Takvim stvarima nije mjesto na stadionu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Drži se dobro kad ti ovo vidi VenamaHrabrih
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma samo titula prije svega.. prije par mjeseci smo samo to zeljeli jer svi znamo da samo prvo mjesto uzima puni plijen, ovo ostalo je mrka kapa i za evropu i za pare i sve ostalo. Titulu smo vec uzeli, a ovi ugovori kako zavrse zavrse, yebiga ne mozemo utjecati.
NEMA NAZAD
Kako pa ovo se pjevalo a ne vidim problem da se opet pjeva.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Realno Besim u zadnjih 6 mjeseci je katastrofalan, nije se sastavio sa loptom..Ovako na prvu se odmah sjetim itekako lose partije protiv Slobode, koju je "krunisao" onom preglupom odlukom pred kraj utakmice, kad je cini mi se Beganovicu direkt u noge dodao loptu, a ovaj je zakucao u mrezu..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
I derbi protiv kona kad ga je vozao ko je stigao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2021, 22:59Realno Besim u zadnjih 6 mjeseci je katastrofalan, nije se sastavio sa loptom..Ovako na prvu se odmah sjetim itekako lose partije protiv Slobode, koju je "krunisao" onom preglupom odlukom pred kraj utakmice, kad je cini mi se Beganovicu direkt u noge dodao loptu, a ovaj je zakucao u mrezu..
Ne znam sta se je desavalo sa njim u ovih pola godine ali ni Bog onaj igrač od ranije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Za Milija sam siguran i smjeo bih životom garantovati da će produžiti. Uzeli smo ga pod svoje i oživjeli totalno njegovu karijeru, sada je opet u usponu. Doživio je totalni restart kod nas. A čini mi se kao okej i korektan momak, sportista 1/1 i siguran sam da neće praviti probleme.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dobro si, zaboravio sam derbi, Lendric ga izvozao pravoElCartel11 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 23:11I derbi protiv kona kad ga je vozao ko je stigao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 jan 2021, 22:59Realno Besim u zadnjih 6 mjeseci je katastrofalan, nije se sastavio sa loptom..Ovako na prvu se odmah sjetim itekako lose partije protiv Slobode, koju je "krunisao" onom preglupom odlukom pred kraj utakmice, kad je cini mi se Beganovicu direkt u noge dodao loptu, a ovaj je zakucao u mrezu..
Ne znam sta se je desavalo sa njim u ovih pola godine ali ni Bog onaj igrač od ranije.

I protiv Buducnosti isto jako blijedo...
Zato mislim da i necemo osjetiti njegov odlazak...E ako bi otisao Milicevic, to je vec druga prica, trebao bi nam jako dobar igrac na stoperu onda...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Fudbal, cisto profesionalno, kakve emocije i zahvalnost. Na to se nemoj pouzdatiajdohordas je napisao/la: ↑05 jan 2021, 23:13Za Milija sam siguran i smjeo bih životom garantovati da će produžiti. Uzeli smo ga pod svoje i oživjeli totalno njegovu karijeru, sada je opet u usponu. Doživio je totalni restart kod nas. A čini mi se kao okej i korektan momak, sportista 1/1 i siguran sam da neće praviti probleme.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Već sam prije pisao sa treba vratiti Kurdića i Resića.Historicar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 22:50Dakle Numan, po svemu sudeci zamjena za Besima.Vala očekivao sam boljeg stopera, kao i mnogi ovdje.
Još da vrate Imamovića i to je to što se tiče akademaca, sva trojica mogu pomoći i dobiti šansu u proljeće. Čak mislim da Kurdić može se ustaliti u ekipi, jer pored svega da je dobar i skakač i štoper, jako dobro iznosi loptu i dobar je i kao DMF. Tu je i mali Dal V., Koji sigurno ima kvalitet kao AMF, Liverpoolova škola. Pod moranje dovesti još samo CF, kao Irfan ili nekog još boljeg.
Izvini što sam se nakačio na tvoj post, ništa lično.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Zadnju liniju ne bi smjeli mjenjati na polusezoni
Kova-oremus-mili-dupovac-pidro
Ostalo, za cifru finu...
Kova-oremus-mili-dupovac-pidro
Ostalo, za cifru finu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pozdrav i tebi. U nadi je magarac umro, zato bolje na vrijeme da se prestanes nadati.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Ne treba još uvijek dizati euforiju, nismo još prvaci, ima još bruku da se igra.Sjetimo se Kešoljuba i onog proljeca 2019, sredinom marta smo imali +11, a u aprilu je jedan promašen penal sprijecio da se prednost istopi na +2.Da se tada Zrinski približio na +2, ko zna kako bi se sve završilo.Zato samo bez bombastičnih izjava i euforije, koja nam nikad ništa dobro nije donijela.
Devet bodova jesu tri tekme, al ako je iza tebe Liverpool. Na kraju krajeva, svaka ekipa koja nam uspije stić -9 ili više, još nama ovakvim, neporaženim i bogatim, itekako zaslužuje sve pohvale. Mi to ne smijemo i nećemo dopustit. Do kraja će kiksat još bruku ekipa, kiksat ćemo i mi negdje, možda i izgubit poneku utakmicu... Al bitan je pehar, koji će na kraju ostat u našim vitrinama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
U kakvom je stanju Varešanović? Fali nam tih insajderskih s treninga. Sjećam se u vakat kad se pisalo, Ikande na treningu ubija, kad se rasporede na male svi hoće sa njim da igraju, drugoj ekipi daju igrača više itd. Takvih nam informacija fali. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako viđoh tu profilnu pomislih da je onaj Chapman sto nas stalno pljuje, mal te ne otjerah u 3pm hahahahahaha.Amca007 je napisao/la: ↑05 jan 2021, 22:45Promjena ekipe se mora dogoditi kad tad, ali sad to nije vrijeme. Puno pametnije je napraviti veliku promjenu nakon Evrope. Dakle Rahman, Milicevic, Tatar, Kovacevic i Pidro na ljeto neka idu, da uzmemo fine pare, kad razbiju u Evropi. Pa od jeseni jovo na novo...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Ne vjerujem da ce na proljece imati neku bitnu ulogu, vjerovatno ce protiv ekipa iz donjeg dijela tabele ulaziti pred kraj i to ako vodimo dva - tri gola razlike, te u kupu ako budemo igrali sa lakšim protivnicima.Ipak još uvijek nema ni minute seniorskog fudbala, a za četiri mjeseca puni 20 godina.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 05 jan 2021, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Oremuš zateže oko produženja ugovora, rekao našim da ne voli zimu, da na tugu njega zima seća. Valjda nešto naši urade..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Shvatam ja to brate ali svim ekipama ispod tebe je buducnost siva i neizvjesna izuzev zrinjskog ciji treneri ( njih dvojica ) su se vec davno oprostili od titule.Historicar je napisao/la: ↑05 jan 2021, 23:23Ne treba još uvijek dizati euforiju, nismo još prvaci, ima još bruku da se igra.Sjetimo se Kešoljuba i onog proljeca 2019, sredinom marta smo imali +11, a u aprilu je jedan promašen penal sprijecio da se prednost istopi na +2.Da se tada Zrinski približio na +2, ko zna kako bi se sve završilo.Zato samo bez bombastičnih izjava i euforije, koja nam nikad ništa dobro nije donijela.
Nama blago receno cvjetaju ruze i u odnosu na ostale, iz dana u dan sve vise napredujemo i jedino moze biti jos bolje. Usli smo u to trziste milijardera, turkish airlines, nike, amidza, pa Nam itd.. I da sutra neko digne ruke od ulaganja naci ce se neko drugi vrlo slican jer smo zanimljivi investitorima, jos kad se rijesi pitanje stadiona i udje u grupe bit ce to prava bombonica..
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Pametan covjek. Vidio Anel se vratio nema ons ta vise tu traziti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 57 gostiju.