FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moram da kažem da mi se nimalo ne sviđaju pojedine face u novom rukovodstvu našeg kluba. Vidi se da su tu neka(mnoga) lica došla po stranačkoj liniji, KO GOD MISLI DA ĆE TO DUGOROČNO DONIJETI NEŠTO DOBRO GRDNO SE VARA... Kakve veze ima npr. ovaj Bakir Hadžiomerović sa FUDBALOM, KAKVE????? Pa više veze ima moja nana sa fudbalom... al eto vidi se da je politika duboko ušla u klub pa se biraju "poznate" face u rukovodstvo, kao balerine, pjevači, glumci, hirurzi u parlament... OD TOGA NIKAD NIJE BILO KORISTI, SAMO JE BILA OGROMNA ŠTETA..... Bojim se da su tu ušli ne zbog ARMIJE NAVIJAČA, nego zbog ARMIJE GLASAČA... Nek' nam je dragi Bog na pomoći, ali proći će još dugo, dugo vremena dok u našem klubu ne bude stabilno stanje, a o napretku je suvišno i trošiti riječi..
Pozzz svim iskrenim i vjernim Hordama.....
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).
7 UP - moje omiljeno piće
7 UP - moje omiljeno piće

- Casual_Dobrila
- Kontakt:
Zbog takvog misljenja smo i izgubili publiku sa stadiona!!! Kad se samo sjetim prije 5-6 godina raje na istoku ili zapadu...2-3 PUTA vise nego sad!BORDO BOY je napisao/la:Moram da kažem da mi se nimalo ne sviđaju pojedine face u novom rukovodstvu našeg kluba. Vidi se da su tu neka(mnoga) lica došla po stranačkoj liniji, KO GOD MISLI DA ĆE TO DUGOROČNO DONIJETI NEŠTO DOBRO GRDNO SE VARA... Kakve veze ima npr. ovaj Bakir Hadžiomerović sa FUDBALOM, KAKVE????? Pa više veze ima moja nana sa fudbalom... al eto vidi se da je politika duboko ušla u klub pa se biraju "poznate" face u rukovodstvo, kao balerine, pjevači, glumci, hirurzi u parlament... OD TOGA NIKAD NIJE BILO KORISTI, SAMO JE BILA OGROMNA ŠTETA..... Bojim se da su tu ušli ne zbog ARMIJE NAVIJAČA, nego zbog ARMIJE GLASAČA... Nek' nam je dragi Bog na pomoći, ali proći će još dugo, dugo vremena dok u našem klubu ne bude stabilno stanje, a o napretku je suvišno i trošiti riječi..

Jesi hordas, ali stav ti je katastrofalan i 100% pogresan!
Bakir Hadžiomerovic = Odnosi sa javnoscu [zamijenio Vlastimira

Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!
Ako ti je to jedini razlog što će nam u upravi Bakir Hadžiomerović, onda je bolje da su kakvu cupi doveli u upravu = odnosi sa javnošću (bolje će izgledati kada ona kaže da dugujemo samo negdje oko 3. milionaCasual_Dobrila je napisao/la:Zbog takvog misljenja smo i izgubili publiku sa stadiona!!! Kad se samo sjetim prije 5-6 godina raje na istoku ili zapadu...2-3 PUTA vise nego sad!BORDO BOY je napisao/la:Moram da kažem da mi se nimalo ne sviđaju pojedine face u novom rukovodstvu našeg kluba. Vidi se da su tu neka(mnoga) lica došla po stranačkoj liniji, KO GOD MISLI DA ĆE TO DUGOROČNO DONIJETI NEŠTO DOBRO GRDNO SE VARA... Kakve veze ima npr. ovaj Bakir Hadžiomerović sa FUDBALOM, KAKVE????? Pa više veze ima moja nana sa fudbalom... al eto vidi se da je politika duboko ušla u klub pa se biraju "poznate" face u rukovodstvo, kao balerine, pjevači, glumci, hirurzi u parlament... OD TOGA NIKAD NIJE BILO KORISTI, SAMO JE BILA OGROMNA ŠTETA..... Bojim se da su tu ušli ne zbog ARMIJE NAVIJAČA, nego zbog ARMIJE GLASAČA... Nek' nam je dragi Bog na pomoći, ali proći će još dugo, dugo vremena dok u našem klubu ne bude stabilno stanje, a o napretku je suvišno i trošiti riječi..
Pozzz svim iskrenim i vjernim Hordama.....![]()
Jesi hordas, ali stav ti je katastrofalan i 100% pogresan!
Bakir Hadžiomerovic = Odnosi sa javnoscu [zamijenio Vlastimira]

**** ga kada se tone onda neka se tone sa stilom

Na stranu zajebanciju, ne trebaju nam ljudi koji čitavo vrijeme dok budu u Upravi neće ući u klub dva puta. Samo pare nam trebaju i oni koji ih imaju, ostalo nabij na k...c.
LONG LIVE THE F.C SARAJEVO !
Svi clanovi UO su trebutno na volonterskoj osnovi prihvatili posao. Kazem na volonterskoj jer tako nece biti kad ze zaradi nesto. Jal od transfera nekog ili slicno ali je tako...ovdje se ne ubraja Dzakmicev transfer jer ide za plate i dugovanja igracima. Prvi sljedeci transfer ..4% dijele clanovi upravnog odbora. Do sada je tako bilo a ako su sta u medjuvremenu promijenili ..ne znam !!
Tako da je bilo vrlo tesko naci nekoga ko je pitar a da hoce raditi volonterski (trenutno, ali to moze biti i god dana .)
Tako da je bilo vrlo tesko naci nekoga ko je pitar a da hoce raditi volonterski (trenutno, ali to moze biti i god dana .)
Bakir Hadžiomerović, član Uprave FK Sarajevo
SMIJENIT ĆEMO AKTUELNI MENADŽMENT KLUBA
Nakon nedavno održane Skupštine FK Sarajeva u Upravi kluba su se pojavila neka nova imena, među kojima je i Bakir Hadžiomerović, urednik emisije „60 minuta“ na Federalnoj TV.
U kratkom telefonskom razgovoru za naš portal Hadžiomerović otkriva da će nova lica u Upravi bordo kluba donijeti i pozitivne promjene, a da će jedna od prvih biti smjena dosadašnjeg menadžmenta kluba, koji je i prethodnoj Upravi stvarao probleme.
P.S. i Rizvanovic je za jedne dnevne novine rekao nesto slicno...da se ubrzo raspisuju konkursi za mjesto direktora i ovih ostalih mjesta u klubu
Rekoh ja sve ce oni to sik sik il ide sve na 60 minuta
SMIJENIT ĆEMO AKTUELNI MENADŽMENT KLUBA
Nakon nedavno održane Skupštine FK Sarajeva u Upravi kluba su se pojavila neka nova imena, među kojima je i Bakir Hadžiomerović, urednik emisije „60 minuta“ na Federalnoj TV.
U kratkom telefonskom razgovoru za naš portal Hadžiomerović otkriva da će nova lica u Upravi bordo kluba donijeti i pozitivne promjene, a da će jedna od prvih biti smjena dosadašnjeg menadžmenta kluba, koji je i prethodnoj Upravi stvarao probleme.
P.S. i Rizvanovic je za jedne dnevne novine rekao nesto slicno...da se ubrzo raspisuju konkursi za mjesto direktora i ovih ostalih mjesta u klubu
Rekoh ja sve ce oni to sik sik il ide sve na 60 minuta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jedna novost... Postoji mogucnost da ce bogati kuvajtski poduzetnici uci u klub , ali ja vjerujem da ce tek uci onda kad se rijesi problem UEFA-Fudbalska mafija. 

Revolucija u klubu, haman hoće iz korijena promjeniti stanje u klubu što je, naravno, za svaku pohvalu.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Izvolite raja. Dosta zanimljivi interviewa sa nasim bivsim legendima.
Faruk Hadzibegic:
Ibro Biogradlic:
Mirza Kapetanovic:
Mirsad Fazlagic:
Vahidin Musemic:
Refik Muftic:
Predrag Pasic:
Faruk Hadzibegic:
Ibro Biogradlic:
Mirza Kapetanovic:
Mirsad Fazlagic:
Vahidin Musemic:
Refik Muftic:
Predrag Pasic:
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
ev da se i ja javim.... odlicno... prvo sto je tu Bakir, prvo mi nije bilo jasno sto ce on tu al onda mi je sve jasno......TRANSPARENTNO I SAMO TRANSPARENTNO!
ako otjeraju, a izgleda hoce ovu gamd to bi bilo odlicno.... sve redom odaljiti od kluba od muce, blekica pa na dalje, a onu CETVORKU da ne spominjem....
ovo ostalo polako . bez zurbe
ps. sta ovo nisu samo nasi gladnni
ako otjeraju, a izgleda hoce ovu gamd to bi bilo odlicno.... sve redom odaljiti od kluba od muce, blekica pa na dalje, a onu CETVORKU da ne spominjem....

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ahhh što je lijepo čitati diskusiju bez prepucavanja. Ma nekako ste mi svi u pravu al kako god moramo se nadati boljem
Prijatelju nemoj tako,90% raje u ovoj napacenoj BiH je gladno samo sto to javno kazu tako reci javne licnosti, a obicnu raju niko je ne j... ni za sta pa zato i suti.Puno srece sa novom upravom.johnnyHZ je napisao/la:ev da se i ja javim.... odlicno... prvo sto je tu Bakir, prvo mi nije bilo jasno sto ce on tu al onda mi je sve jasno......TRANSPARENTNO I SAMO TRANSPARENTNO!
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sta je ovo kod pita ,prvo im je doktor bio "dr.dabic"a sada imaju Bakira i "60"minuta,ko ce braniti Bakira od "reketa".Sretno "pite".
-
- Kontakt:
Ne boj se ti nistaoldman je napisao/la:Sta je ovo kod pita ,prvo im je doktor bio "dr.dabic"a sada imaju Bakira i "60"minuta,ko ce braniti Bakira od "reketa".Sretno "pite".

ti ako mislis da bakir reketira pomocu ti ja da se poreselis u RSoldman je napisao/la:Sta je ovo kod pita ,prvo im je doktor bio "dr.dabic"a sada imaju Bakira i "60"minuta,ko ce braniti Bakira od "reketa".Sretno "pite".

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Nekoliko puta ste napomenuli da ste od malih nogu vatreni navijač tima sa Koševa?
Tako je! Taj klub blizak mi je srcu otkako znam za sebe. Pamtim da sam kao dječak sa nestrpljenjem čekao da odem na stadion i gledam utakmicu. To mi je prva asocijacija kada se spomene Koševo. Zbog raznih okolnosti u posljednje vrijeme nisam prisustvovao utakmicama, mada sam kroz medije pratio šta se dešava. Jedan od glavnih ciljeva nove Uprave kluba bit će povratak navijača na najveći bh. stadion. Sarajevo ima hiljade pristalica i moramo ih privoliti da u većem broju prisustvuju okršajima svoga tima. Osim toga, trebamo popraviti odnose sa gradskim rivalom Željezničarom. Mi ne smijemo biti neprijatelji, dolazimo iz istog grada.
Valjda i sa ovim krene na bolje
Tako je! Taj klub blizak mi je srcu otkako znam za sebe. Pamtim da sam kao dječak sa nestrpljenjem čekao da odem na stadion i gledam utakmicu. To mi je prva asocijacija kada se spomene Koševo. Zbog raznih okolnosti u posljednje vrijeme nisam prisustvovao utakmicama, mada sam kroz medije pratio šta se dešava. Jedan od glavnih ciljeva nove Uprave kluba bit će povratak navijača na najveći bh. stadion. Sarajevo ima hiljade pristalica i moramo ih privoliti da u većem broju prisustvuju okršajima svoga tima. Osim toga, trebamo popraviti odnose sa gradskim rivalom Željezničarom. Mi ne smijemo biti neprijatelji, dolazimo iz istog grada.
Valjda i sa ovim krene na bolje

Vlasta Mijovic je bio nekako neupadljiv i cinilo se da ga plaho i ne interesuje mjesto koje je dobio. Nikad nije sa jasnim stavom izasao u javnost. Naravno stavom , koji je donijela uprava a on ga plasirao u javnost. Znaci, uprava nije imala nikakve stavove pa ovaj nije imao sta reci.
Kod Bakire je drugacije ocigledno i to je ono sto raduje. Vec poslije 2-3 dana on najavljuje PROMJENE , sto znaci da je to stav uprave sa Rizvanovicem na celu. Aferim i samo naprijed
Kod Bakire je drugacije ocigledno i to je ono sto raduje. Vec poslije 2-3 dana on najavljuje PROMJENE , sto znaci da je to stav uprave sa Rizvanovicem na celu. Aferim i samo naprijed

Samo F.K.S !! je napisao/la:Bakir može smetati,samo tvom Vozdu i tebi !!oldman je napisao/la:Sta je ovo kod pita ,prvo im je doktor bio "dr.dabic"a sada imaju Bakira i "60"minuta,ko ce braniti Bakira od "reketa".Sretno "pite".
Ne boj se ti nista
Dobro je Zlatko uhljebio ove svoje SDP-ovce...nije ih imao gdje smjestiti pa hajmo onda u fcs...do juce SDA i "treci uz Allaha" a sad se opet prešaltali na crvene komuniste...da Bogda vas Bakir i Zlatko tlacili decenijama.
I vratite nam maskotu Blekica, predsjednika kojeg je izabrala mahala i raja a raja hoce veselo...valjda se oporavio od te "iznenadne" bolesti.
I vratite nam maskotu Blekica, predsjednika kojeg je izabrala mahala i raja a raja hoce veselo...valjda se oporavio od te "iznenadne" bolesti.
Sta ce jadni Zlatko kad zna da je uzeo 350 000 glasova pa konta kome da uvalim ljude. Naravno kao pitar , poslao je ljude nama.Mandrak je napisao/la:Dobro je Zlatko uhljebio ove svoje SDP-ovce...nije ih imao gdje smjestiti pa hajmo onda u fcs...do juce SDA i "treci uz Allaha" a sad se opet prešaltali na crvene komuniste...da Bogda vas Bakir i Zlatko tlacili decenijama.
Haj nam reci u kojm periodu je BRANKOVIC bio alfa i omega kod vas , pa nam onda reci za BEHMENA...koji period !!
Tako da ti je prica o nakom saltanju NEBULOZA

Ono cemu smo se nadali to se i desilo. Pravo ohrabruje cinjenica da je vec najavljena reorganizacija kako igrackog sastava tako i uposlenika kluba.Oko igraca se radi u reviziji ugovora . Nema puno filozofije a jasno je to i Rizvanovicu. Uhljupi tj zvaljak and co MORAJU OTICI. Hoce li to biti uskoro ,ostaje da se vidi. Iako je fin situacija teska , po kuloarima se moze cuti najava dovodjenja 2 igraca ..iz nase lige su ljudi. Fin konstukcija tih transfera je u rukama 2-3 covjeka iz uprave a ni za jednog nema obestecenja jer su slobodni igraci. Ceka se , lova od Hameta i da se isplate dugovanja. Iako se suska da ce to Banka uraditi a onda uzeti dio love od Hametovog transfera. Trenutno je potrebno 80 000 za dugovanja i po pola plate za januar. Najvise se duguje Arsenijevicu (15 000) a zatim Kojasevicu 11 000...!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, fks74, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, johntravolta123, Vanja8, zagorski i 60 gostiju.