Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Boljih igraca ima u premier ligi od pojedinaca
Meni je najvise fascinantno kako mi zivimo u 2021 a ekipa jos igra bez trcanja kontri.Mislim da smo jedinstveni po tome u svijetu,uvijek to komentarisem kad igra repka,uvijek me fasciniralo kako to samo mi na cijelom svijetu neznamo istrcati na osvojenu loptu.Dali ce se ikada to promjeniti?
Generalno predpostavljam da su cugali ova 2 dana dok su bili zatvoreni u hotel,nemam drugog objasnjenja za ovo ostajanje bez snage i greske koje dolaze samo kad nemozes da kontrolises tijelo jel si preumoran.
Generalno predpostavljam da su cugali ova 2 dana dok su bili zatvoreni u hotel,nemam drugog objasnjenja za ovo ostajanje bez snage i greske koje dolaze samo kad nemozes da kontrolises tijelo jel si preumoran.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- invincible1921
- Kontakt:
Jbt zabranite nam ovaj sport molim vas i ugasite savez...trce kontru 3na1 ispadne nam lopta...10 suteva zaredom iz ciste pozicije sve u golmana , covjek se nije pomjerio odbranio sve...a ovih 7 SEDAM golova za 30 minuta ESTONIJI ..nije potrebno ni komentarisat
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
a nisu oni u savezu napravili žensku repku i pozvali Ćamilu i eto im sad
Jebla te ona, jesi dosadanjolicnikola je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:08a nisu oni u savezu napravili žensku repku i pozvali Ćamilu i eto im sad
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Imali sve u svojim rukama i prosuli. Glavu gore. Novi dan, nova nafaka.
Wilma RudolphWinning is great, sure, but if you are really going to do something in life, the secret is learning how to lose. Nobody goes undefeated all the time. If you can pick up after a crushing defeat, and go on to win again, you are going to be a champion someday.
ti bi fakat trebao samoposmatrati.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:13Imali sve u svojim rukama i prosuli. Glavu gore. Novi dan, nova nafaka.
Wilma RudolphWinning is great, sure, but if you are really going to do something in life, the secret is learning how to lose. Nobody goes undefeated all the time. If you can pick up after a crushing defeat, and go on to win again, you are going to be a champion someday.
cuj glavu gore:-)
Hvala Bili na ovom večeras, još jedna doktorska disertacija trenerskog maga 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
sramota!
Ma ne citiraj ga,namjerno raju provocira.babino je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:16ti bi fakat trebao samoposmatrati.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:13Imali sve u svojim rukama i prosuli. Glavu gore. Novi dan, nova nafaka.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
samo jedno nama fali- SELEKTOR!!! Dokaz je košarka.
Drugovi, nije kriv Suman kriv sam ja ... prije tekme sam jinx-no djeda Nikolu da ne bude najbolji strijelac veceras ... imam i svjedoka ... tako da mi halalite ovu a obecavam da cu biti bolji u nedelju ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ja ne razumijem tog Šumana nikako. Da li je taj lik stvarno tako glup da ne vidi svoje greske i ne pokusa nesto drugacije!? Covjek godinama ne radi nista drugo osim rukometa, 24 sata je slobodan i nema nikakvih obaveza mjesecima izmedju utakmica. Da nesto pokusa drugacije, da napravi neki plan kad vec mala djeca vide da ne prolazi taj njegov ho-ruk sistem. Sve su prilike da je frajer teski primitivac i neznalica, a ocito je od njega nikad nece postati strucnjak.
Sjecam se kad je prvi put postao selektor, to su bila obecanja samo takva. Te kako ce napraviti rukometnu akademiju, te dvorana, te kako ce od pionira selektivno stvarati nove generacije, pa onda razne rukometne seminare i takmicenja...sve slagao! Kokos glava bez grama obraza, neznalica prve klase. Strasno
Sjecam se kad je prvi put postao selektor, to su bila obecanja samo takva. Te kako ce napraviti rukometnu akademiju, te dvorana, te kako ce od pionira selektivno stvarati nove generacije, pa onda razne rukometne seminare i takmicenja...sve slagao! Kokos glava bez grama obraza, neznalica prve klase. Strasno
-
- Kontakt:
Slobodno ignorisite.delinjo je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:17Ma ne citiraj ga,namjerno raju provocira.babino je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:16ti bi fakat trebao samoposmatrati.samoposmatram je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:13Imali sve u svojim rukama i prosuli. Glavu gore. Novi dan, nova nafaka.
Wilma Rudolph
-
- Kontakt:
Uzeo na kvotu 6.0 pobjedu Estonije. Ima li ko jaci?
-
- Kontakt:
Čekamo novi Rađin proglas
-
- Kontakt:
ocekujem sledeci spisak sa par iskusnih (ne matorih) igraca i nekoliko mladih, zeljnih dokazivanja!
iskusni: haseljic, panic, vranjes, hamidovic, b. buric, s. buric
novi: gradjan, h. hodzic, bojic, serdarevic, klis, faljic, t. velic, vuksic, keskic, loncar, l. peric, kadric, n. hadzic
i nek na njima gradi repku za sledece 4 godine
(uz pratnju nasih igraca se sigurno u nasoj ligi ili u nekoj od ino-liga moze jos naci 4-5 dobrih mladih igraca, koji bi dodatno pojacali konkurenciju! - napr. golman u19 austrije tahirovic amir ili velika dva talenta iz rk velenje husejnovic i mlivic)
iskusni: haseljic, panic, vranjes, hamidovic, b. buric, s. buric
novi: gradjan, h. hodzic, bojic, serdarevic, klis, faljic, t. velic, vuksic, keskic, loncar, l. peric, kadric, n. hadzic
i nek na njima gradi repku za sledece 4 godine
(uz pratnju nasih igraca se sigurno u nasoj ligi ili u nekoj od ino-liga moze jos naci 4-5 dobrih mladih igraca, koji bi dodatno pojacali konkurenciju! - napr. golman u19 austrije tahirovic amir ili velika dva talenta iz rk velenje husejnovic i mlivic)
Ma ovo je Šumanov poraz.
Počelo je sa katastrofalnim spiskom, taman da imaš dva najbolja krilna igrača na svijetu oni moraju imati zamjenu, pa barem za situaciju kad budu isključeni na dva minuta.
Katastrofalne izmjene, loše dozirane minute, kukavička igra u odbrani. Fascinantno je da kad ljudi igraju bez golmana onako ljubomorno čuvamo liniju od 6 metara. Taktički nepismen a selektiranje mu nije jača strana. O smjeni generacija je suvišno govoriti jer i za to postaje već kasno, svi oni koji i zaslužuju priliku su već u godinama. Ovim tempom rada ovog stručnjaka i ovog saveza mi ćemo za 5 godina biti najlošija reprezentacija u Europi.
Počelo je sa katastrofalnim spiskom, taman da imaš dva najbolja krilna igrača na svijetu oni moraju imati zamjenu, pa barem za situaciju kad budu isključeni na dva minuta.
Katastrofalne izmjene, loše dozirane minute, kukavička igra u odbrani. Fascinantno je da kad ljudi igraju bez golmana onako ljubomorno čuvamo liniju od 6 metara. Taktički nepismen a selektiranje mu nije jača strana. O smjeni generacija je suvišno govoriti jer i za to postaje već kasno, svi oni koji i zaslužuju priliku su već u godinama. Ovim tempom rada ovog stručnjaka i ovog saveza mi ćemo za 5 godina biti najlošija reprezentacija u Europi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.