Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

1921boy
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la 1921boy » 05 jan 2021, 13:54

admin je napisao/la:
05 jan 2021, 13:35
1921boy je napisao/la:
05 jan 2021, 13:22
I ovaj Topić ide više na k
U svakom interviju imam Pro Licencu uskoro,odbrana diplomskog 8,9,10.1 tečno govorim 4 jezika al bukvalno u svakom
**** on se ne nameće nikome ovo onoo sam se nudiš onda sere

Lik poredi Bolićev restoran i kaze da ce ga pitati da li bi dao nekome da mu bude kuhar koji 11 godina nije razbio jajeta (Barbarez i njegova licenca)

Jeftino i smiješno sve dok u savezu budu Bajramović,Rahimić,Bolić,Osim Iv.,Glavaš,Hibić,Konjić,Salihamidžić,Kodro nema napredka ovo sve pošamarat
Odlicno poredjenje. Ide vam na k... sve sto se ne slaze s vasim misljenjem. Treba saslusati i drugu stranu. Nabrojani nece nikad biti dio Saveza sve dok otvorenim gardom ne krenu u borbu za svoje mjesto pod suncem. Svugdje na svijetu postoje izbori, moras se kandidovati, moras lobirati i ilobirati. Ne mogu ja, a ni ti, reci evo daj nam ovih 15 u IO. Ne moze to nigdje na svijetu.
Ide mi na k to što se pravi mutav pa se nudi a kaže ja nisam takav ne bi se nikad nudio ovo ono a u svakom interviju evo dobijam Pro Licencu,dobit ću Pro Licencu,idem na odbranu diplomskog za Pro Licencu.
Uostalom svejedno je ko će biti selektor bezveze se nerviramo što bi se reklo Bog nema hajra od ovog džaba prćija ostaje prćija
mosa lošmi stićko tit-ula!

Pozitivanstav
Kontakt:

Post Postao/la Pozitivanstav » 05 jan 2021, 14:04

1921boy je napisao/la:
05 jan 2021, 13:22
I ovaj Topić ide više na k
U svakom interviju imam Pro Licencu uskoro,odbrana diplomskog 8,9,10.1 tečno govorim 4 jezika al bukvalno u svakom
**** on se ne nameće nikome ovo onoo sam se nudiš onda sere

Lik poredi Bolićev restoran i kaze da ce ga pitati da li bi dao nekome da mu bude kuhar koji 11 godina nije razbio jajeta (Barbarez i njegova licenca)

Jeftino i smiješno sve dok u savezu budu Bajramović,Rahimić,Bolić,Osim Iv.,Glavaš,Hibić,Konjić,Salihamidžić,Kodro nema napredka ovo sve pošamarat
Ma kakav Topic i Smajic,ko bi ozbiljan posebno ovom drugom dao lokomotivu u ruke.
Topic bi da bude kao Barbarez,kao tako vazan patriota.
Igro je za svoju drzavu,sto bi bio odabraniji od ostalih,Musica,Joldica,Bajramovica,Konjica,Piplice i rd..
Sto da ne Musemic,Osim,sta je to Topic ili Samjic ili neko drugi bolji od njih..?

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 05 jan 2021, 14:34

gruezi je napisao/la:
05 jan 2021, 06:48
Marko topic 7mog Januara dobija trenersku profi licencu I ako nemoze barbarez onda moze topa...katolik nije bio selektor vec 10 godina...
A koga je to Topic vodio dosad :hmmmmm: .. sem toga nema njega ko pogurat' ... za 'svoje' u Savezu on je izdajnik tako da on ne bi dobio podrsku u svojoj mjesnoj zajednici a kamoli gdje drugo ... a vjerujem da bi rado uletio iz Svice na bar Musinu funkciju ... nadacemo se da ce i on jednom doc' na red kad se izmjenjaju svi hercegovacki trenerski magovi ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 05 jan 2021, 14:52

Barbarez neće da se gura i govori za medije, zadnji put sam ga slušao u podcastu kod repera Frenkia a i njemu je gostovao samo jer se godinama poznaju.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 05 jan 2021, 15:40

Stvarno Topic malo prelazi u dosadu, toliko exponiranje zadnjih godina samo da bi se privukla neka paznja.
Igrao za rep kad niko nije smio , te ja bi ovako ili onako...ja i, trebal medalja za to sto si odlucio igrat za maticnu rep.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 05 jan 2021, 15:51

Meni samo nije jasno na osnovu cega neki ovdje zakljucuju da cemo mi proigrati ako Barba bude selektor ?

Zar vama nije jasno sta je nas glavni problem, nakon koliko selekotora ? Kako je moguce da nam je Barba rjesenje sa 0 iskustva, a svi prije njega ga itekako imaju.
Mjau !

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 05 jan 2021, 16:20

Neka se namece covjek, vidi se da ima zelju.
Bolje njega gledati nego onog Musu

Treba Topu u strucni stab odmah kod novog selektora kad bude imenovan 2022.g

Vidi se da zeli da radi, pa mu dati priliku malo. Imati tu ekipu u strucnom stabu dugorocno, a i da nametne igracima malo svoje misljenje sto se tice BiH

Ali nece on nikad dobiti priliku jer uvijek prica otvoreno protiv saveza i ne uvlaci se u guzove nikome.
BašČelik!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 jan 2021, 17:02

Machak je napisao/la:
05 jan 2021, 15:51
Meni samo nije jasno na osnovu cega neki ovdje zakljucuju da cemo mi proigrati ako Barba bude selektor ?

Zar vama nije jasno sta je nas glavni problem, nakon koliko selekotora ? Kako je moguce da nam je Barba rjesenje sa 0 iskustva, a svi prije njega ga itekako imaju.
Za mnoge je 2 + 2 = 5
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 05 jan 2021, 17:56

Vidim da se spominje kao kandidat strani trener, ali mislim da nama treba domaći koji dobro poznaje naš mentalitet, naše igrače. Recimo, Baka Slisković ili Džemo Hadžiabdić. Oni bi bili najbolje rješenje, vjerujte", rekao je za FTV iz Pariza legendarni bh. trener.
:D

Evo i mostarskog revolveraša, da kaže koju pametnu. Hvala Vaha i pomozi na tako što ćeš začepit usta i skoncentrisat se zarađivanje para.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 05 jan 2021, 18:11

Ali pazi krimosi iz saveza se pozivaju na neko iskustvo i reference a kandiduju trenera koji je sa **** Dinamom uspio popusiti titulu,jedini u 20 godina koji je to uspio,znaci da das Dinamo nekom forumasu ovdje osvojio bi titulu ali ovaj trenerski mag je to uspio zajebati,pa Osim i Musemic su osvojili vise trofeja nego sto je ovaj cevapa pojeo,ako je to referenca onda on nema sta traziti ovdje...A teze je osvojiti titulu sa Zeljom i Sarajevom nego sa Dinamom,ironija..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 jan 2021, 18:20

Splahnulo je svima od reprezentacije, tu ni testorex ne pomaže. Ivajlo, Osim, Pochettino, Alegri, koga briga iskreno.

Vico sultan, pišanje po javnosti. Treba vremensku pratiti i broj zaraženih.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jan 2021, 18:35

delinjo je napisao/la:
05 jan 2021, 18:11
Ali pazi krimosi iz saveza se pozivaju na neko iskustvo i reference a kandiduju trenera koji je sa **** Dinamom uspio popusiti titulu,jedini u 20 godina koji je to uspio,znaci da das Dinamo nekom forumasu ovdje osvojio bi titulu ali ovaj trenerski mag je to uspio zajebati,pa Osim i Musemic su osvojili vise trofeja nego sto je ovaj cevapa pojeo,ako je to referenca onda on nema sta traziti ovdje...A teze je osvojiti titulu sa Zeljom i Sarajevom nego sa Dinamom,ironija..
To sa Dinamom je glupa i površna priča. Imao je strašnu Rijeku koja je uzela 88 bodova, sezonu poslije toga se titula uzela sa samo 73 boda. Nisam ni ja za Peteva al taj argument za Dinamo je površan i bezveze, ljudi zavšili sezonu sa 85 bodova čini mi se. To ti je ko da zamjeraš Kloppu sezonu kad je završio drugi a imao 97 bodova, u 9/10 situacija s toliko bodova si siguran prvak.

Tužno je što su uopće kandidati ti što jesu, i stranci i naši. Muslin daleko najbolji od svih ovih što se spominju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 jan 2021, 20:29

Kazu onaj ko mrzi zivot mu nema smisla.Nije lako kako god okrenes.Dajte nam Hadziju sminkera.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 05 jan 2021, 20:33

znam samo da cu se identificirati sa repkom ako bude Sergej....
tz tz tz tz tz tz

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jan 2021, 21:03

Sergej da nije ništa vodio mora preuzeti repku. Istog bi mišljenja bio da se Misimović želi baviti trenerskim poslom.

Kako je Niko Kovač preuzeo Hrvatsku? Malo pomoćni trener, pa mladu repku 6 utakmica pa glavni trener Vatrenih. Kasnije vodio uspješno Eintracht, pao u Bayernu i sada solidan u Monacu.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 05 jan 2021, 21:12

Taj Topic je zesci klaun. Sad mu navodno nekakav hercegovacki lobij kriv sto ne moze dobiti nigdje trenerski angazman, a nekad davno je srao da je navodno odbio Hrvatsku zbog BiH, iako je u vrijeme debija za BiH igrao za faking Varazdin, a Hrvatska u to vrijeme u spici imala Sukera, Boksica, Vlaovica i jos xx napadaca koji su po svemu bili ispred njega. Tomu su svi krivi u zivotu izgleda ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jan 2021, 21:23

Topić je igrao za BiH kada to mnogi nisu smjeli. Mlad si ti kralju, ne shvaćaš to. Glavaš u vrijeme agresije i Marko nakon agresije, oba fudbalera INSTITUCIJE.

Bosnausrcu9
Kontakt:

Post Postao/la Bosnausrcu9 » 05 jan 2021, 21:31

Ustati pa reći Emir Spahić i Sergej Barbarez!

Ovaj ludi narod brzo zaboravlja neke stvari. Obojica su se čuvali u klubovima, da bi mogli ginuti za reprezentaciju. Kad bismo u ovoj generaciji imali barem pola od onoga što su oni bili, druga bi se pjesma pjevala drugovi.
Molim da se ne replicira na ovo, ne da mi se zajebavati sa onima koji su bili u pelenama kad su ovi bukvalno davali sve od sebe za repku, uključujući zdravlje.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 05 jan 2021, 21:49

Normalan tok bi bio da je starohonja uzeo Sergeja kao pomocnika do kraja kval za Euro, pa da on nastavi poslije njega, a ne faking Cviko.
Ovako mu se pišaju na sve sto je ucinio za rep

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 05 jan 2021, 22:26

Niko nema kredita. U sportu uvijek najbolji i najspremniji dobijaju šansu. Od stare slave se ne živi. Ako već mora biti po Vicinoj želji a bit će naredne 4 godine pa onda sljedeće po Beusovoj želji neka bude Muslin ili Marinović. Ovaj drugi je naš najbolji trener. Apsolutno podržavam Vicinu najavu da se Begić poznatom sportskom radniku oduzme titula počasnog jer to priznanje je ismijavanje fudbala kao sporta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sheyi i 10 gostiju.