FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma šta imam ispast insajder šta ti je druže znaš koliko me boli k za tim nego onako kažem , kakav insajderJavierBosnia je napisao/la: ↑05 jan 2021, 12:47Ma ne prenosis ti, nego lupas i izmisljas ne bi li ispao insajder ako se ispostavi tacnim. Ko djeca kao da imaju nekog prijatelja u klubuEldanDemirovicHZ je napisao/la: ↑05 jan 2021, 04:56Ja ću prenositi šta je meni k cejf i kad god ja hoću kome se ne svidja nek ne čita, produži i to je to.![]()
A poznat si ti meni iz perioda nekog 2013/14 dal si se furao po fb, yt, nez ni da li si sta snimao, al nesto si izvodio mescini ili sam te gdje drugo upoznao
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ćija vuna crnu majku prede
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne smeta mi nijedna diskusija, nek se piše o bilo čemo, na meni je hoćul to srolat il pročitat, al jel moguće da kad neko baci bombu da se svi oko tog zalijepe odmah i maximalno se fokusiraju na to. Tako nam je i sa državom, milion afera pa se onda baci kost među narod oko rata i narod zaboravi sve afere i krene o ratu i nacionalnizmu.
Ja ipak mislim da @red namjerno provocira sa tim svojim glupostima jer se odmah 80% pdfa primi na to. A i da nije namjera, fascinantno je koliko nas se primi na to.

Ja ipak mislim da @red namjerno provocira sa tim svojim glupostima jer se odmah 80% pdfa primi na to. A i da nije namjera, fascinantno je koliko nas se primi na to.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
Kanarinac sport ofulo.
A ti Eldan napises tako odmah ja bih volio i to je to. Ne pravis se pametan i pises cuo sam rekli mi da ostaju itd..
A ti Eldan napises tako odmah ja bih volio i to je to. Ne pravis se pametan i pises cuo sam rekli mi da ostaju itd..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da odu svi igraci koji imaju ugovor do 2021 opet imamo dobri igraca za prvi 11. 

-
- Kontakt:
bordoakapitar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 15:04@Kizo i @Red imate i moju podrsku. Pustite ove ove likove sto podrzavaju ovu uhljeb upravu, jer su i sami takvi. Da nemaju nekoga ko ih finansira propali bi kao i uprava FKS bez Tana i Nama koje su doveli ljudi prije njih. Isti su kao i Dinini difovci, nista obrazovaniji nisu. Mene su jednom rascerecili ovdje kad sam rekao da sam ateista , drugi put sam ih zamolio ih da ne pljuju po Musemicu.Covjek radio kako je znao i smijenili ga na nekorektan nacin i to je sve, ali on je za njih kesoljub, jer uprava i Vinko rade "volonterski"...
Dzekoljupci, zdravo, zdravo...

-
- Kontakt:
Ja sam mislio da su ovi likovi poput @bordoakapitar izumrli na ovoj temi poslije ovakvih uspjeha kluba...
Ja evo 6 puta čitam post svega mi i ne mogu da vjerujem šta lik izvali... Osim ako nije ironija.
Ja evo 6 puta čitam post svega mi i ne mogu da vjerujem šta lik izvali... Osim ako nije ironija.
BordoJoker je napisao:
Bravo @joker90, uz tebe sam brate!

Bravo @joker90, uz tebe sam brate!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Picke jedne malehne, šta ste uradile od teme, ne mogu da vjerujem. Uđem malo da uz kafu pročitam kritička razmišljanja i skrojene analize, dočeka me ovo. Ima li ovdje moderatora, daj him po jedan ban na 20 dana i da se vratimo u normalu. Za šest dana je prozivka haloooooo.. Ništa vam nije sveto, sve vam hebem!
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 05 jan 2021, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Zamisli Vanju kad zavrsi onu tvoju analizu pa kad se on ukljuci u ove rasprave..ludilo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
QURCINEE od navijaca...
Molio kesoljub da samo ostane jos 7 dana na klupi kako bi mogao naplatiti vise, medjutim napaceni bosnjo nebi bio napacen da je drugacije reagovao...
Molio kesoljub da samo ostane jos 7 dana na klupi kako bi mogao naplatiti vise, medjutim napaceni bosnjo nebi bio napacen da je drugacije reagovao...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 05 jan 2021, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bosnas_, Dave, Hajdeee, PeppermintSA, sarajevo19461987 i 50 gostiju.