Braćo moja mila, jesam i ostario.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Dominacija. Nista novo. Dva pasa uvezati ne mogu.
Mogu ali do ofsajda 23ogodisnjeg wonderkida.
Mogu ali do ofsajda 23ogodisnjeg wonderkida.
4-IN-A-ROW
Dobra tekma noćas, bilo dobrih situacija na obe strane.
Jedva čekam meč protiv Uniteda, dosadilo mi gledati kad naša krila prime loptu a ono 5 igrača ispred njih.
Jedva čekam meč protiv Uniteda, dosadilo mi gledati kad naša krila prime loptu a ono 5 igrača ispred njih.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ma daj nam reci ko je bolji? Ovako svaki cigo svoga konja fali! Ko je zasluzio prolaz , za sad?nerkolfc je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:43Pa i nije baš tako, bilo je nekoliko situacija kad su probili po Sterlingovoj strani samo loš decision making. Ono kad je htio iznuditi penal je morao biti gol.
Ovamo barsa kasappi ovu baskijsku nejach.
CPOJ
Loš golman Bilbaoaqaa18 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:47Ma daj nam reci ko je bolji? Ovako svaki cigo svoga konja fali! Ko je zasluzio prolaz , za sad?
Ovamo barsa kasappi ovu baskijsku nejach.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa malo je bolji City jer Rashford i Martial stoje naprijed i čekaju kontre pa City kontrolise. Pogba je ključan u ovoj tekmi za United, svaki zračni duel dobije na sredini
Hocel dobit united jacu ekipu ove sezone?
Maguire 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakva oyebina je Mahrez.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kao da je finale LP
najace sastave izveli
Al ovo otvaranje prostora Bruynea je nešto što možeš gledati vječnost i neće ti dosaditi. Ne znam jel čovjek u životu poslao pas prema nazad osim ako baš to situacija ne zahtjeva, nevjerovatno kako koristi inerciju i dimenzije terena.
Dias drži sve pozadi, ko stijena lik. Foden sve bolji i bolji. Do kraja sezone će biti neizostavan član prvih 11.
Dias drži sve pozadi, ko stijena lik. Foden sve bolji i bolji. Do kraja sezone će biti neizostavan član prvih 11.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.