Doduše, ne znam ni što se nadam nečemu od njega
 Doduše, ne znam ni što se nadam nečemu od njegaAl' ne znaju zabit gol je.bo ih otac neefikasni
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

(sramota na sta nas Barca natjerala, da smo ovakvim predstavama zadovoljni), ali sta vrijedi kad ce neki opet iz nicega kiksati i eto gola protivniku.
 (sramota na sta nas Barca natjerala, da smo ovakvim predstavama zadovoljni), ali sta vrijedi kad ce neki opet iz nicega kiksati i eto gola protivniku.

Wandelanoite je napisao/la: ↑19 dec 2020, 17:48Ajde Valencia jos jedan, yebo li ti Pedri majku Kumane umri keru.
 E sad kako bi izgledala sredina Pedri, Puig i De Jong u buducnosti? Da li su kompaktibilni na terenu? Ma da tesko da ce Puig docekati svoju sansu.
 E sad kako bi izgledala sredina Pedri, Puig i De Jong u buducnosti? Da li su kompaktibilni na terenu? Ma da tesko da ce Puig docekati svoju sansu.Wanda rede radi popljuje protiv uroka.Rajaz je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:42Pedri uz Messija najbolji igrač ove sezone
Wandelanoite je napisao/la: ↑19 dec 2020, 17:48Ajde Valencia jos jedan, yebo li ti Pedri majku Kumane umri keru.
Teško. Ali volio bih vidjeti Pedrija i Puiga sa nekim fizikalcem, destruktivcem iza. Obojica mi se više sviđaju od De Jonga, al ono, dobri su sva trojica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.