AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

OldFashioned
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la OldFashioned » 05 jan 2021, 18:07

ronaldo99 je napisao/la:
05 jan 2021, 18:05
OldFashioned je napisao/la:
05 jan 2021, 17:51
Potajno sam se nadao barem spremnom Ismaelu ali ništa od toga.
Šta reći, trebat će nam i dosta sreće.
Očekujem mnogo padanja u našem šesnaestercu čovjeka koji puca penal svako drugu utakmicu u prosjeku.
Vise mi imamo penala od njih,pusti te price kraju.
Imamo sasvim zasluženo, i još 2 nedosuđena.
Kada vidim šta se Kristini sudi, smrkne mi se od današnjeg fudbala i vara zajedno.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 jan 2021, 18:09

Al koja je ovo glupost,ljudi imaju dva ihraca odsutna zbog covida i prica se od odgodi,pa vise mi imamo izostanaka od njih

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 05 jan 2021, 18:10

Smiješno..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 jan 2021, 18:15

Da istina je da su dva igrača (zasad), a sutra će stići rezultati ostalih testova. Pa možda je taj broj i veći.

Sa odsustvom ova dva igrača, Juve bi sutra morao na Milan bez, dva startna beka, bez Morate, Rabiota, te vrlo moguće i Dybale. Tako da što se tiče odsustva tu su negdje obje ekipe.

Ako se desi da sutra do podne novi testovi pokažu još najmanje 2 pozitivna, Juventus će sigurno tražiti odgodu.

Što ne bi bio kraj svijeta. Par dana dodatnih za odmor igrača, te bi protiv Torina možda i neki novi igrači debitovati, ako se transferi završe večeras ili sutra.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 05 jan 2021, 18:37

Plaše se čkepi Thea, kakva crna rona :kafa:
Enivej, Dibala navodno bolestan i mogao bi propustiti tekmu
Unico amore sei!
❤️🖤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 jan 2021, 18:43

Ovdje ipak ima i nekih stvari koje su važnije od fudbala. S obzirom da test reaguje i najpreciznije pokazuje rezultate nakon 2-4 dana od kontakta, moguće je da će sutra svi ostali igrači Juventusa biti negativni. Pa će doći na utakmicu, a da do subote imaš zbog toga još 6-7 slučajeva kako u Milanu tako u Juventusu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 05 jan 2021, 18:47

05 jan 2021, 18:07
ronaldo99 je napisao/la:
05 jan 2021, 18:05
05 jan 2021, 17:51
Potajno sam se nadao barem spremnom Ismaelu ali ništa od toga.
Šta reći, trebat će nam i dosta sreće.
Očekujem mnogo padanja u našem šesnaestercu čovjeka koji puca penal svako drugu utakmicu u prosjeku.
Vise mi imamo penala od njih,pusti te price kraju.
Imamo sasvim zasluženo, i još 2 nedosuđena.
Kada vidim šta se Kristini sudi, smrkne mi se od današnjeg fudbala i vara zajedno.
Eh, yeb'ga sad...ne znam sta si ti uopste gledao.. :shock:

Roma - bila ruka
Spezia - nad Chiesom
Genoa(2) - nad Cuadradom i Moratom
Atalanta - nad Chiesom(Ronaldo promasio)

Niti jedan penal nije bio dosudjen nad Ronaldom..

Pa VAR Morati ponistio 100 golova..za ukupno 25 milimetara u offside.. :mrgreen:

Sudjena su nam 4 crvena kartona(ne kazem da nisu bila)...protivnicima niti jedan, za apsolutno iste startove....otvorenim stopalom u kosti..a bilo ih je sigurno i vise od 4 u dosadasnjem dijelu sezone.

Pa dajte da komentarisemo argumentovano...pa zar je moguce da su vama iz sezone u sezonu svi penali zasluzeni, a nama niti jedan..eh, yeb'ga sad.

Ide vam odlicno ove/prosle sezone..nastavite tim putem, gledajte svoja posla, kanite se Juventusa, sudija, VARa, penala..
Ako ikoga ove sezone masakriraju, to smo mi..

Nadam se da ce se derby odigrati, mada bi nama bilo pametno otkazati, ako vec imamo pravo na to..januar nam je svejedno pretrpan, ne mozemo sve otkazati.. :eh:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jan 2021, 18:50

Ma bolje i otkazati nego da nastane potencijalna havarija jer testovi možda nisu otkrili sve zaražene u Juventusu. Ionako imamo previše povreda, ne treba ti još veće odsustvo igrača jer se ionako jedva krpi početni tim.

I bez obzira koliko njima igrača nedostajalo, opet smatram da su Milanovi izostanci veći hendikep.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 05 jan 2021, 18:53

Juventino, neću se ni truditi argumenovati.
Sramota je reći da su sudije protiv vas sve i da jesu a nisu, godinama vas štite a ne trebaju.
Godinama jeste najbolji i bez njih, ali to opet nije opravdanje.
Neka pobjedi bolji bez ikakvih diskutabilnih situacija.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 jan 2021, 18:57

Zato i kažem, sutrašnji meč bi mogao izazvati još veću havariju za oba tima. Za Juventus je najbolje da igrači ostanu u karantinu i budu dalje testirani do vikenda, ako ne bude do petka novih slučajeva, vjerovatno neće ni biti ih onda.

Ma ovaj Juve je klasu slabiji od bilo kojeg Juventusa između perioda 2012-2019, to samo slijep insan ne vidi.

Imaju lošijeg trenera nego u tom periodu. Čak i sam tim je lošiji na nekoliko pozicija.

Sutra ako budu nastupali bez ovih igrača, to je ekipa nivoa Lazia recimo, samo + Ronaldo. Bekove nemaju, Bonucci rupetina, sredina prepuna upitnika. Krilni igrači imaju kvalitet.

Prije 6 mjeseci kad su izgubili 4-2, u tom meču su učestvovali i Sandro, Cuadrado, D. Costa, Pjanić, Rabiot. A njih sutra nema. Još na sve to i Dybala upitan.

Tako da jedini igrač koji sutra neće igrati a za kojeg Milan nema zamjenu je Bennacer. Jer i ako svi volimo Ibru, njegov izostanak rezultati ne pokazuju, već baš naprotiv.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jan 2021, 19:12

Ma realno, fali i nama puno bitnih igrača. Benaser, Tonali koji je spejs šatl za Krunića, pa i Salamander koji je dosta bitan kotačić u ovoj ekipi bar radi presinga i pomaganja Calabriji da zaustavi Ronalda.

Samu i Kjaer isto roviti, zadnju utakmicu je izmjenjen jer je Pioli rekao da je osjetio zamor u mišićima u obe noge.

Bez Ibre se pokazalo da može, ali on baš u ovakvim utakmicama pokaže klasu i razliku na terenu tako da bi ga itekako bilo dobro imati na raspolaganju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 jan 2021, 19:15

Zar nije bilo da se odgoda meca mora traziti najmanjr 24h prije samog meca ili moze i na dan utakmice? Nesto se ne sjecam kako ide oko toga, i sa Napolijem je bilo do par sati pred mec da se nije znalo.
Sj3bana situacija, nema sta. A i bilo je tiho neko vrijeme sa zarazenima, sad pocese opet intezivno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 jan 2021, 19:18

Što se mene tiče, neće biti nikakav krah ako se utakmica ne odigra. Štoviše izbjegnut ćeš potencijalni covid-19 problem u ekipi. Te će igrači dobiti 4 dana dodatna odmora. Tako da onda na Torinu potpuno svježi. A do vikenda se možda oporavi makar Alexis, pa i Bennacer da bude spreman za jedan dio utakmice.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 05 jan 2021, 19:22

Ako ne dodju nema se tu sta pricati. 3:0 i gotovo. Aj zdra'o.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 jan 2021, 19:29

Već su odgodili put za Milano, neće večeras doći kako je planirano. A ekipa im nije ni trenirala danas. Sutra do podne će vjerovatno se znati da li će se igrati ili ne.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 05 jan 2021, 19:32

Nek' cuclaju.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 05 jan 2021, 19:44

edoox je napisao/la:
05 jan 2021, 19:22
Ako ne dodju nema se tu sta pricati. 3:0 i gotovo. Aj zdra'o.
Ma kakvih 3:0. Odgoditi tamo za 4-5 mjesec i uzivati u duelu Ronalda i Ibre.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 05 jan 2021, 19:54

Bolje da odgode utakmicu. Ne smijem zamisliti situaciju da igraci poput Kessia i Thea budu pozitivni, uz sve ove povrede, to bi bila propast.

Neka odmore do Torina. Posle toga bi se vratili i Ibra i Bennacer i nastaviti dalje sa borbom.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 05 jan 2021, 19:56

Kakva bi atmosfera bila da se igra pred punim tribinama, generalno mislim da bi svaka domaća utakmica bez obzira ko je protivnik išla preko 65 hiljada gledalaca. Šteta i zbog tog posebno iz finansijskih razloga.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 05 jan 2021, 20:04

Pa prije ovog zatvaranja neki prosjek je bio 55 000, a tek sad kako će da bude nakon ovih silnih pozitivnih stvari koje su se desile u klubu. Još na sve to stadioni su prazni mjesecima. Uvjeren sam da ce skoro svaki meč San Siro biti skoro pa pun, i to jedno duže vrijeme.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.