Ne zna Amar ti šefe znaš.lendra je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:20Olako smo se mi rijesili hajrica ima sve predispozicije za dobrog napadaca. amar zna al vrijeme ce pokazati svojebraco je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:03Anel Hajrić:
Bivši fudbaler Željezničara o vremenu provedenom na Grbavici: Zauvijek ću pamtiti pečeno janje iz Izraela
Najinteresantnija anegdota iz FK Željezničar?
“Bilo je puno svakakvih događaja, pa i smiješnih. Put u Izrael ću sigurno pamtiti zauvijek. Od pečenog janjeta koje je putovalo sa nama u avionu, do problema sa koronom, zbog koje je bila utakmica odgođena.”![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Hoce utemeljitelj floskule sportski segment aka Lendric poslovna odluka kluba.Manijakdolopate je napisao/la: ↑05 jan 2021, 11:46Možda izađe neko da objasni šta je FutbaV na ovoj skupštini.
On sve zna.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze li naci neko izjavu (ne mogu se sjetit imena) naseg clana upravnog odbora,kada ga je pitala novinarka da li ce korona poremetiti izgradnju juzne tribine a on joj odgovori da su sredstva obezbjedjena i da nece korona poremetiti izgradju ?
Dejana, svako ko ulazi u klub a nije Misimović ce biti pljuvan.
Ta struja je optuživala Amara da kupuje sudije protiv Zelje.
Evo vec pljuju Gredica i Vukotica koji su Zeljo a jadovi su na prve pritiske dezertirali iz skupštine.
Da su vodili Zelju u ratu danas bi bili rahmetli Zeljeznicar Djerzelez.
A slazem se da ce Zeljo prezivjeti ovo sranje i stanje i nadam se rijesit se sljama od navijača kojima niko osim nedodirljivih nije dobar.
Postujem i cijenim sto klub nista ne iznosi sto niko pojma nema i nadam se ulasku Gredica i Vedrana da krenemo malo unaprijed u uredjenju i poslovanju kluba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
Tad se druže moj oblijetalo oko Grbavice i bilo uvijek 7-8 igraca za prodati, taj sportski segment je za Lendru uzeo 600 hiljada, sad samo oblijeću ovi što im se dužno i sve zajedno kad prodaš ne možeš izvuć 600 hiljada.bhsport je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:14Hoce utemeljitelj floskule sportski segment aka Lendric poslovna odluka kluba.Manijakdolopate je napisao/la: ↑05 jan 2021, 11:46Možda izađe neko da objasni šta je FutbaV na ovoj skupštini.
On sve zna.
Koliko god neko mrzio nekog, cinjenica je cudna stvar.
Meni je jadno što sad dovodimo iz Čelika a prije se moglo iz Grčke, pa i kad je promašaj znaš da klub dobro stoji, čim može priuštiti nešto tako, bilo para, punile se uplatnice kako treba, spavalo se po hotelima.
Ljudi koga su tjerali u 80% su upravu bili, eto Kemo prvi, ispao smećar i da mu Bogdom nikad nisu dali sansu.
Niko ne kaze kad je Veca poceo branit i kod koga, kod koga je Zaka proradio, i on je hajvan ispao, Lendru naplatili, da ne pricam dalje.
Radovao sam se smjeni uprave prošle, jer su krahova imali stvarno, ali sad vidim da treba ljudima kapu skinut.
E fakat vise ova prepucavanja ne kontam nikakoManijakdolopate je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:37Tad se druže moj oblijetalo oko Grbavice i bilo uvijek 7-8 igraca za prodati, taj sportski segment je za Lendru uzeo 600 hiljada, sad samo oblijeću ovi što im se dužno i sve zajedno kad prodaš ne možeš izvuć 600 hiljada.bhsport je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:14Hoce utemeljitelj floskule sportski segment aka Lendric poslovna odluka kluba.Manijakdolopate je napisao/la: ↑05 jan 2021, 11:46Možda izađe neko da objasni šta je FutbaV na ovoj skupštini.
On sve zna.
Meni je jadno što sad dovodimo iz Čelika a prije se moglo iz Grčke, pa i kad je promašaj znaš da klub dobro stoji, čim može priuštiti nešto tako, bilo para, punile se uplatnice kako treba, spavalo se po hotelima.
Ljudi koga su tjerali u 80% su upravu bili, eto Kemo prvi, ispao smećar i da mu Bogdom nikad nisu dali sansu.
Niko ne kaze kad je Veca poceo branit i kod koga, kod koga je Zaka proradio, i on je hajvan ispao, Lendru naplatili, da ne pricam dalje.
Radovao sam se smjeni uprave prošle, jer su krahova imali stvarno, ali sad vidim da treba ljudima kapu skinut.

A bit i jedne i druge strane se na kraju svede na isto, a to je da nismo uzeli titulu ni sa prošlima, a nećemo ni sa ovima sada. Ja samo vidim ono što je činjenica, a to je da nemamo sportskih uspjeha u bh ligi, nemamo sportskih uspjeha u europi gdje smo se btw doveli na historijski loš koeficijent, OP je qrac i već 5 godinama na prodajemo igrače iz naše škole i da sve više klubova u ligi ima više love od nas. I to je činjenica bio Amar, Miske ili moja baba na čelu kluba. A vi se nastavite klat jel bolje pod Misketom ili pod Amarom, dok svijet oko nas napreduje.
Meni je baš šega kad vidim npr da neko napiše nešto negativno za trenutne ljude u klubu i onda se neko javi s onim "e nek je kod prošlih bolje bilo". Naravno ovo vrijedi i obrnuto. A istina je da nismo postigli ono što želimo ni sa jednima ni sa drugima ili vam ga "rugao se lonac loncu, a oba šuplja"
Meni je baš šega kad vidim npr da neko napiše nešto negativno za trenutne ljude u klubu i onda se neko javi s onim "e nek je kod prošlih bolje bilo". Naravno ovo vrijedi i obrnuto. A istina je da nismo postigli ono što želimo ni sa jednima ni sa drugima ili vam ga "rugao se lonac loncu, a oba šuplja"
Kakvih 7-8 igraca za prodati?Manijakdolopate je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:37Tad se druže moj oblijetalo oko Grbavice i bilo uvijek 7-8 igraca za prodati, taj sportski segment je za Lendru uzeo 600 hiljada, sad samo oblijeću ovi što im se dužno i sve zajedno kad prodaš ne možeš izvuć 600 hiljada.bhsport je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:14Hoce utemeljitelj floskule sportski segment aka Lendric poslovna odluka kluba.Manijakdolopate je napisao/la: ↑05 jan 2021, 11:46Možda izađe neko da objasni šta je FutbaV na ovoj skupštini.
On sve zna.
Koga smo to iz Grcke doveli? Mislis na Toskasa?
Para bilo od evrope, Bajica, Dzeke, Hadziahmetovica itd. Bilo je i dosta dugova ali su dosli u periodu kad se ocekivao priliv velikog novca u klub. Zaboravljas da su doveli autobuse igraca i nismo na kraju izborili evropu i sa tom upravom..
Prodali Lendrica, ostali na Nikolicu i onda skoro godinu dana nisu mogli da nadju zamjenu i onda doveli Kajkuta aka intenzitet.. Za stadion i ono sto se uradilo na infrastrukturi svaka cast, sve ostalo je bilo uzas zivi. Igranje fm sa klubom i nemilice trosenje novca, Zeljinog novca, na razne polovnjake i davanje takvim polovnjacima boli glava cifre..
Bjezi vise i ti i ostali koji branite nekoga i ove i one. Isto ko konji kad im stavis ono na oci i samo vide jedan pravac. Niko od njih nikad nije rekao pogrijesio sam, nisam ovo dobro uradio, imao sam dobru namjeru, jok ko mazge tvrdoglavi, iskopali rovove i udri sa demagogijom kako oni nisu pravili greske, gdje ce oni pogrijesiti, kako ovi ne prave greske i tako u krug..
Zato sam ja rekao da najbolja varijanta za nas je da nijedan ne bude u klubu. Mi ovako ne mozemo naprijed nikako. Toliko ta dva covjeka se vole da ce za svaki potez naci se opravdanje i nikad ni za sta nece se okriviti u zavisnosti ko koga voli.braco je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:08A bit i jedne i druge strane se na kraju svede na isto, a to je da nismo uzeli titulu ni sa prošlima, a nećemo ni sa ovima sada. Ja samo vidim ono što je činjenica, a to je da nemamo sportskih uspjeha u bh ligi, nemamo sportskih uspjeha u europi gdje smo se btw doveli na historijski loš koeficijent, OP je qrac i već 5 godinama na prodajemo igrače iz naše škole i da sve više klubova u ligi ima više love od nas. I to je činjenica bio Amar, Miske ili moja baba na čelu kluba. A vi se nastavite klat jel bolje pod Misketom ili pod Amarom, dok svijet oko nas napreduje.
Malo gledajte klub u tom odnosu. Koji uspjeh sportski je donio Amar u ovom mandatu i Misimovic kao predsjednik u svom? Nijedan, a bili su u situaciji dobroj, realno. Amar svojim kiksevima uyebao, Misimovic svojim potezima kao predsjednik. Je li tome trebamo teziti da nemamo nijedan sportski uspjeh, ali samo da ta osoba bude tu? Mislim da ne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne znam brate da je iko napisao išta loše za Gredića i Vukotića, čak naprotiv koliko vidim svi bi oduševljeni bili da se uključe u rad. Možda “najgore” što sam pročitao je da je neko napisao ne znam šta su oni smislili i volio bi to prvo vidjeti pa da dam mišljenje. Ostali su manje više svi rekli da se na slijepo slažu.bhsport je napisao/la: ↑05 jan 2021, 17:24Dejana, svako ko ulazi u klub a nije Misimović ce biti pljuvan.
Ta struja je optuživala Amara da kupuje sudije protiv Zelje.
Evo vec pljuju Gredica i Vukotica koji su Zeljo a jadovi su na prve pritiske dezertirali iz skupštine.
Da su vodili Zelju u ratu danas bi bili rahmetli Zeljeznicar Djerzelez.
A slazem se da ce Zeljo prezivjeti ovo sranje i stanje i nadam se rijesit se sljama od navijača kojima niko osim nedodirljivih nije dobar.
Postujem i cijenim sto klub nista ne iznosi sto niko pojma nema i nadam se ulasku Gredica i Vedrana da krenemo malo unaprijed u uredjenju i poslovanju kluba.
Blago vama pa se nadate..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- PointBlank
- Kontakt:
A sto ne govoriš o prošloj. Ovoj se pripisuju svi mogući grijesi, al niko nije doveo u pitanje greške iz prošlosti koje prouzrokovaše naredne. Jedno se na drugo veže. Nisu od nule počeli. PozzMamba21 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 11:35Ne govorim o prošloj upravi, nego o sadašnjoj, da se ogromni propusti prave u igračkom kadru od "jeftinih" igrača kao npr. Jamak, do "talenata" koji su dovedeni da nešto naprave i pokažu kvalitet kao SubašićPointBlank je napisao/la: ↑05 jan 2021, 09:18Nek je prosla uprava radila profesionalno... igraca bilo ko da je audicija
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Svaki navijac Zelje ce uvijek imati poštovanje i uvijek će pokazati respekt prema svakom onom koji je uradio bilo šta dobro za klub,bilo da se radi o trenerima,igračima,ljudima iz uprave,sponzorima,običnim ljudima...Isto tako će svaki navijac Želje uvijek kritikovati ono ili onoga što nevalja i što Želji nanosi štetu,donosi loš rezultat,blati ugled kluba...Svi oni koji nemaju takve aršine pa jedne kritikuju da bi one koji su još gori branil nisu navijači Želje.Lažno se predstavljaju.Oni su navijači pojedinaca zbog ličnog interesa kojeg imaju dok je taj kojeg brane tu a za Želju ih libo racku.Pa nisu navijači Želje tolki levati da ne vide da 8 godina titule nismo vidjeli,da ne vide kako nas ovi svukoše u ravan i ni po qurcu se ne pocešaše zbog toga,da ne vide da se ide prema tome da se Zeljina imovina želi tušnuti i da se ekipa rastali,da nas deru nekakve Krupe i Mladosti na našoj Grbavici,da nam je ekipa takva da strahujemo pred svaku utakmicu a da je tendencija da će još i lošija biti...I zato raja na ignore ove kojima je ovo gore nabrojano sad ok a nije bilo ok dok su neki drugi bili tu.
- MocMahale444
braco je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:08A bit i jedne i druge strane se na kraju svede na isto, a to je da nismo uzeli titulu ni sa prošlima, a nećemo ni sa ovima sada. Ja samo vidim ono što je činjenica, a to je da nemamo sportskih uspjeha u bh ligi, nemamo sportskih uspjeha u europi gdje smo se btw doveli na historijski loš koeficijent, OP je qrac i već 5 godinama na prodajemo igrače iz naše škole i da sve više klubova u ligi ima više love od nas. I to je činjenica bio Amar, Miske ili moja baba na čelu kluba. A vi se nastavite klat jel bolje pod Misketom ili pod Amarom, dok svijet oko nas napreduje.

Yebo ih miske i amar, dosadili su vise 24-7 ko ce koga bolje odbraniti.
Klub tone oni razvezali o upravama nataknem ih na napojnu žilu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Misketa su mi davno ogadili, za Amara sam mislio da nikad ne bih mogao loše reći ili pomisliti nešto, a evo u posljednje vrijeme i on mi postaje sve manje drag.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:55braco je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:08A bit i jedne i druge strane se na kraju svede na isto, a to je da nismo uzeli titulu ni sa prošlima, a nećemo ni sa ovima sada. Ja samo vidim ono što je činjenica, a to je da nemamo sportskih uspjeha u bh ligi, nemamo sportskih uspjeha u europi gdje smo se btw doveli na historijski loš koeficijent, OP je qrac i već 5 godinama na prodajemo igrače iz naše škole i da sve više klubova u ligi ima više love od nas. I to je činjenica bio Amar, Miske ili moja baba na čelu kluba. A vi se nastavite klat jel bolje pod Misketom ili pod Amarom, dok svijet oko nas napreduje.
Meni je baš šega kad vidim npr da neko napiše nešto negativno za trenutne ljude u klubu i onda se neko javi s onim "e nek je kod prošlih bolje bilo". Naravno ovo vrijedi i obrnuto. A istina je da nismo postigli ono što želimo ni sa jednima ni sa drugima ili vam ga "rugao se lonac loncu, a oba šuplja"![]()
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I ovo što ovaj gore napisa da neko pljuje Gredu i Vedrana je čista laž.Sa milion ljudi sam razgovarao i niko,ama baš niko ni jednu riječ nije izgovorio da je protiv njihovog dolaska a pogotovo da je neko upotrijebio nekakvu ružnu riječ upućenu Ggredi ili Vedranu.
Uporedio bi to sa onim očekivanjem da se Amar vrati na klupu 2009. godine. Znači ako i ima ko protiv mogu se izbrojati na prste jedne ruke. Pa ljudi bukvalno govore i pišu da nam je to jedina nada za izlazak iz ove dubioze.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑05 jan 2021, 19:01I ovo što ovaj gore napisa da neko pljuje Gredu i Vedrana je čista laž.Sa milion ljudi sam razgovarao i niko,ama baš niko ni jednu riječ nije izgovorio da je protiv njihovog dolaska a pogotovo da je neko upotrijebio nekakvu ružnu riječ upućenu Ggredi ili Vedranu.
- MocMahale444
DejoDejan1921 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 19:00Misketa su mi davno ogadili, za Amara sam mislio da nikad ne bih mogao loše reći ili pomisliti nešto, a evo u posljednje vrijeme i on mi postaje sve manje drag.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:55braco je napisao/la: ↑05 jan 2021, 18:08A bit i jedne i druge strane se na kraju svede na isto, a to je da nismo uzeli titulu ni sa prošlima, a nećemo ni sa ovima sada. Ja samo vidim ono što je činjenica, a to je da nemamo sportskih uspjeha u bh ligi, nemamo sportskih uspjeha u europi gdje smo se btw doveli na historijski loš koeficijent, OP je qrac i već 5 godinama na prodajemo igrače iz naše škole i da sve više klubova u ligi ima više love od nas. I to je činjenica bio Amar, Miske ili moja baba na čelu kluba. A vi se nastavite klat jel bolje pod Misketom ili pod Amarom, dok svijet oko nas napreduje.
Meni je baš šega kad vidim npr da neko napiše nešto negativno za trenutne ljude u klubu i onda se neko javi s onim "e nek je kod prošlih bolje bilo". Naravno ovo vrijedi i obrnuto. A istina je da nismo postigli ono što želimo ni sa jednima ni sa drugima ili vam ga "rugao se lonac loncu, a oba šuplja"![]()
Isto sam mislio jer Amara gotivim ali sve vise i vise ide prema tome da mi se zgadi zbog ovih njegovih pudlica.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️