Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Fakat je igracina,ne mozes mu uzet loptu pa nikako. Kazu da je navijac Uniteda
Zeljeznicar! 1921 !
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Zna lopte, igra desno... davno je njega trebalo kaparisati, ali naši mufloni nd gledaju dalje od Sancha...<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 23:41Bez premca, sto miliona udica zabaciti za ovim momkom, igracina.
Dobro 100 miliona je puno za igraca Ville da je Messi al za normalnu cjenu ga obavezno dovest
Zeljeznicar! 1921 !
Ma momak je izdominirao ligu u fuckin Aston Villi i na to sve uspio je od panjeva napraviti puno bolje igrače. Nevjerovatan utjecaj na ekipu i strašno liderstvo od 1.do 90.min. Kad već Pogba ide na ljeto, onda je upravo on taj igrač koji se može i mora dovesti kao zamjena. Jest da igra lijevo ili desetku (tu su nam Rash i Bruno zacementirani), ali vidjeli smo da može odigrati i po desnoj strani a vala nije ni Rashfordu kraj svijeta ako bude igrao na kontra strani. Doduše već ove sezone igra češće desno tako da se to sve da uklopiti.
Realno Villa je super ekipa sto su do sada i dokazali, nije bilo realno ocekivati da ih mi ostavimo bez sanse. Velika tri bodathe su upisana i idemo dalje.
Sada imamo City i Watford u kupu, jel to znaci da ce Cavani moci igrati protiv Liverpoola?
Sada imamo City i Watford u kupu, jel to znaci da ce Cavani moci igrati protiv Liverpoola?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Moze Cavani igrati vec 12.1. zaostalu utakmicu protiv Burnleya.
I dobro je da igra tada, sa njima je uvijek patnja.
Mislim da bi Ole trebao odrediti sta mu je prioritet od ova dva kupa i na osnovu toga izvesti ekipu. Naravno da je Fa Cup nemjerljivo bitniji trofej, ali mozda ne bi bilo lose pokusati osvojiti miky mouse kup kada si vec u polufinalu. U Fa Cupu bi halalio dalje takmicenje vec protiv Watforda ako bi to znacilo vise odmora i nenadanu borbu za titulu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
-
- Kontakt:
Neko link ako nije problem.Hvala
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
ima li neko link. Raskinucut cu ugovor sa usranim Telemachom jadovi
https://www.streamlive7.com/2020/11/man ... y.html?m=1united1337 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:14ima li neko link. Raskinucut cu ugovor sa usranim Telemachom jadovi
Koliko ponovo losih odluka na 20 do 30m od gola gostiju
Bruno drugi dio poluvremena loš i ona reakcija kad su bili 3 na 3 gdje je požurio s pasom je mogla.hladno biti gol.
Nije meni ovo loše, u nekim trenucima dobar presing, fino nazad postavljeno, ali napad i zadnji pasovi najviše kaskaju. Može se ovdje nešto napraviti, samo još malo slobode i mu.da.
Nije meni ovo loše, u nekim trenucima dobar presing, fino nazad postavljeno, ali napad i zadnji pasovi najviše kaskaju. Može se ovdje nešto napraviti, samo još malo slobode i mu.da.
- DragonReborn
- Kontakt:
Kad će Megvajer prestati da bude rupčaga kod prekida 

Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Bruno bi trebao da ima kredita... lik igra non stop!
Ne racunajuci veceras, u zadnjih 10 utakmica je samo protiv vest hema odigrao 45min 5.decembra plus sto je protiv lidsa zamijenjen. Tada je zamijenjen u 70.min a ostalih 8 utakmica je odigrao 90.
Neka odmori malo, bilo bi pametnije... ako ga stavi da igra i protiv watforda, Ole je idiot!
Na šta ličimo večeras momci. Telemach me momački nasadio, pa imam osjećaj da se vraćam u doba tranzistora i "usmenih predanja"?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.