Ide mi na k to što se pravi mutav pa se nudi a kaže ja nisam takav ne bi se nikad nudio ovo ono a u svakom interviju evo dobijam Pro Licencu,dobit ću Pro Licencu,idem na odbranu diplomskog za Pro Licencu.admin je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:35Odlicno poredjenje. Ide vam na k... sve sto se ne slaze s vasim misljenjem. Treba saslusati i drugu stranu. Nabrojani nece nikad biti dio Saveza sve dok otvorenim gardom ne krenu u borbu za svoje mjesto pod suncem. Svugdje na svijetu postoje izbori, moras se kandidovati, moras lobirati i ilobirati. Ne mogu ja, a ni ti, reci evo daj nam ovih 15 u IO. Ne moze to nigdje na svijetu.1921boy je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:22I ovaj Topić ide više na k
U svakom interviju imam Pro Licencu uskoro,odbrana diplomskog 8,9,10.1 tečno govorim 4 jezika al bukvalno u svakom
**** on se ne nameće nikome ovo onoo sam se nudiš onda sere
Lik poredi Bolićev restoran i kaze da ce ga pitati da li bi dao nekome da mu bude kuhar koji 11 godina nije razbio jajeta (Barbarez i njegova licenca)
Jeftino i smiješno sve dok u savezu budu Bajramović,Rahimić,Bolić,Osim Iv.,Glavaš,Hibić,Konjić,Salihamidžić,Kodro nema napredka ovo sve pošamarat
Uostalom svejedno je ko će biti selektor bezveze se nerviramo što bi se reklo Bog nema hajra od ovog džaba prćija ostaje prćija