Svevisnji...?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
Obojicu?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 02:04Nego koga bi forumska brigada radije, Irfana ili Beqiraja?
This time next year, we'll be millionaires!
Jes’ milina čitati kako provincijalca Reda popišaše sinoć 

Beqiraj, definitivno.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 02:04Nego koga bi forumska brigada radije, Irfana ili Beqiraja?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Bolje ti je sam se banuj, Bgm.
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
AH7
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Imaju li insajderi kakvih informacija hoce li doci napadač do prozivke 11 januara i ostaju li Rahmanovic, Tatar, Milicevic, Kovacevic ??
Može ako država pokloni. I grbavica je nekada bila državno vlasništvo.
Da se vratimo malo mjesec unazad.Feridaga je napisao/la: ↑20 dec 2020, 18:30Ja pričam,ljudi ne vjeruju.Napadac ce biti stranac.Nikakvi Krpici Hadzici pi... materine.Ugovor ce prije produžiti svi iz prostog razloga sto niko ne nudi Bog zna sta bolje od nas i to je taj uspijeh i stavka koja je nedostajala da platis igraca da bude zadovoljan, nikakva ljubav i tradicija plati pa ces imati.Prodaja samo u slucaju ponude koja je vrijedna pomena.
Pa platicemo markicu

Ha ja, kosto je bivsi sda silajdzic mittalu poklonio celicaru za 1km
Sve po zakonu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ko je meni ono srao da nemamo para kad sam se ja lomio da objasnim zasto se provjeravaju kad dolaze iz zemalja 67. svijeta
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Nobel...AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:53ko je meni ono srao da nemamo para kad sam se ja lomio da objasnim zasto se provjeravaju kad dolaze iz zemalja 67. svijeta

Ja sam sumnjao i prepirao se, nisam sraoAngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:53ko je meni ono srao da nemamo para kad sam se ja lomio da objasnim zasto se provjeravaju kad dolaze iz zemalja 67. svijeta

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
jest, jest i mailove im slaoVanja8 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:54Nobel...AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:53ko je meni ono srao da nemamo para kad sam se ja lomio da objasnim zasto se provjeravaju kad dolaze iz zemalja 67. svijeta![]()
![]()
![]()

You are someone else I am still right here
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ja i nobel volimo tako da seremo, ne mislim na njega, ni na najpapirija, s njim je bila malo duza rasprava, nije srao, ko ovaj samo ne mogu da se sjetim ko je a mrsko mi trazit, ovo s revoltom me vratilo u te dane nakratko.Vanja8 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:54Nobel...AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:53ko je meni ono srao da nemamo para kad sam se ja lomio da objasnim zasto se provjeravaju kad dolaze iz zemalja 67. svijeta![]()
![]()
![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Opet neki bug, nestaju postovi
ima l' ko da je zavrsio ove jace fakultete (makar ko sinovi od velicanstvenog forumasa) da popravi ovo ?
P.S. Nek se ne javljaju provincijalci, za njih je to visa matematika...

P.S. Nek se ne javljaju provincijalci, za njih je to visa matematika...
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ja mogu samo reci ko je bug
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 21 gost.