Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Neka Juve pobjedi, da se priključe u borbu za skudeto, haman da Inter nije sposoban. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Imal jos neki ex .Interovac da zabije danas gol za Samdoriju,kakve su ovo osvete 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo Bolonja je enigma, ubiše Udinese koji zna biti dosta nezgodna ekipa, a već sljedeće kolo mogu peticu primiti
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Beduin
- Kontakt:
Luzerska ekipa 2. na tabeli i bod od prvog mjesta? Milan pukom srecom u vrhu? De ti presaltaj se na bocanje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Srećom koja traje već 50 utakmica.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jbm ga ja Conte kad ti Sampdoriji loptu prepustas...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sigurnija je kod igrača Sampdorie.
Sta ima veze sto su bod od prvog mjesta, nisam mislio da su tu nezasluzeno al su luzerska ekipa i nemaju se cemu nadat. U zadnjih par godina Inter kad god je trebao potegnuti kiksao je. Sto u Seriji A sto u LP. Trece mjesto im je plafon.
Milan sam pratio isto cesto, neki penali i kasni golovi, svi su se slozili da imaju dosta srece al sreca prati hrabre.
Sreca njihova pa Juve nije onaj Juve ma da vjerujem da ce se stvari posloziti do kraja. Juve je daleko kvalitetniji od ovih smecarskih ekipa. Ni Romu ne treba otpisati.
- OldFashioned
- Kontakt:
Hajde drži se ti kladionice znalac, mani nas svojih frustracija na ovim temama.
Pukom srećom na vrhu
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj golovi u kasnim minutama. Pa nije im niko poklonio te golove.
Prestani da pratis fudbal. Milan godinu dana neporazen. U 2020 imao najvise poena.Pada rekord za rekordom, ali tebi je to sve sreca. Dobro ti je rekao Beduin promijeni sport, mislim da je ribolov za tebe.Goretzka je napisao/la: ↑06 jan 2021, 15:54Sta ima veze sto su bod od prvog mjesta, nisam mislio da su tu nezasluzeno al su luzerska ekipa i nemaju se cemu nadat. U zadnjih par godina Inter kad god je trebao potegnuti kiksao je. Sto u Seriji A sto u LP. Trece mjesto im je plafon.
Milan sam pratio isto cesto, neki penali i kasni golovi, svi su se slozili da imaju dosta srece al sreca prati hrabre.
Sreca njihova pa Juve nije onaj Juve ma da vjerujem da ce se stvari posloziti do kraja. Juve je daleko kvalitetniji od ovih smecarskih ekipa. Ni Romu ne treba otpisati.
Pa cim je Milan onakav na vrhu to je dokaz koliko je propala Italijanska liga. Otresla bi ih svaka jaca Spanska Engleska i Njemacka ekipa. Sto ce se pokazati uskoro u EL.
Treba početi banove dijeliti za ovakve gluposti.
- OldFashioned
- Kontakt:
Lik već sada početkom januara kandidat za kantu godine.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jeste, kao što je Borussia otresla ove sezone prosječni Lazio
Samo neke tekme kojih se sjecam da sam pratio gdje je Milan imao srece i gdje im se navlacilo :
Verona kuci penal za Ibru koji je promasio, kasnije u nadoknadi zabio za bod.
2 penala protiv Viola.
Penal protiv Sampdorije.
Protiv Parme gol u nadoknadi za bod.
Protiv Lazia dodjeljen penal naravno, Theo u nadoknadi za pobjedu.
I eto ja pratim bocanje a vi se kao ne sjecate ovih tekmi.
Verona kuci penal za Ibru koji je promasio, kasnije u nadoknadi zabio za bod.
2 penala protiv Viola.
Penal protiv Sampdorije.
Protiv Parme gol u nadoknadi za bod.
Protiv Lazia dodjeljen penal naravno, Theo u nadoknadi za pobjedu.
I eto ja pratim bocanje a vi se kao ne sjecate ovih tekmi.
- OldFashioned
- Kontakt:
A ti Romagnoli13 kukas na Buffongigia 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.