Da je bar ostao tamo raditi. Ovako zauzima radno mjesto nekome ko je zaista zavrsio i ima znanje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
PSPHM
Kontradiktorno je da jedan akademik izrazava vrijednost novca u km (kilometrima), ili se nesto promijenilo u medjuvremenu ?
P.S. Evo stari mi dao cenera, odo na shishu i kafu, dok neciji marljivi sinovi vrijedno rade kreirajuci malo carstvo (zelene zastave su im obiljezja).
Selam od Zoke vlaha
P.S. Evo stari mi dao cenera, odo na shishu i kafu, dok neciji marljivi sinovi vrijedno rade kreirajuci malo carstvo (zelene zastave su im obiljezja).
Selam od Zoke vlaha
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
A mozda da poslusamo Cartela i damo mu 24 sata? 

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
joj kad mi osnovci krenu o akademicima pricat....
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Boze sačuvaj šta se piše na temi FK Sarajeva.
Djeca zeljna paznje, plus im raspust.
I ti si pravio bedastoce u njihovim godinama samo sto u provinciji nisi imao neta pa da po forumima orgijas...
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
- AngelDiMaria
- Kontakt:
stas kad je dosadno, nit ko ide nit ko dolazi, nit ima husrefa, nit ima handzeta, nit ima uprave, nit sabrine, nit fudbala generalno. idealna prilika da akademici i finansijski analiticari izadju iz ofline moda i dokazu se.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
DiMaria u njegovim godinama im'o malog kojeg šalje po cigare, Jukinu sliku u šlajpeku.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ybg, zimska pauza, ne može se puno ni pisati o klubu trenutno, pa ljudi skrenu sa teme..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
**** te provincija moja i skorina zajedno.
Boli istina, aAngelDiMaria je napisao/la: ↑05 jan 2021, 14:47**** te provincija moja i skorina zajedno.

Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
- AngelDiMaria
- Kontakt:
boli evo, ajKizo28 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 14:47Boli istina, a![]()
- AngelDiMaria
- Kontakt:
kad ce ljudi skontat da ne smiju za provinciju kacit
- feniksptica
- Kontakt:
Yebo vas to..gdje su @bordobijeli @emir79 @memara da zaguzvamo oko Husrefa i Vinka, to su dueli.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ja bih zamolio da me ne vrijedjaju u inboks pojedini nickovi, ako imaju problem neki nek ga rjesavaju mimo foruma, a ne po nasim provincijama koje su dale od velikih vezira do velikih drzavnika i poduzetnika. hvala lijepo.
- bordoakapitar
@Kizo i @Red imate i moju podrsku. Pustite ove ove likove sto podrzavaju ovu uhljeb upravu, jer su i sami takvi. Da nemaju nekoga ko ih finansira propali bi kao i uprava FKS bez Tana i Nama koje su doveli ljudi prije njih. Isti su kao i Dinini difovci, nista obrazovaniji nisu. Mene su jednom rascerecili ovdje kad sam rekao da sam ateista , drugi put sam ih zamolio ih da ne pljuju po Musemicu.Covjek radio kako je znao i smijenili ga na nekorektan nacin i to je sve, ali on je za njih kesoljub, jer uprava i Vinko rade "volonterski"...
Dzekoljupci, zdravo, zdravo...
šta je ovo sušu ti yebem imal išta normalno ovdje pročitat
Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 05 jan 2021, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
FKS
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa valjda investitor i sluzi za to. Sta ces sad reci da je i uorava Cityja nesposobna jer trose pare koje im daje seik.bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:04@Kizo i @Red imate i moju podrsku. Pustite ove ove likove sto podrzavaju ovu uhljeb upravu, jer su i sami takvi. Da nemaju nekoga ko ih finansira propali bi kao i uprava FKS bez Tana i Nama koje su doveli ljudi prije njih. Isti su kao i Dinini difovci, nista obrazovaniji nisu. Mene su jednom rascerecili ovdje kad sam rekao da sam ateista , drugi put sam ih zamolio ih da ne pljuju po Musemicu.Covjek radio kako je znao i smijenili ga na nekorektan nacin i to je sve, ali on je za njih kesoljub, jer uprava i Vinko rade "volonterski"...
Sda pileci mozak.
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 50 gostiju.