Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
Samo ja i moje drustvo mozemo platit paket ninji , a ne ponijet ga 
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trebalo bi da bude curicaharry_90 je napisao/la: Da li ce biti kakvih curica kod tebe veceras,kad mi dosadi sa ovima,da su uputim u Zenicu
kod tebe ?
Serif kralj
idemooo
A C A B !
Hvala, takodjer, sve najboLjenevjernik je napisao/la:Evo posto je ovo vjerovatno moj posljednji post u ovoj godini i pod ovim nickom, zelim svim forumasima sretnu i uspjesnu 2011-tu godinu, najvise zdravlja, srece, pameti, vise para, vise ljubavi, vise petica u skoli, vise sestica u indexujednostavno da vam se sve zelje ostvare !! Cujemo se iduce godine,
Sretna vam Nova godina !!!!
Normala da ce biti,vise cura nego muskaraca,sto mene raduje.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
oho eto i mene da se izjednacimoharry_90 je napisao/la:Normala da ce biti,vise cura nego muskaraca,sto mene raduje.
A C A B !
Vidi njega, ja htjeo kod njega da dodjem,a on oce vam,ee pa nece da moze rodjoEmir_ZENICA je napisao/la:oho eto i mene da se izjednacimoharry_90 je napisao/la:Normala da ce biti,vise cura nego muskaraca,sto mene raduje.
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo vam pa se zadajte
[youtube][/youtube]
ova je kod harija veceras
[youtube][/youtube]
Svaka nova godina ovakva,one zele isto sto i mi!!

[youtube][/youtube]
ova je kod harija veceras
[youtube][/youtube]
Svaka nova godina ovakva,one zele isto sto i mi!!
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 31 dec 2010, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
e jbg ,ja se taman ponadao,tamo kod svojih Tuzlakaharry_90 je napisao/la: Vidi njega, ja htjeo kod njega da dodjem,a on oce vam,ee pa nece da moze rodjosala..
A C A B !
Vidi ga sad okrenu pricuEmir_ZENICA je napisao/la:e jbg ,ja se taman ponadao,tamo kod svojih Tuzlakaharry_90 je napisao/la: Vidi njega, ja htjeo kod njega da dodjem,a on oce vam,ee pa nece da moze rodjosala..
al hajd nema veze,dodji Ti vamo
sretna Nova i od mene, ako se već ne pojavim na forumu do slijedeće godine da vam poželim sve najboljenevjernik je napisao/la:Evo posto je ovo vjerovatno moj posljednji post u ovoj godini i pod ovim nickom, zelim svim forumasima sretnu i uspjesnu 2011-tu godinu, najvise zdravlja, srece, pameti, vise para, vise ljubavi, vise petica u skoli, vise sestica u indexujednostavno da vam se sve zelje ostvare !! Cujemo se iduce godine,
Sretna vam Nova godina !!!!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Vidim da mi ne das da dodjem kod tebe,pa zato zovem tebe i vponos torina,pa dodjiteharry_90 je napisao/la: Vidi ga sad okrenu pricujesam ja napisao da ne moze ?? Odo sad,valja jos uzimat sta treba.cujemo se poslije
ajde ajde,samo kupuj
@brazo sve najbolje
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 31 dec 2010, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Vidim da mi ne das da dodjem kod tebe,pa zato zovem tebe i vponos torina,pa dodjiteharry_90 je napisao/la: Vidi ga sad okrenu pricujesam ja napisao da ne moze ?? Odo sad,valja jos uzimat sta treba.cujemo se poslije
![]()
ajde ajde,samo kupuj
@brazo sve najbolje
Ako ufatim vlak eto me
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ajde,a gdje zivis ?Ponos Torina je napisao/la:
Ako ufatim vlak eto meheh mozda i dodjem da vidim prevoz kad toliko navaljujes
A C A B !
- Ponos Torina
- Kontakt:
u Sarajevu nisam dalekoEmir_ZENICA je napisao/la:ajde,a gdje zivis ?Ponos Torina je napisao/la:
Ako ufatim vlak eto meheh mozda i dodjem da vidim prevoz kad toliko navaljujes
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
hehe evo da vidim za prevoz ako bude dolazimEmir_ZENICA je napisao/la:imas voz u 19:20 hPonos Torina je napisao/la:
u Sarajevu nisam daleko
Nakupov'o sam se petardi znači ono Na'.
- 50 komada Zengi
- 10 Magnuma
- 5 Pirate
- Raketa
- Mini vatromet
Sretna Nova godina !
- 50 komada Zengi
- 10 Magnuma
- 5 Pirate
- Raketa
- Mini vatromet
Sretna Nova godina !
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Ponos Torina
- Kontakt:
ja neznam sto se raja ufatila petardi nije to za odrasle ja petarde koristim samo kad moram tjerati ove skevrije ispred zgrade koji zavijaju po cijelu noc njih 10 tak svaku noc
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 31 dec 2010, 12:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
ima prevoz 90%Ponos Torina je napisao/la:
hehe evo da vidim za prevoz ako bude dolazimnadjemo se kod zlatnog burenca
moze,moze
@ auleta
sto ce ti petarde bolan,bolan
A C A B !