Amar Rahmanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Maestro
Kontakt:

Re: Amar Rahmanović

Post Postao/la Maestro » 15 dec 2020, 18:49

feniksptica je napisao/la:
15 dec 2020, 18:31
Maestro je napisao/la:
15 dec 2020, 18:30
Zukanovic je napisao/la:
15 dec 2020, 18:00
Sarajevo nije ok ali Celje, Maribor, Vojvodina, Hajduk, turska 2 i tako dalje je ok? ne kazem da treba iz lige zvati igrace.
Skaljo svi ti navedeni klubovi imaju nesto zajednicko sa FKS, igraci su im fudbalske neznalice. 🇪🇪
Jedno pitanje, ako nie belaj. Sta ti imas zavresno u vezi fudbala, kakve akademije, imas li kakve licence ili nesto slicno da mozes ti odlucivati ko zna a ko ne zna ?
Brate ja se vise zezam sa vama. Hebiga @Spaha98 i vas jos par pojedinaca sve za ozbiljno uzimate. Nemam ja nista protiv FKS, da se par Zeljovaca ovdje pojave s pricom o svojim igracima dobacijo bi sigurno koju nazad. :D

Kao sto sam Skalji rekao ako iz domace lige onda neko mlad tipa Djokanovic. Nece ulaziti sad u to koliko on ima kvaliteta jer malo sam ga gledao. Ali vas par sto ste ga vise gledali kaze te da ima kvaliteta. Vjerovat cu vam sto se toga tice. Takvog jednog igraca bi ja iz domace lige zvao. A ne Tatare, Rahmanovice, Cipetice itd. koji su se vratili u PLBiH da spasavaju karijere.

Nemam nikakve trenerske licence ali valjda nije potrebno da vidim da igraci poput Kadusica, Tatara, Corluke itd nisu za repke.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 dec 2020, 19:20

Al opet ako najbolji igrac nema mjesta za neke, ne treba zvati ni manje kvalitetnog samo zbog godina
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 15 dec 2020, 19:20

Prosla su vremena drugovi kad smo imali tim da nijedan igrac iz Slovenije, druge turske, hrvatske, srbijanske, nase... nece dobit poziv i zaigrat. Rijetki su bili takvi.
****, takvo vrijeme je doslo.

Samo kazem da mi je glupo sto precijenite te neke igrace iz drugih liga iz kojih nam btw nece donijeti Bog zna kakav kvalitet.
Zasto pozvati igraca iz Slovenije a ne iz nase lige, isti ****.

Al eto kako hocete.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 dec 2020, 19:25

Meni licno Rahmanovic i nije toliko los igrac koliko se predstavlja, i ne bi mi smetalo da se nadje u rosteru repke, onako po nekoj procjeni, medju 30 igraca je. Za rzaliku od njega, Tatar je pokazao da nije kvalitet za repke. Ali morao se pozvati na osnovu forme i jer smo ograniceni na krilnim pozicijama. Sto se tice ostalih igraca iz PL, tu je tih par mladih momaka koji se mogu/trebaju probati da ne nabrajam, ali vecinski bih samo mlade igrace u buducnosti zvao iz PL, tako da ne bih sada ocjenio da ne treba nikoga zvati iz nase lige. Cipetic, Corluka i jos neki su se nazalost pokazali kao promasaj.

Na prvom mjestu je uvijek kvalitet/potencijal, pa gdje god igrac igrao.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 15 dec 2020, 20:36

Nisam dugo htio pisati na ovoj temi, ali evo... :)
Necu reci da je Rahmanović bolji igrac recimo od Milosevica, Hajradinovica, Loncara i jos nekih, ali je zbog pozicije koju igra (klasicna 10-ka), visine, okretnosti, trke i presinga (...) zasigurno korisniji za reprezentaciju od spomenutih momaka.
Druga stvar je sto smatram da kao igrac PLBiH najvise zaslužuje mjesto medju 23 igraca. Da li smatram da jos neki igrac Sarajeva zasluzuje to mjesto? - Ne!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 15 dec 2020, 20:38

Goalgetter je napisao/la:
15 dec 2020, 19:25
Na prvom mjestu je uvijek kvalitet/potencijal, pa gdje god igrac igrao.
Ali na osnovu kojih kriterija procjenjujemo kvalitet i potencijal za reprezentaciju?
Svaki nivo fudbalskog takmičenja ima pojedince sa kvalitetom i potencijalom za taj nivo.

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 16 dec 2020, 12:59

Da ta čuvena dijaspora igra u barem prosječnim klubovima onda bih razumio,ali ti dijasporci koji se prizivaju igraju za fenjaraše u Austriji i za Njemačke trećeligaše.
Pa jedan forumaš je pisao kako Spahić golman njemačkog trećeligaša zaslužuje poziv prije Vladana Kovačevića😂😂😂.

I naravno da su Tatar i Rahmanović bolji igrači od raznih 'useinu baliđu".

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 16 dec 2020, 13:40

Spahic98 je napisao/la:
16 dec 2020, 12:59
Da ta čuvena dijaspora igra u barem prosječnim klubovima onda bih razumio,ali ti dijasporci koji se prizivaju igraju za fenjaraše u Austriji i za Njemačke trećeligaše.
Pa jedan forumaš je pisao kako Spahić golman njemačkog trećeligaša zaslužuje poziv prije Vladana Kovačevića😂😂😂.

I naravno da su Tatar i Rahmanović bolji igrači od raznih 'useinu baliđu".
Izvini da to kazem ali tvoje argumentacije su nula! Jesil uopste pratiju dešavanje oko svijeta o fudbalu? Ti se rugaš Austrijsku ligu, a duplo puta je jaca liga od naše. Treca Njemacka liga je ista mjera ko i naša. Ja se sijetim pripremu utakmicu izmedju Hansa Rostocka i Celika (kada je Celik igrao u PL) Hansa je njih 6-1 razvalila. Haris Duljevic najbolji igrac nakon duze vremena završio u Dynamo Dresden koja je sada ispala u 3 ligu. Na SP 2014 su igrali protiv Argentine 10 igraci od 11 iz dijaspore, a poraz je bio 2-1 danas su mnogi igraci ponikli iz M:Tel lige i nemozemo dobiti Armeniju, Finsku i Sjevernu Irsku. Da budem iskren, ja bi zelio najviše da naša liga napreduje, ja pratim našu ligu i navijam za Zeljo. Ja bi se radovo da bi Sarajevo ušla u Euro ili Conference ligu. Da budem realan Sarajevo i Zrinjski su za sad jedini klubove po meni koji bi se dogurali u Grupnu Fazu. Sarajevo za sad ima najveci šance za ulazak jer imaju 5'500 poene i bit ce sigurno nositelj u 1 krug Ligu Prvaka. Sto se Amara tice bi se radovo za solidan transfer, a još više cu se radovati ako udje EL ili CL onda nisam ništa protiv poziv jer igra vrhunski utakmice u evrope, ali igrati samo na livade protiv Mladost DK, Krupa, Radnik ili Olimpik to je cista sramota ovakvog igraca 25+ pozivati.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 dec 2020, 16:10

:D
slika

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 05 jan 2021, 17:15

Nebitno ko ce biti selektor za Amara mora biti mjesta u reprezentaciji. Moderan i borben veznjak kakvih nemamo u izboru. :bih: :bih:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 05 jan 2021, 23:18

moderan haha aj dobro
Samo Sloboda | COYG

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 05 jan 2021, 23:21

Chapman1886 je napisao/la:
05 jan 2021, 23:18
moderan haha aj dobro
Neki problem?

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 05 jan 2021, 23:27

Jako moderan veznjak koji ako bude srece i menadzerskih talova moze zavrsiti u turskoj drugoj ligi u 26oj godini. Moderan veznjak!
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 jan 2021, 23:31

ili mozda u prvoj slovenskoj
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 jan 2021, 00:02

26 godina, u maju 27, a i dalje u Premijer ligi BiH. Grijao tribine u Mariboru, reprezentativac :clap:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 06 jan 2021, 00:13

feniksptica je napisao/la:
05 jan 2021, 23:31
ili mozda u prvoj slovenskoj
Nema on mjesta u Sloveniji, moze jedino klupu da grije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 06 jan 2021, 09:03

Pizdite, pizdite, a i sami ste svjesni da je Amar igrao protiv Sjeverne Irske da bi utakmica drugacije izgledala

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 06 jan 2021, 09:16

Da hoće neko iz turske cvajte ponudit 50k, da ga se riješimo sa spiska reprezentativaca. :roll:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 06 jan 2021, 09:21

Bio sam jedan od većih kritičara Amara, ali kao neko ko je debitovao za reprezentaciju pokazao se kao pristojan igrač uprkos diskutabilnom statusu igrača kukuruz lige.

On i Pjanić su najbolji bili protiv Irana, ovdje neki bale za Lončarom a taj isti Lončar je bio zasjenut od strane Amara.

Rahmanović je visok, snažan i borben, sve su to odlike modernih ofanzivnih vezni koji moraju biti prisutni i u posjedu i bez.

Nije posteno da se kritikuje Amar kojeg je nesreća pratila tokom karijere, ono što je bitno da je vjerovatno najbolji igrač u historiju PLBiH i kao takav će sigurno dobar transfer napraviti.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 jan 2021, 12:25

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
06 jan 2021, 09:21
Bio sam jedan od većih kritičara Amara, ali kao neko ko je debitovao za reprezentaciju pokazao se kao pristojan igrač uprkos diskutabilnom statusu igrača kukuruz lige.

On i Pjanić su najbolji bili protiv Irana, ovdje neki bale za Lončarom a taj isti Lončar je bio zasjenut od strane Amara.

Rahmanović je visok, snažan i borben, sve su to odlike modernih ofanzivnih vezni koji moraju biti prisutni i u posjedu i bez.

Nije posteno da se kritikuje Amar kojeg je nesreća pratila tokom karijere, ono što je bitno da je vjerovatno najbolji igrač u historiju PLBiH i kao takav će sigurno dobar transfer napraviti.
Ne ide ti jbga, ipak nisi dovoljno pametan za sarkazam i ironiju..Vrati se na starom i pljuj ko covjek
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.