Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Misimović, Spahić, Vico, Begić, sve je to ista mraka koja se međusobno kolje i napada te pri tome kupi jeftine poene kod svojih (naivnih) pristalica u javnosti, a do prije pola godine su međusobno lizali anuse jedan drugom.
Al' to je tako u kriminalnim hobotnicama, kad se sve raspadne nastanu podjele i kasapljenje oko kolača.
Bravo!Raonffa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:45Ovdje nema čistog i sa obrazom, svako ganja svoje talove i to je najveći problem.
Misimović, Spahić, Vico, Begić, sve je to ista mraka koja se međusobno kolje i napada te pri tome kupi jeftine poene kod svojih (naivnih) pristalica u javnosti, a do prije pola godine su međusobno lizali anuse jedan drugom.
Al' to je tako u kriminalnim hobotnicama, kad se sve raspadne nastanu podjele i kasapljenje oko kolača.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

-
Bosnausrcu9
- Kontakt:
Mozda za nekog drugoligasa u Njemackoj, ovdje bi mu pravili takve spletke da nebi znao jel poso ili je doso.
U neka bolja vremena, sad niposto ukaljati jedno veliko ime reprezentacije.
Kako si ti naivan J*** ti zivot
Osim ako nisi ironican
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
Pozitivanstav
- Kontakt:
Znaci druze,cirkus sve..Nacudit se insan ne moze ,strasno..Drape je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:37Akrapović nas je odbio jer je imao na stolu i ponudu CSKA a Misimović mu je ponudio da prolazi kroz sve razgovore, komisije i odbore pa možda i postane selektor, očekivano je odbio i već vodi CSKA a da je poslušao Misimovića još uvijek ne bi znao hoće li ga izabrati za selektora. Sličan problem bi bio i kod Selimbegovića, on ima dobar posao u Njemačkoj, zašto bi riskirao ako mu neće prići i reći da ga žele za selektora i samo treba da pristane. Kodro je imao problema sa klubom u Švicarskoj jer se odužilo u medijima hoće li postati selektor reprezentacije, ni jedan klub ne želi čitati dva mjeseca da bi ih trener mogao napustiti.
- AlainProst
- Kontakt:
kakva imena jadan ne bio?
U svakom interviju imam Pro Licencu uskoro,odbrana diplomskog 8,9,10.1 tečno govorim 4 jezika al bukvalno u svakom
**** on se ne nameće nikome ovo onoo sam se nudiš onda sere
Lik poredi Bolićev restoran i kaze da ce ga pitati da li bi dao nekome da mu bude kuhar koji 11 godina nije razbio jajeta (Barbarez i njegova licenca)
Jeftino i smiješno sve dok u savezu budu Bajramović,Rahimić,Bolić,Osim Iv.,Glavaš,Hibić,Konjić,Salihamidžić,Kodro nema napredka ovo sve pošamarat
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Petev jede ćevape i sluša Merlina zar to nije dovoljno ?
Odlicno poredjenje. Ide vam na k... sve sto se ne slaze s vasim misljenjem. Treba saslusati i drugu stranu. Nabrojani nece nikad biti dio Saveza sve dok otvorenim gardom ne krenu u borbu za svoje mjesto pod suncem. Svugdje na svijetu postoje izbori, moras se kandidovati, moras lobirati i ilobirati. Ne mogu ja, a ni ti, reci evo daj nam ovih 15 u IO. Ne moze to nigdje na svijetu.1921boy je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:22I ovaj Topić ide više na k
U svakom interviju imam Pro Licencu uskoro,odbrana diplomskog 8,9,10.1 tečno govorim 4 jezika al bukvalno u svakom
Lik poredi Bolićev restoran i kaze da ce ga pitati da li bi dao nekome da mu bude kuhar koji 11 godina nije razbio jajeta (Barbarez i njegova licenca)
Jeftino i smiješno sve dok u savezu budu Bajramović,Rahimić,Bolić,Osim Iv.,Glavaš,Hibić,Konjić,Salihamidžić,Kodro nema napredka ovo sve pošamarat
-
Transfer1312
- Kontakt:
admin je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:35Odlicno poredjenje. Ide vam na k... sve sto se ne slaze s vasim misljenjem. Treba saslusati i drugu stranu. Nabrojani nece nikad biti dio Saveza sve dok otvorenim gardom ne krenu u borbu za svoje mjesto pod suncem. Svugdje na svijetu postoje izbori, moras se kandidovati, moras lobirati i ilobirati. Ne mogu ja, a ni ti, reci evo daj nam ovih 15 u IO. Ne moze to nigdje na svijetu.1921boy je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:22I ovaj Topić ide više na k
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, Atlanta, Beduin, BiH26, CHR, Confiance, Daduli, DanijelTZ, dena24, DzaniMehmet, Edincapitano, Elddar, Fudo, Futbol, General505, GrbavicaHrammm, HariTz, husrefbeg, inzomni, klasik, Kljukusar, Konzerva, Majstorinho, Micron, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, PeppermintSA, rimljanin90, RobijasiZenica1988, s4mke, Sarun, seha77, Shevko, signalidunapark, soccerfan, sombrero, StevieG8, TefalTava, trunks1946, Venom, Wolffire i 244 gosta.