Vidjecete ja vec znam ime i nacionalnost i platicemo obestecenje za njega ne mogu vise pojedinosti iznijeti ovdje na forumu u sustini bitno je da je igrac dobar i da krecemo u pohod na novu tituluskoroalen je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:33Znamo gdje ne stiže sigurno.holyman je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:20A gdje stize taj napadac?kraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:48Napadac je dogovoren stranac je bolji je od ahme i hadzica zajedno za 2 klase samo cu reci da je zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najaci igrac koji je ovdje igrao![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vjerujemo ti kralju.kraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:21Vidjecete ja vec znam ime i nacionalnost i platicemo obestecenje za njega ne mogu vise pojedinosti iznijeti ovdje na forumu u sustini bitno je da je igrac dobar i da krecemo u pohod na novu titulu
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Aaaaa zato ga brani toliko, sad je sve jasno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
- JavierBosnia
- Kontakt:
Qurac moj ti znaskraljlavova je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:21
Vidjecete ja vec znam ime i nacionalnost i platicemo obestecenje za njega ne mogu vise pojedinosti iznijeti ovdje na forumu u sustini bitno je da je igrac dobar i da krecemo u pohod na novu titulu
Kako vam vise nije dosadno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Problem je Što mi nemamo mjesta za strance onda ce adukor izvisiti. A u sustini samo nase papire moze imati.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Rekao je Hadžija da napadač može biti i stranac.
- feniksptica
- Kontakt:
Svkao od vas ko ceka Mersu nije dobar..On je gotov
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nemoj se kladiti na to

Bilo ko da zna nešto o napadaču ,iste sekunde bi objavio, o kome se radi. Kakve veze ima forum, ovde se ionako mlati imenima.
Napadac je dogovoren stranac je, nije bolji od ahme i hadzica zajedno za 2 klase. Samo cu reci da je nije ni zvijer od napadaca i ubrzo ce se sve znati ma ljudi najgori igrac koji je ovdje igrao. 

- feniksptica
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Kraljlavova pouzdan kao Barcina odbrana
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nisam siguran ali mislim da klub moze imati stranaca koliko hoce pod Ugovorom ali u Zapisniku za neku utakmicu je kvota odredjena na neki broj npr. 4-5 kisto ono sto vazi za mlade igrace koji moraju biti u Zapisniku. Nego koji je to napadac?
i Krste je blizu da dobije nase drzavljanstvo.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mozes imati stranaca koliko hoces pod ugovorom, a u zapisniku ih 5 mozes imati.ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:50Nisam siguran ali mislim da klub moze imati stranaca koliko hoce pod Ugovorom ali u Zapisniku za neku utakmicu je kvota odredjena na neki broj npr. 4-5 kisto ono sto vazi za mlade igrace koji moraju biti u Zapisniku. Nego koji je to napadac?i Krste je blizu da dobije nase drzavljanstvo.
Ako je istina da je Krste blizu dobijanja naseg drzavljanstva, to bi jos bolje bilo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Izmedju BiH i Sj.Makedonije ne postoji dvojno državljanstvo tako da sve dok Krste igra za repku tesko da ce uzeti nase..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 jan 2021, 15:06Mozes imati stranaca koliko hoces pod ugovorom, a u zapisniku ih 5 mozes imati.ŠTA_JE je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:50Nisam siguran ali mislim da klub moze imati stranaca koliko hoce pod Ugovorom ali u Zapisniku za neku utakmicu je kvota odredjena na neki broj npr. 4-5 kisto ono sto vazi za mlade igrace koji moraju biti u Zapisniku. Nego koji je to napadac?i Krste je blizu da dobije nase drzavljanstvo.
Ako je istina da je Krste blizu dobijanja naseg drzavljanstva, to bi jos bolje bilo![]()
Eh sad ne znam kakva je procedura oko sportskog drzavljanstva, znam da i to postoji.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prije par mjeseci na Q&A Krste reče da mu treba još 2 godine za naše papire. Ništa od toga.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bosnas_, Hajdeee, johntravolta123, juka55, napoleon72, riki46, skoJaa i 74 gosta.