Ide mi se s bracom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala za brigu o mom zdravlju, prije svega.
Ma treba zbog avatara banovat ba.Pantelija je napisao/la: ↑06 jan 2021, 08:09Svaka cast adminu. Nema sta. Radi svoj posao.
Lik psuje nesto sto je ljudima sveto, svetinja, ne dobije ban. Ovo je bas smijesno i zalosno u isti tren. Ne zanima me to sto si prema navijavima svog kluba odvratan, to je tvoje licno zivotno opredjeljenje ali nakon onakve uvrede i psovke svako tvoje misljenje je irelevantno i nema nikakvu tezinu.
Uz to koristiti neke nazive tipa dzamahirija i slinco, samo jer nekome smeta sto psujes mu vjeru, je odlika jako bolednog dtanja fuha jedne osobe i poljuljanog integriteta. Nadam se da ce ipak admin reagovati adekvatno i da necemo morati citati tvoje nespretne komentare posebno o upravi i novvu jer kao sto dam objasnjavao prije dvije godine poslije duple ko je Husref pa sam pljuvan, sad moraju ljjdi objasnjavati sta je budzet,vlasnik, uprava, sd... A 2.5 titule i kup u vitrinama.
Zaboravio si spomenuti helikopterRed1946 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 07:51Hvala za brigu o mom zdravlju, prije svega.
Poželi i bivšem junoši SDA Dinokio K. Ponosnom vlasniku vile na Poljinama, koji je okupio bivše desno krilo vehabijske SDA, sve sa
Friškim diplomama DIF, jer u zdravom tijelu je zdrav duh, da se zajedno sa intelektualnom elitom okupljene oko BANU, predvođene intelektualnom gromadom efendijom Zukorlićem, obračunaju sa munaficima i neprijateljima Bošnjaka....U to ime je pomogao Banu sa tričavih 60.000 km/nisu nažalost kilometri nego šoldi/ i udomio mu rodicu u DIF/NIP...aferim, Tito dragi, uvijek je bilo selo na čelo...
Pišat pa spavat. I cuclu ne zaboravi. Haj.Pantelija je napisao/la: ↑06 jan 2021, 08:09Svaka cast adminu. Nema sta. Radi svoj posao.
Lik psuje nesto sto je ljudima sveto, svetinja, ne dobije ban. Ovo je bas smijesno i zalosno u isti tren. Ne zanima me to sto si prema navijavima svog kluba odvratan, to je tvoje licno zivotno opredjeljenje ali nakon onakve uvrede i psovke svako tvoje misljenje je irelevantno i nema nikakvu tezinu.
Uz to koristiti neke nazive tipa dzamahirija i slinco, samo jer nekome smeta sto psujes mu vjeru, je odlika jako bolednog dtanja fuha jedne osobe i poljuljanog integriteta. Nadam se da ce ipak admin reagovati adekvatno i da necemo morati citati tvoje nespretne komentare posebno o upravi i novvu jer kao sto dam objasnjavao prije dvije godine poslije duple ko je Husref pa sam pljuvan, sad moraju ljjdi objasnjavati sta je budzet,vlasnik, uprava, sd... A 2.5 titule i kup u vitrinama.
Cuclu nikad ne zaboravim da ti dam, places kad je ne drzis u ustima.Stroj1946 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 08:41Pišat pa spavat. I cuclu ne zaboravi. Haj.Pantelija je napisao/la: ↑06 jan 2021, 08:09Svaka cast adminu. Nema sta. Radi svoj posao.
AngelDiMaria je napisao/la: ↑06 jan 2021, 08:42tobejarabi, neuzubillah, sramota i fuj. ovo je za odjave fakat, da je bilo sta drugo lanuo, isusa, jahvea, budu, toru itd davno bi bio banovan, ovako kao sekularno pa se moze.
Prestani više kmečati, samo plačeš i žališ se povazdan po forumu, vazda ti neko kriv. Ko da 0/24 imaš mjesečnicu ili te neyebica pere. Ko šalteruše one, pizdiš po pavazdan, nadrndana. Neka te bona.Pantelija je napisao/la: ↑06 jan 2021, 08:44Cuclu nikad ne zaboravim da ti dam, places kad je ne drzis u ustima.Stroj1946 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 08:41Pišat pa spavat. I cuclu ne zaboravi. Haj.Pantelija je napisao/la: ↑06 jan 2021, 08:09Svaka cast adminu. Nema sta. Radi svoj posao.
Šta nije tačno, botu DIF/NIP.Zip je napisao/la: ↑06 jan 2021, 08:27Zaboravio si spomenuti helikopterRed1946 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 07:51Hvala za brigu o mom zdravlju, prije svega.
Poželi i bivšem junoši SDA Dinokio K. Ponosnom vlasniku vile na Poljinama, koji je okupio bivše desno krilo vehabijske SDA, sve sa
Friškim diplomama DIF, jer u zdravom tijelu je zdrav duh, da se zajedno sa intelektualnom elitom okupljene oko BANU, predvođene intelektualnom gromadom efendijom Zukorlićem, obračunaju sa munaficima i neprijateljima Bošnjaka....U to ime je pomogao Banu sa tričavih 60.000 km/nisu nažalost kilometri nego šoldi/ i udomio mu rodicu u DIF/NIP...aferim, Tito dragi, uvijek je bilo selo na čelo...![]()
![]()
Ovo se na casu nastave za predmet "Koliko Volimo SDA" koju pohadjas ili si nastavnik istog, moralo napamet nauciti da kada te neko pita zasto je SDA bolja od drugih, ne pricate o svojim vrlinama jer ih nemate, nego pricate o drugima kako su losi da bi vi bili spasioci svega i svacega u BiH...![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123 i 63 gosta.