Ne znam zasto al mi je jedan od najgotivnijih naših živih legendi trenutno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam zasto al mi je jedan od najgotivnijih naših živih legendi trenutno
Prepozno bi mene Panto da jesam..Denchi je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:21Naravno, radi se o tebi tj. Alenu Hebibovicufeniksptica je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:43Samo jedan brat naseg igraca je ovdje pisao Denchi, opet ti govorim. Ostali ne smiju vise![]()
![]()
![]()
On mi je i rekofeniksptica je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:25Prepozno bi mene Panto da jesam..Denchi je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:21Naravno, radi se o tebi tj. Alenu Hebibovicufeniksptica je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:43Samo jedan brat naseg igraca je ovdje pisao Denchi, opet ti govorim. Ostali ne smiju vise![]()
![]()
![]()
Ne razumijem kako se usudjujes tako ophodit prema Redu, pa covjek je sveznadar. Krleža je bio sveznadar, sa svakim je o svakoj temi znao raspravljat, onda imas Muhameda Filipovica i treći je Red.revolt je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:30@Red1946
Ako ti vodis firmu jadna majko tebi i tvojim klijentima...
Poceo si pricati o budzetu, pa presao na finansijski izvjestaj da bi dosao do Cash Flow ili gotovinskog tok novca. A sve sa tvrdnjom da Emir ima ko Zrinjski i Zeljeznicar skupa. Pri cemu ne znas koliki su njihovi ni nas budzet ali si rekao da se to vidi po fin. Izvjestaju pa jos pri tome dodao po Cash Flow stavci. Za nekog ko vodi firmu ne bi trebao mijesati kruske i jabuke.
Raspravljati o ovome preslo bi u monotoniju za sve forumase i vise bi licilo na cas osnova finansija.
Ni po jednoj stavci za koje se ti hvatas se ne moze zakljuciti kolikim tacno budzetom Emir raspolaže.
1. Jer budzet nije dio finansijskog izvjestaja na koji se pozivas. Budzet moze biti nerealizovan kada su troskovi u pitanju ili neispunjen kada su prihodi u pitanju ili pak prebacen i po jednoj ili drugoj strani. Budzet je dokument za sebe koji nije javan i koji ne zna niko osim ljudi koji rade na njemu.
2. Fin Izvjestaj i dio fin. Izvjestaja koji se odnosi na plate se odnosi zbirno na sve uposlenike i kao takav nije pokazatelj sa kojim iznosom Emir raspolaze.
3. U Cash Flow se nalaze i druge obaveze npr.poput dobavljaca, a koji takodjer nije pokazatelj koliko Emir ima za prvi tim.
Neko ko vodi firmu bi trebao biti svjestan ovoga prije nego donese zakljucak kako toboze mi imamo ko Zrinjski i Zeljeznicar skupa.
Mislio sam da si samo zlonamjeran sada vidim da si zlonamjeran i neobrazovan.
Dobro sam te zapamtio zadnji put i nemoj vise bgt ti nista prenosit ni od koga, dokazo si se pravo.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:39Sta je ovo raja, ja čujem da će Rahman ipak ostati i to da će potpisati produženje ugovora na 2 godine, i to momak mi rekao koji sve sto je do sada rekao bilo je tako, nije momak stariji čovjeka i po meni mislim da Rahman može u boljem klubu igrati i mislim da treba ostati u Sarajevu do ljeta Europu odigrati pa ako još udjemo u grupe još će vise vrijediti i možda ode u duplo bolju ligu i klub, tako da mi je logičnije da ostane s nama još kojim mjesec da osvoji titulu pokuša ove godine nešto napraviti u Europi i onda će duplo vrijediti, vise mi to ima smisla nego sad da ide u Tursku... Njemu ni u Sarajevu nije losa Plata sve ima... tako da i ja mislim da će on produžiti ugovor a da će naši raditi na tome da prodaju Pidru, Handžića, Tatara... nekako bi uvijek prije pustio Tatara nego Rahmana... Al eto vidjet ćemo ja se nadam da ostaje aBd
forgempp je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:43Dobro sam te zapamtio zadnji put i nemoj vise bgt ti nista prenosit ni od koga, dokazo si se pravo.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:39Sta je ovo raja, ja čujem da će Rahman ipak ostati i to da će potpisati produženje ugovora na 2 godine, i to momak mi rekao koji sve sto je do sada rekao bilo je tako, nije momak stariji čovjeka i po meni mislim da Rahman može u boljem klubu igrati i mislim da treba ostati u Sarajevu do ljeta Europu odigrati pa ako još udjemo u grupe još će vise vrijediti i možda ode u duplo bolju ligu i klub, tako da mi je logičnije da ostane s nama još kojim mjesec da osvoji titulu pokuša ove godine nešto napraviti u Europi i onda će duplo vrijediti, vise mi to ima smisla nego sad da ide u Tursku... Njemu ni u Sarajevu nije losa Plata sve ima... tako da i ja mislim da će on produžiti ugovor a da će naši raditi na tome da prodaju Pidru, Handžića, Tatara... nekako bi uvijek prije pustio Tatara nego Rahmana... Al eto vidjet ćemo ja se nadam da ostaje aBd
![]()
forgempp je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:43Dobro sam te zapamtio zadnji put i nemoj vise bgt ti nista prenosit ni od koga, dokazo si se pravo.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:39Sta je ovo raja, ja čujem da će Rahman ipak ostati i to da će potpisati produženje ugovora na 2 godine, i to momak mi rekao koji sve sto je do sada rekao bilo je tako, nije momak stariji čovjeka i po meni mislim da Rahman može u boljem klubu igrati i mislim da treba ostati u Sarajevu do ljeta Europu odigrati pa ako još udjemo u grupe još će vise vrijediti i možda ode u duplo bolju ligu i klub, tako da mi je logičnije da ostane s nama još kojim mjesec da osvoji titulu pokuša ove godine nešto napraviti u Europi i onda će duplo vrijediti, vise mi to ima smisla nego sad da ide u Tursku... Njemu ni u Sarajevu nije losa Plata sve ima... tako da i ja mislim da će on produžiti ugovor a da će naši raditi na tome da prodaju Pidru, Handžića, Tatara... nekako bi uvijek prije pustio Tatara nego Rahmana... Al eto vidjet ćemo ja se nadam da ostaje aBd
![]()
Nije mi jasnije jer nemaju dodirnih tacaka sa nama!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:32Dajem ti primjer kako i svjetski klubovi fulaju, i to sa itekako poznatim imenimaAhmoveliki je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:22Werner, Hazard, GriezmanGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 jan 2021, 22:16
A ne moze ni on fulati, a druga stvar, to nisu sve njegove zelje, znas, jer npr postoji nesto sto se zove i trener, pa i on trazi od SD da mu nekog dovede. Kao naprimjer sto je kesoljubova zelja bio Milanovic, a Vinko je zapikao Zinedina, Jukica...
Eto, nek je on na svoju ruku(kao svoje zelje) doveo Cruza i Hasanovica, idalje je lik odlican posao uradio...Isto ko da nijedan SD nije fulio s pojacanjem. Eno Werner, Hazard, Griezman su ti prvi primjeri
I jos nesto, vidim pravo si se pronasao u ovome postu![]()
![]()
bolan ni za sto godina se sa takvima necemo moci porediti... te ljude placaju sponzori i prodaje dresova... mi nemamo pravo na kiks! Nismo u poziciji, kontas! Odigraj dvije godine u grupi namakni para pa ces imat pravo!
Jel ti sad malo jasnije ?
Cuj nismo u mogucnosti, pa jebote nije Hadzija vidovit pa da zna hoce li neko opravdati pojacanje ili ne...E cuj ne moze, pa jadan SD koji ce kod nas raditi, ako su mu to uslovi![]()
@revolt bravo, super pitanje
@Red1946 mani me se bolan sdO ubleho...
Ma nesanica me neka puca pa nemam sta pametnije raditi.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:51@revolt
Nemoj mi samo reći da se trošiš na ebenog @reda? Ti gori majke mi..
Sad kad ti napiše imaš roka 15 minuta da otkloniš post, inače će ga on sam skloniti.![]()
Gasi ga @revolt k'o Amar Željkana. Polahko al yebitačno.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:51@revolt
Sad kad ti napiše imaš roka 15 minuta da otkloniš post, inače će ga on sam skloniti.![]()
Pa nije valjda to taj isti isti gospodin, koji vuče sve konce na kliničkom i kojem znamo porodično stablo. Kako je divan ovaj forum..
Bolje uzmi gledaj panoramu Breze na YT, nego što objašnjavaš nešto redu i njemu sličnim.revolt je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:53Ma nesanica me neka puca pa nemam sta pametnije raditi.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:51@revolt
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Fudo, hase73, JavierBosnia, mnon46, nedimmmm1337, pierce, Proximic, SamoDaKazeem, Vanja8 i 83 gosta.