FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vanja, ne ulazi mi u profil i ne piši u moje ime. Gade jedan..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sunce ti yebem dok gledam ovaj video nesto me u stomaku i glavi zaboli i jako me bude stid za ove papane, a pogotovo ovaj lik sto pljuje u ovog jadnog novinara 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vanja, uđi mu!!!AlfredNobel je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:22Vanja, ne ulazi mi u profil i ne piši u moje ime. Gade jedan..
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:

Sunce ti yebem dok gledam ovaj video nesto me u stomaku i glavi zaboli i jako me bude stid za ove papane, a pogotovo ovaj lik sto pljuje u ovog jadnog novinara
[/quote]
To je ovaj bordoakapitar

Nedugo poslije toga je registrovan prvi slučaj korone u BiH. Slučajnost ili ne?

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Jedva čekam @mortu da vidim ko će na hlađenje pa da pročitam sta pametno na ovom pdfu. 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Na ovim snimcima su navijaci Sarajeva posebno ko ide na istok moze prepoznati dosta ljudi. Ne znam sta se cudite pa i ovdje je pisano protiv uprave, neki dan je covjek izvadio sta su pisali protiv sabrine i hadzije.
Niko nije pisao u to doba da bi branio jednog lika i da bi ga stavljao ispred kluba, dok u vrijeme protesta to je bio jedini cilj.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:43Na ovim snimcima su navijaci Sarajeva posebno ko ide na istok moze prepoznati dosta ljudi. Ne znam sta se cudite pa i ovdje je pisano protiv uprave, neki dan je covjek izvadio sta su pisali protiv sabrine i hadzije.
alacious je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:45Niko nije pisao u to doba da bi branio jednog lika i da bi ga stavljao ispred kluba, dok u vrijeme protesta to je bio jedini cilj.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:43Na ovim snimcima su navijaci Sarajeva posebno ko ide na istok moze prepoznati dosta ljudi. Ne znam sta se cudite pa i ovdje je pisano protiv uprave, neki dan je covjek izvadio sta su pisali protiv sabrine i hadzije.
Što pričaš gluposti, nabijem i vas, i upravu.
Pivo, tučnjava i nogomet!
Joj da hoce kesoljub za tuzlu potpisati pa da pocnete navijat za njih i napustite temu viseBudala je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:48alacious je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:45Niko nije pisao u to doba da bi branio jednog lika i da bi ga stavljao ispred kluba, dok u vrijeme protesta to je bio jedini cilj.bordobijeli je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:43Na ovim snimcima su navijaci Sarajeva posebno ko ide na istok moze prepoznati dosta ljudi. Ne znam sta se cudite pa i ovdje je pisano protiv uprave, neki dan je covjek izvadio sta su pisali protiv sabrine i hadzije.
Što pričaš gluposti, nabijem i vas, i upravu.
Ma nabijem na **** i tebe, i Husrefa šlagera.
Eki, ti baš šaljivdžija.
Ma jok, cini ti se, ja to sve da ti bude lakse sto babuke nema u klubu vise nikada
Trenutno korisnika/ca: Dave, fkshz4687, HordasDolacMalta i 56 gostiju.