Sta bi dao za ovaj Torcin,il ovaj prvi..brazzo je napisao/la:debil je napisao/la:
![]()
ovaj prvi je li od BBB-a ili Armadei de mi pošalji cijenu zvezdinog šala,čisto informativno možda bi jedan prijatelj htio kupiti.

Sta bi dao za ovaj Torcin,il ovaj prvi..brazzo je napisao/la:debil je napisao/la:
![]()
ovaj prvi je li od BBB-a ili Armadei de mi pošalji cijenu zvezdinog šala,čisto informativno možda bi jedan prijatelj htio kupiti.
Kacket!spielführer_21 je napisao/la:Ima li ko šal od St.Paulija da bi prodao?
Joj jarane, ne nosim kačkete nikad, ali ako ne nađem šal uskoro, onda može i kačket.. Ako može slika? I javi na pvt cijenu ili ako si za zamjenu, mada od ovog što mi ne treba imam jedino zastavu Unterhachingaonoffon je napisao/la:Kacket!spielführer_21 je napisao/la:Ima li ko šal od St.Paulija da bi prodao?
Ne bih drugAddy je napisao/la: Da li bi mjenjao ili prodao neki od ova dva prva sala ?
Pitaj rumenog sa sjevera , mozda ti proda..sjever je čudo je napisao/la:zainteresovan sam za šal F.C.Videotona ima li iko na ovom svijetu?????
Medixon je napisao/la:Pitaj rumenog sa sjevera , mozda ti proda..sjever je čudo je napisao/la:zainteresovan sam za šal F.C.Videotona ima li iko na ovom svijetu?????
I ja istomudovište je napisao/la:Kupujem salove od navijackih grupa,ne od klubova
ponude na pp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.