FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od sezone 18/19 pa sve do sad dao 10 golova ukupno,nadam se da ce kod nas postati kao ronaldo al slabo je igrao zadnjih godina..pa bomo videli
dolazi strasan napadac. Ako ne dodje on, doci ce malo slabiji. Uskoro potpisuje. Ako ne potpise ove sedmice potpisat ce do kraja januara.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Forumski puk je procijenio ovako... Irfo Hadžić je Ibrahimović novi
A Bezjak je Alen Melunović.

Pala Maglaaaaa do pola Sarajeva 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Bravo lave hahahahhahahahahahahaajdohordas je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:16Forumski puk je procijenio ovako... Irfo Hadžić je Ibrahimović novi
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jel neko gledao podcast Ibaneza, kaže da mu je Hadžić najbolji u našoj ligi. 

ajdohordas je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:16Forumski puk je procijenio ovako... Irfo Hadžić je Ibrahimović novi
![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Mi svi znamo da nista ne znaci sta je jedan igrac prije BiH igrao. bio najbolji ili najgori to kod nas nista ne znaci. ako Vinko i Emir kazu da je dobar igrac za nas onda je on dobar.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne moze Bezjak kopacke Melunu čistitiajdohordas je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:16Forumski puk je procijenio ovako... Irfo Hadžić je Ibrahimović novi
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Prosjecan forumas od novog napadaca ocekuje da je ne stariji od 27 godina, da je redovno igrao prosle sezone u nekoj ligi koja je bar 3 puta jaca od nase, da je zabio bar 15 golova u protekloj sezoni, da u CV-u ima bar 4, 5 euro golova ekipama iz lige petice i da igra za ne vise od 10 000 eura mjesecno.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije tačno. Nikad ništa ne pogode. Prepisuju sa foruma znajući da je šuplja, al uhar im je koji klik, odgovornosti nemaju.Evander je napisao/la: ↑06 jan 2021, 17:26Nije tacno. Fahrin isprdak od novinske kuce, itekako ima informacije i mnogo puta do sad je prvi najavio nesto sto se dogodilo, a vezano je za FK Sarajevo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 jan 2021, 17:16Jel moguće da ste se primili na avazov članak?
Pa ljudi nikad ništa nisu pogodili, nikad. Za njih je kraljlavova insajderčina.
Ono što znamo je to da Bazjak neće biti novi napadač, da Tatar sigurno neće u Tursku i Južnu Koreju i da Rahmanović i Miličević vjerovatno neće produžiti ugovor.
SC Sport je znao imati tačnih informacija, Dino Selimović ima neku vezu s tim portalom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Svima koji drže Melunovića na avataru bih dodijelio jednu kartu za Banoviće.
@BordoSarajevo
Tačna je informacija u vezi Bezjaka.
@BordoSarajevo
Tačna je informacija u vezi Bezjaka.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 06 jan 2021, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zabb si napisati da ga mozemo prodati za milione nakon 5 godina ili ti dok ga ne uzmemo ma zub...
Jaa sto co'jek Pise,svaka mu cast...
Napetiji tekst nisam citao,stigoh do pola...
Napetiji tekst nisam citao,stigoh do pola...
Slovenci isto pisu
"Slovenski nogometni reprezentant Roman Bezjak je v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije nastopal v dresu aktualnih prvakov. Takoj po zaključku jesenskega dela, je Bezjak zapustil Celje.
Kot je mogoče zaznati v BiH se za storitve slovenskega nogometaša zanimajo pri vodilnem FK Sarajevo, kjer brani Elvis Džafić. Bezjak naj bi se v prestolnico BiH preselil v primeru odhoda Benjamina Tatara, ki je v aktualni sezoni dosegel deset prvenstvenih zadetkov."
https://snportal.si/legionarji/je-bezja ... 1EIMcH6uR0
"Slovenski nogometni reprezentant Roman Bezjak je v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije nastopal v dresu aktualnih prvakov. Takoj po zaključku jesenskega dela, je Bezjak zapustil Celje.
Kot je mogoče zaznati v BiH se za storitve slovenskega nogometaša zanimajo pri vodilnem FK Sarajevo, kjer brani Elvis Džafić. Bezjak naj bi se v prestolnico BiH preselil v primeru odhoda Benjamina Tatara, ki je v aktualni sezoni dosegel deset prvenstvenih zadetkov."
- feniksptica
- Kontakt:
To postoji ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Slovenci jos dodaju: "On bum bil zamjeno za handzic harisa koji se zapustil u Sarajvo..."Zukanovic je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:22Slovenci isto pisu
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amidzaa, Arhitekt, Bejker, bosnas_, brojjedan, Ferrante071, fks74, Galantni, Grk1234, Hamagara, HyperOS, kupus army, laznokrilo, ledesma, Mourinhokilledbarca, MSOZ101, n0dix, Oerde, Pablo11, Posejdon, relativizam, riki46, rimljanin90, Seipronto, SilaMoc1946, StarmoCity, strahmeipomisliti, Tracy3McGrady, UltraSa46, USB, Venom i 326 gostiju.