Čestitke Juventinima kako god , individualni kvalitet i širi roster presudio.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ako je onda bio faul na Rabiotu onda je i ovo sada trebao biti penal na Diazu , ali eto.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 06 jan 2021, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi od mene
Ok izostanci, ali igrati s Frabottom, Ramizom koji je igrao za milan, Bentom koji je htio pokloniti bar 2 gola milanu i Ronaldom koji je odigrao najgori meč u historiji sporta, treba dobiti tako. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nista, ovo je gotovo. Juve zasluzeno dobio.
Sudija očajan. Faul za Juve kod gola Milana kompenzacija u drugom vremenu za to.
Sudija očajan. Faul za Juve kod gola Milana kompenzacija u drugom vremenu za to.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Haman smo opet zasluzeno pokrali rivala.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Juventini ceatitke na pobjedi 
Ja mislim da je vas sudija pokrao!
Kompenzacija za onu u prvom, na kraju zasluzena pobjeda Juventusa, presudio je bolji roster, odnosno klupa.
Milan je veceras mogao dobiti, jer je Juventus bio ocajan.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hvala
Cestitke mladoj ekipi na hrabroj partiji. Milan nije bio slabiji po igri, samo su individualni potezi kvalitetnih igraca presudili.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- nextterrain
- Kontakt:
Vala bas, jadni vi
Ulazi 5 reprezentativaca s klupe, Milanu Colombo, Maldini i Kalulu.
Moglo je ovo otici na drugu stranu da je dobio Bentacur crveni, al hajde. 3 gola su 3 gola ide se dalje
- senadrosoner
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Zasluženo i dobra utakmica, da su kompletni i jedni i drugi 30% bi se kvalitet popravio. Čestitke Juventini 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Barem priznaješ.
Nadam se boljem revanšu uz kompletne rostere , pa ko koga. Živio.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- OldFashioned
- Kontakt:
Normalna konverzacija je biti subjektivan ?Pogba je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:29Nikakve promjene. Ne mozes s edox, memagom, ovim oldfashionom, milanistom i co imati normalnu komunikaciju. Zna se koji su momci ovdje regularni.gambler1899 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:25Nevjerovatno kakva promjena ponasanja pojedinaca, al bitno je bilo zakukati pa imati alibi u slucaju porazaOcekivano, kvalitet je presudio vcr i kao sto sam pisao Juventus opravdao ulogu favorita i Juve ce se vratiti ovom pobjedom u borbu za vrh, a Milanu je dobro dosao poraz Intera pa ce zadrzati to prvo mjesto.
"pjena na usta" i komentari iz petog osnovne su za tebe normalna konverzacija ?
Čovjek se držao kriterija, nije svirao povlačenje na Kjeru kraj aut linije, vi imali kontru i umalo zabili za 2-1.
Bentancur zaustavlja kontru klizećim startom kada već ima jedan karton, sudac pušta prednost i ne šalje Juventusovog igrača u svlačionicu.
Pred kraj utakmica kada je skoro i ne bitno, na Diazu se ne svira čist penal kao suza.
Evo i da ste zakinuti za prvi gol, pogledaj koliko grešaka na Milanovu štetu.
I sa tobom se može razgovarati ? Dokaži.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Slazem se, moglo je otici i na drugu stranu crvenim kartonom. Samo sto ga nakon neregularnog gola Milana nije smio pokazati. To je cista kompenzacija. Penal na Diazu je 50 50, a Leao je trebao biti iskljucen takodjer.nextterrain je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:42Vala bas, jadni vi![]()
Ulazi 5 reprezentativaca s klupe, Milanu Colombo, Maldini i Kalulu.
Moglo je ovo otici na drugu stranu da je dobio Bentacur crveni, al hajde. 3 gola su 3 gola ide se dalje
P.S. Milanezi, pitajte Rodrigueza ima li Chiese igdje, jel ga vidio slucajno u posljednje vrijeme?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mislim da svi trebamo čestitat Milanu
. Sve sam do sada samo gledao u Juve ali i Milana treba uzet ozbiljno u borbi za scudetto, bit će ovo sezona zanimljiva kao nikad do sada. Nemaju igrački kadar kao Juve i Inter ali imaju zato tim a to je često najvažnije.
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 06 jan 2021, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- OldFashioned
- Kontakt:
Kompenzacija je bila čisto povlačenje Kjera na aut linije gdje ste imali otvorenu kontru 3 na 3.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Jbg milanisti, prošla 2020. godina 
Šalu na stranu, drago mi je prije svega što je juventus došao u Milano i odigrao utakmicu i pokazao napuljskim smećarima kako se to radi.
Mlada ekipa Milana nedorasla derbiju, Juventus je realno loše odigrao al presudio je individualni kvalitet.
Šalu na stranu, drago mi je prije svega što je juventus došao u Milano i odigrao utakmicu i pokazao napuljskim smećarima kako se to radi.
Mlada ekipa Milana nedorasla derbiju, Juventus je realno loše odigrao al presudio je individualni kvalitet.
#ALLEGRIOUT
Brat moj Rodriguez igra za TorinoBuffonGigi je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:45Slazem se, moglo je otici i na drugu stranu crvenim kartonom. Samo sto ga nakon neregularnog gola Milana nije smio pokazati. To je cista kompenzacija. Penal na Diazu je 50 50, a Leao je trebao biti iskljucen takodjer.
P.S. Milanezi, pitajte Rodrigueza ima li Chiese igdje, jel ga vidio slucajno u posljednje vrijeme?