FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Who let the bugs out ?
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžić je prije nekoliko dana zvanično raskinuo saradnju s turskim klubom, te je trenutno slobodan igrač. Počelo se špekulisati da bi se mogao vratiti u BiH, ali to nije realna opcija.
Cilj ovog 27-godišnjeg napadača je da ostane u Evropi, a nije tajna da su za njega interes pokazali već neki turski klubovi, ali i timovi iz nekoliko evropskih zemlja.
Cilj ovog 27-godišnjeg napadača je da ostane u Evropi, a nije tajna da su za njega interes pokazali već neki turski klubovi, ali i timovi iz nekoliko evropskih zemlja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nećeš zavaditi @dimariju i mene.Vanja8 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:54Nobel...AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:53ko je meni ono srao da nemamo para kad sam se ja lomio da objasnim zasto se provjeravaju kad dolaze iz zemalja 67. svijeta![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
nesto se @dimaria nije zaletio da to isto napiseAlfredNobel je napisao/la: ↑05 jan 2021, 11:56Nećeš zavaditi @dimariju i mene.Vanja8 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:54Nobel...AngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jan 2021, 10:53ko je meni ono srao da nemamo para kad sam se ja lomio da objasnim zasto se provjeravaju kad dolaze iz zemalja 67. svijeta![]()
![]()
![]()

da li je to obostrano nobele zapitaj se
You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vidiš da me odbranio prvim narednim postom. <3
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobar dan Marko!MortemHz je napisao/la: ↑05 jan 2021, 11:50Hadžić je prije nekoliko dana zvanično raskinuo saradnju s turskim klubom, te je trenutno slobodan igrač. Počelo se špekulisati da bi se mogao vratiti u BiH, ali to nije realna opcija.
Dobrodosao na Kosovsku bitku, srpska vojska je porazena a Bajazit je nas novi sultan, njegov je onaj veliki sator

Nas admin uvijek sa breaking news-om

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Izvini, u moje imeEldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑05 jan 2021, 04:56Ja ću prenositi šta je meni k cejf i kad god ja hoću kome se ne svidja nek ne čita, produži i to je to.forgempp je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:43Dobro sam te zapamtio zadnji put i nemoj vise bgt ti nista prenosit ni od koga, dokazo si se pravo.EldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:39Sta je ovo raja, ja čujem da će Rahman ipak ostati i to da će potpisati produženje ugovora na 2 godine, i to momak mi rekao koji sve sto je do sada rekao bilo je tako, nije momak stariji čovjeka i po meni mislim da Rahman može u boljem klubu igrati i mislim da treba ostati u Sarajevu do ljeta Europu odigrati pa ako još udjemo u grupe još će vise vrijediti i možda ode u duplo bolju ligu i klub, tako da mi je logičnije da ostane s nama još kojim mjesec da osvoji titulu pokuša ove godine nešto napraviti u Europi i onda će duplo vrijediti, vise mi to ima smisla nego sad da ide u Tursku... Njemu ni u Sarajevu nije losa Plata sve ima... tako da i ja mislim da će on produžiti ugovor a da će naši raditi na tome da prodaju Pidru, Handžića, Tatara... nekako bi uvijek prije pustio Tatara nego Rahmana... Al eto vidjet ćemo ja se nadam da ostaje aBd
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑05 jan 2021, 12:11Dobar dan Marko!MortemHz je napisao/la: ↑05 jan 2021, 11:50Hadžić je prije nekoliko dana zvanično raskinuo saradnju s turskim klubom, te je trenutno slobodan igrač. Počelo se špekulisati da bi se mogao vratiti u BiH, ali to nije realna opcija.
Dobrodosao na Kosovsku bitku, srpska vojska je porazena a Bajazit je nas novi sultan, njegov je onaj veliki sator
Nas admin uvijek sa breaking news-om![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Braco spremite se 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
@fera bar ti i ja znamo da je Nobel i drvlje i kamenje na diMariju za onu provjeru novca,ovi izgubili pamcenje izgleda

- feniksptica
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma ne prenosis ti, nego lupas i izmisljas ne bi li ispao insajder ako se ispostavi tacnim. Ko djeca kao da imaju nekog prijatelja u klubuEldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑05 jan 2021, 04:56Ja ću prenositi šta je meni k cejf i kad god ja hoću kome se ne svidja nek ne čita, produži i to je to.

A poznat si ti meni iz perioda nekog 2013/14 dal si se furao po fb, yt, nez ni da li si sta snimao, al nesto si izvodio mescini ili sam te gdje drugo upoznao
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
Dajte mi ovlast samo 24h da očistim nas pdf molim vas
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Nobelu posalji upozorenje, mislim sto se duzine tekstova tice...

Jel to prozivas nas nemuslimane sa pjesmom "Sprem'te se"

Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
-
- Kontakt:
Pa i opstina je drzava, odnosno drzavni organ u cijem je vlasnistvu stadion.
Vi kao Srbi i Kosovska bitka, proglašuje te pobjedu, a bio poraz... Ima Vas desetak ovdje i djelujete kao hijene i oponašanje čopora...
Smiješni ste svakom normalnom čovjeku, a i nenormalno je da toliko vremena provodite na forumu, besposleni popovi i jariće Krste, kao i vi....
Bez Nama mi bi bili u poz Želja, a ovi iz Uprave su zaradili članske , a potrošili Za auta i reprezentacije puno više love. Ove godine je potrošeno min 8 mil Km, a zarađeno Max 3 mil Km od Uefe, sad ako novac legne u januaru , pozajmica-osn prava opet ful iznosu.
Toliko o njihovoj sposobnosti, navikli samo musti ko ljaksad kravu, ili Difovci budžet...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Trenutno korisnika/ca: Anex, JavierBosnia i 28 gostiju.