Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
ma manite se tih turbo-folkića
večeras aBd samo Halid!!!

Eh posto se necemo cuti veceras,zelim da vam svima zazelim sretnu novu godinu,sve najbolje u narednoj godini,puno zdravlja,srece,para itd.. pusaa
Evo lagano zagrijavanje pocelo,bez Serifa nema zabave jbg..
[youtube][/youtube]
Evo lagano zagrijavanje pocelo,bez Serifa nema zabave jbg..
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo i druga.....Uh bit ce veselo danas, moglo bi nas bit svakakvih cak i prije nove godne....Ko da gledam povracanje u 21.00 hahahahahahahmandraX je napisao/la:maLo si o'kasnio drugAnalitico je napisao/la:
Heheehheehehehe....jutro raja....
Evo ja popio kaficu i ocejfio je, sad prelazim na ozbiljne stvari...otvaram prvu pivo pa cemo vidjeti kako ce se situacija odvijati do sutra....
I manite se tih narodnjaka na sabahu, dajte malo kulture...
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Bit ce dernek vecerasAnalitico je napisao/la:Evo i druga.....Uh bit ce veselo danas, moglo bi nas bit svakakvih cak i prije nove godne....Ko da gledam povracanje u 21.00 hahahahahahahmandraX je napisao/la:maLo si o'kasnio drugAnalitico je napisao/la:
Heheehheehehehe....jutro raja....
Evo ja popio kaficu i ocejfio je, sad prelazim na ozbiljne stvari...otvaram prvu pivo pa cemo vidjeti kako ce se situacija odvijati do sutra....
I manite se tih narodnjaka na sabahu, dajte malo kulture...
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- Ponos Torina
- Kontakt:
nije ovo turbo folk ovo ti je pravi stari narodnjak.mandraX je napisao/la:ma manite se tih turbo-folkićavečeras aBd samo Halid!!!
![]()
a turbo folk ti je ovo,ova novotarija od muzike.... tipa kuci kuci i slicne njoj necu da postavljam da nekvarim temu
ko zna mozda me povuce nesto veceras mada sam siguran da nece [youtube][/youtube] ova je pjesma dobra kvalitetna
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 31 dec 2010, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
hahahaha
Harry, takodjer, sve najboLje i dobar provod
Harry, takodjer, sve najboLje i dobar provod
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ma samo zivo,dali bilo rock,pop,metal,folk,narodna,zabavna,jazz,techno,house... ;D
Harry sve najbolje
Harry sve najbolje
A C A B !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Spreman i rahat cekam novu godinu
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Ima li petardi Sarajlija ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Spreman i rahat cekam novu godinu
R.I.P VEDRAN PULJIC
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
uz par dimnih ,nabavio sam i 10 bengalki,nisu skupe,ko je iz Zenice a zeli kupi neka se javi 
A C A B !
Ne ne, nisam nista rekao za tebe, i ova 2-3 klipa sto si postavio, nego za ovoga imenjakaPonos Torina je napisao/la:[
nije ovo turbo folk ovo ti je pravi stari narodnjak.![]()
a turbo folk ti je ovo,ova novotarija od muzike.... tipa kuci kuci i slicne njoj necu da postavljam da nekvarim temu![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ceca je za pijankumandraX je napisao/la:
Ne ne, nisam nista rekao za tebe, i ova 2-3 klipa sto si postavio, nego za ovoga imenjakasto je postavio Cecu
Inace je ne slusam al eto
Evo jedna od mene za Vas
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 31 dec 2010, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
jest' ako sa njom u drustvu pijesEmir_ZENICA je napisao/la:
ceca je za pijanku
- Ponos Torina
- Kontakt:
ima li ko iz Sarajeva da bi pazario sta?? nesto elegantno??dobar Đemper i Pantole ?
da postavim sliku?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Vjeruj ni ja je ne slusam,ali kad sam u drustvu slusa se vako Halid i jedan i drugi i stara garda a ponekad ulete i ove novo komponovanemandraX je napisao/la:
jest' ako sa njom u drustvu pijesa uz njenu muziku, ne hvala
![]()
A C A B !
Ja nisam uzimao petardi,bezveze trosit pare,kad sam bio mali to mi je bila furka,a sad je bas bezze..
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Evo posto je ovo vjerovatno moj posljednji post u ovoj godini i pod ovim nickom, zelim svim forumasima sretnu i uspjesnu 2011-tu godinu, najvise zdravlja, srece, pameti, vise para, vise ljubavi, vise petica u skoli, vise sestica u indexu
jednostavno da vam se sve zelje ostvare !! Cujemo se iduce godine,
Sretna vam Nova godina !!!!
Sretna vam Nova godina !!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ni ja nisam petarde nego samo bengalke koje se u stanu zapaleharry_90 je napisao/la:Ja nisam uzimao petardi,bezveze trosit pare,kad sam bio mali to mi je bila furka,a sad je bas bezze..
a dimne napolju
@ sve najbolje @nevjernice
[youtube][/youtube]
idemooooooo
A C A B !
Da li ce biti kakvih curica kod tebe veceras,kad mi dosadi sa ovima,da su uputim u ZenicuEmir_ZENICA je napisao/la:ni ja nisam petarde nego samo bengalke koje se u stanu zapaleharry_90 je napisao/la:Ja nisam uzimao petardi,bezveze trosit pare,kad sam bio mali to mi je bila furka,a sad je bas bezze..![]()
a dimne napolju
EDIT: ovdje je Serif ocitao lekciju Sabanu i ostalim pjevacima-- LEGENDA!
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 6 gostiju.