u prva 3 kola možemo riješiti pitanje titule, a možemo Nedo Bog i dovesti u potanje titulu tako da ne trebamo se zauzeti, Al svi mi vjerujemo u naše Sa 🥰
Zadnja izmjena: EldanDemirovicHZ, dana/u 05 jan 2021, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 05 jan 2021, 00:40

revolt je napisao/la:
05 jan 2021, 00:30
@Red1946

Ako ti vodis firmu jadna majko tebi i tvojim klijentima...

Poceo si pricati o budzetu, pa presao na finansijski izvjestaj da bi dosao do Cash Flow ili gotovinskog tok novca. A sve sa tvrdnjom da Emir ima ko Zrinjski i Zeljeznicar skupa. Pri cemu ne znas koliki su njihovi ni nas budzet ali si rekao da se to vidi po fin. Izvjestaju pa jos pri tome dodao po Cash Flow stavci. Za nekog ko vodi firmu ne bi trebao mijesati kruske i jabuke.

Raspravljati o ovome preslo bi u monotoniju za sve forumase i vise bi licilo na cas osnova finansija.

Ni po jednoj stavci za koje se ti hvatas se ne moze zakljuciti kolikim tacno budzetom Emir raspolaže.

1. Jer budzet nije dio finansijskog izvjestaja na koji se pozivas. Budzet moze biti nerealizovan kada su troskovi u pitanju ili neispunjen kada su prihodi u pitanju ili pak prebacen i po jednoj ili drugoj strani. Budzet je dokument za sebe koji nije javan i koji ne zna niko osim ljudi koji rade na njemu.

2. Fin Izvjestaj i dio fin. Izvjestaja koji se odnosi na plate se odnosi zbirno na sve uposlenike i kao takav nije pokazatelj sa kojim iznosom Emir raspolaze.

3. U Cash Flow se nalaze i druge obaveze npr.poput dobavljaca, a koji takodjer nije pokazatelj koliko Emir ima za prvi tim.

Neko ko vodi firmu bi trebao biti svjestan ovoga prije nego donese zakljucak kako toboze mi imamo ko Zrinjski i Zeljeznicar skupa.

Mislio sam da si samo zlonamjeran sada vidim da si zlonamjeran i neobrazovan.
Ne razumijem kako se usudjujes tako ophodit prema Redu, pa covjek je sveznadar. Krleža je bio sveznadar, sa svakim je o svakoj temi znao raspravljat, onda imas Muhameda Filipovica i treći je Red.

Sta li si ti sebi umislio covjece :mrgreen:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 05 jan 2021, 00:43

EldanDemirovicHZ je napisao/la:
05 jan 2021, 00:39
Sta je ovo raja, ja čujem da će Rahman ipak ostati i to da će potpisati produženje ugovora na 2 godine, i to momak mi rekao koji sve sto je do sada rekao bilo je tako, nije momak stariji čovjek :) a i po meni mislim da Rahman može u boljem klubu igrati i mislim da treba ostati u Sarajevu do ljeta Europu odigrati pa ako još udjemo u grupe još će vise vrijediti i možda ode u duplo bolju ligu i klub, tako da mi je logičnije da ostane s nama još kojim mjesec da osvoji titulu pokuša ove godine nešto napraviti u Europi i onda će duplo vrijediti, vise mi to ima smisla nego sad da ide u Tursku... Njemu ni u Sarajevu nije losa Plata sve ima... tako da i ja mislim da će on produžiti ugovor a da će naši raditi na tome da prodaju Pidru, Handžića, Tatara... nekako bi uvijek prije pustio Tatara nego Rahmana... Al eto vidjet ćemo ja se nadam da ostaje aBd
Dobro sam te zapamtio zadnji put i nemoj vise bgt ti nista prenosit ni od koga, dokazo si se pravo.

slika
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 jan 2021, 00:45

forgempp je napisao/la:
05 jan 2021, 00:43
Dobro sam te zapamtio zadnji put i nemoj vise bgt ti nista prenosit ni od koga, dokazo si se pravo.

slika
:urnebes:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 05 jan 2021, 00:48

forgempp je napisao/la:
05 jan 2021, 00:43

slika
:rol: :urnebes: :urnebes:

Lakše povjesničar :kafa: :tokralju:

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 05 jan 2021, 00:50

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 jan 2021, 22:32
Ahmoveliki je napisao/la:
04 jan 2021, 22:22
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 jan 2021, 22:16

A ne moze ni on fulati, a druga stvar, to nisu sve njegove zelje, znas, jer npr postoji nesto sto se zove i trener, pa i on trazi od SD da mu nekog dovede. Kao naprimjer sto je kesoljubova zelja bio Milanovic, a Vinko je zapikao Zinedina, Jukica...
Eto, nek je on na svoju ruku(kao svoje zelje) doveo Cruza i Hasanovica, idalje je lik odlican posao uradio...Isto ko da nijedan SD nije fulio s pojacanjem. Eno Werner, Hazard, Griezman su ti prvi primjeri
I jos nesto, vidim pravo si se pronasao u ovome postu :lol:
Werner, Hazard, Griezman :rol: :crazy: bolan ni za sto godina se sa takvima necemo moci porediti... te ljude placaju sponzori i prodaje dresova... mi nemamo pravo na kiks! Nismo u poziciji, kontas! Odigraj dvije godine u grupi namakni para pa ces imat pravo!
Dajem ti primjer kako i svjetski klubovi fulaju, i to sa itekako poznatim imenima
Jel ti sad malo jasnije ?
Cuj nismo u mogucnosti, pa jebote nije Hadzija vidovit pa da zna hoce li neko opravdati pojacanje ili ne...E cuj ne moze, pa jadan SD koji ce kod nas raditi, ako su mu to uslovi :rol:
@revolt bravo, super pitanje
@Red1946 mani me se bolan sdO ubleho...
Nije mi jasnije jer nemaju dodirnih tacaka sa nama!
Kontas... ne treba nam vidovit, treba nam covjek koji ima dobre veze i da ima grupicu ljudi koji znaju u dusu svakog igraca na balkanu koji moze napredovat ili da ti je odmah za prvu postavu, a i da znaju i da prate svakog naseg igraca vani... plus naravno neke strance u nasem dometu! Naveo ti je neko primjer, imas Zinedina pola godine vidis da nije to to i bacis pare na njega... brate nek on dokaze da je covjek za nas u ova dva tri transfer roka i da moze bolje... jjebe se meni ko ce to biti u buducnosti samo hocu da nam klub svakim danom napreduje pa nek portugalac bude jedan dan sd ne bitnoo kontas... takav covjek treba da se ubija od posla dan/noc ... 5 januar je znamo gdje nam skripi najvise, hocemo odbranu titule hocemo grupe pa sta ceka... da opet nekog iz srbije probere na dva dana pred prvu tekmu!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 jan 2021, 00:51

@revolt
Nemoj mi samo reći da se trošiš na ebenog @reda? Ti gori majke mi..

Sad kad ti napiše imaš roka 15 minuta da otkloniš post, inače će ga on sam skloniti. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jan 2021, 00:53

Sa kakvim je on parama na kliničkom baratao, to vi možete sanjati. :kafa: Jedini čovjek koji je dokazujući se drugim na ovoj temi pisao i gdje radi i šta su mu djeca završila i šta sve ne...
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 05 jan 2021, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 05 jan 2021, 00:53

AlfredNobel je napisao/la:
05 jan 2021, 00:51
@revolt

Sad kad ti napiše imaš roka 15 minuta da otkloniš post, inače će ga on sam skloniti. :kafa:
Ma nesanica me neka puca pa nemam sta pametnije raditi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 jan 2021, 00:55

@revolt

Gasi ga @revolt k'o Amar Željkana. Polahko al yebitačno. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 jan 2021, 00:58

joker90 je napisao/la:
05 jan 2021, 00:53
Sa kakvim je on parama na kliničkom baratao, to vi možete sanjati. :kafa: Jedini čovjek koji je dokazivajući se drugim na ovoj temi pisao i gdje radi i šta su mu djeca završila i šta sve ne...
Pa nije valjda to taj isti isti gospodin, koji vuče sve konce na kliničkom i kojem znamo porodično stablo. Kako je divan ovaj forum.. :kafa:

Možda i ja imam drugi profil, evo ne znam.. :problem:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 05 jan 2021, 00:58

I šta bi na kraju, jesu se uzeli ?

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 jan 2021, 01:00

revolt je napisao/la:
05 jan 2021, 00:53
@revolt

Ma nesanica me neka puca pa nemam sta pametnije raditi.
Bolje uzmi gledaj panoramu Breze na YT, nego što objašnjavaš nešto redu i njemu sličnim. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Fudo, hase73, JavierBosnia, mnon46, nedimmmm1337, pierce, Proximic, SamoDaKazeem, Vanja8 i 83 gosta.