Ma neće se dogovoriti 100%Golf2 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:00Pogledaj malo koliko kolumbijaca igra u Atalanti i bice ti jasno mozda sto bas taj klubElCartel11 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 19:34Nista brate idemo se potuci sa Atalantom.
Odvadite malo bolan kad vec lažete.momak je mlad, veliki je talenat, i ne bi me cudilo da potpise ako se dogovore oko svih uslova
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
Historicar
- Kontakt:
Ko su bili naši skauti proteklih godina ? Marko Mlinarić i rahmetli Ismet Hadžić su velike legende Dinama, članovi čuvene Ćirine šampionske generacije iz 1982.Stroj1946 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:23Gledam onog malog Hasica, on je iz Banovica otiso u Dinamo....
"Pa, eto, imao sam 12 godina kada je organizovan kamp u Lukavcu na kojem su me vidjeli ljudi iz Dinama, Marko Mlinarić i Ismet Hadžić. Nas četvoricu dječaka su tada zovnuli u Zagreb, njih trojica su se poslije vratili, jedino sam ja ostao. Bio je lijep i taj period u Dinamu, osvajao sam trofeje u svim kategorijama – pionirima, kadetima, juniorima,…"
E sad pitanje za nase u Akademiji, jel mi radimo kakve kampove barem po BiH? Uvjeren sam da ima tona talentovane djece od 12,13 godina.
Pa prije rata kad se trebalo u Sarajevo upisivati u skolu fudbala, pravili se kampovi po 300, 400 djece na Kosevu i uzimali se najbolji.
- ElCartel11
- Kontakt:
Osjecam se prozvanimAlfredNobel je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:00Svima koji drže Melunovića na avataru bih dodijelio jednu kartu za Banoviće.
@BordoSarajevo
Tačna je informacija u vezi Bezjaka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Za kolumbijca ne znam ali ovo za Topcagica ne lazeElCartel11 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 19:34Nista brate idemo se potuci sa Atalantom.
Odvadite malo bolan kad vec lažete.
Bezjak + produžetak ugovora Rahmanovića i Miličevića bi bio nevjerovatan posao.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa i nemamo ih ja mislim. Al moja je poenta da nasi trebaju poceti praviti ove kampove, jer to je najbrzi nacin da se pronadje nekoliko talenata, nego ici ko sto dosad, pratiti igrace u drugim klubovima u kadetskoj i juniorskoj ligi.Historicar je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:31Ko su bili naši skauti proteklih godina ? Marko Mlinarić i rahmetli Ismet Hadžić su velike legende Dinama, članovi čuvene Ćirine šampionske generacije iz 1982.Stroj1946 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:23Gledam onog malog Hasica, on je iz Banovica otiso u Dinamo....
"Pa, eto, imao sam 12 godina kada je organizovan kamp u Lukavcu na kojem su me vidjeli ljudi iz Dinama, Marko Mlinarić i Ismet Hadžić. Nas četvoricu dječaka su tada zovnuli u Zagreb, njih trojica su se poslije vratili, jedino sam ja ostao. Bio je lijep i taj period u Dinamu, osvajao sam trofeje u svim kategorijama – pionirima, kadetima, juniorima,…"
E sad pitanje za nase u Akademiji, jel mi radimo kakve kampove barem po BiH? Uvjeren sam da ima tona talentovane djece od 12,13 godina.
Pa prije rata kad se trebalo u Sarajevo upisivati u skolu fudbala, pravili se kampovi po 300, 400 djece na Kosevu i uzimali se najbolji.
-
Historicar
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gledaj Zorana Bezjaka sto gura brataKizo28 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:40Slovenci jos dodaju: "On bum bil zamjeno za handzic harisa koji se zapustil u Sarajvo..."Zukanovic je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:22Slovenci isto pisu
"Slovenski nogometni reprezentant Roman Bezjak je v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije nastopal v dresu aktualnih prvakov. Takoj po zaključku jesenskega dela, je Bezjak zapustil Celje.
Kot je mogoče zaznati v BiH se za storitve slovenskega nogometaša zanimajo pri vodilnem FK Sarajevo, kjer brani Elvis Džafić. Bezjak naj bi se v prestolnico BiH preselil v primeru odhoda Benjamina Tatara, ki je v aktualni sezoni dosegel deset prvenstvenih zadetkov."
https://snportal.si/legionarji/je-bezja ... 1EIMcH6uR0
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Meni je ono neviđena taraba. Gledao sam i ja malo ove polusezone tu Budućnost i ono je teško napredak u odnosu na Melunovića.
Ako se desi ovo sa Bezjakom, da nekako njega privolimo da dođe u Sarajevo, trebamo biti presretni. Za napadača odlične godine, još su 3-4 sezone pred njim, veliko iskustvo, da je nekim čudom naš državljanin bio bi idealan. Nivo iznad Beqiraja po meni.
Grk mi je smiješan igrač u odnosu na ovu dvojicu.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Ne laze momak ni za Kolumbijca. Kao sto nije lagao ni za Topcagica, Aganspahica... Nudjeni su nam i jedan i drugi.Madafaka je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:36Za kolumbijca ne znam ali ovo za Topcagica ne lazeElCartel11 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 19:34Nista brate idemo se potuci sa Atalantom.
Svaka cast, odavno neko sa jacim izvorom nije dosao.
Bordo23 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:25Kizo28 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:40Slovenci jos dodaju: "On bum bil zamjeno za handzic harisa koji se zapustil u Sarajvo..."Zukanovic je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:22Slovenci isto pisu
"Slovenski nogometni reprezentant Roman Bezjak je v jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije nastopal v dresu aktualnih prvakov. Takoj po zaključku jesenskega dela, je Bezjak zapustil Celje.
Kot je mogoče zaznati v BiH se za storitve slovenskega nogometaša zanimajo pri vodilnem FK Sarajevo, kjer brani Elvis Džafić. Bezjak naj bi se v prestolnico BiH preselil v primeru odhoda Benjamina Tatara, ki je v aktualni sezoni dosegel deset prvenstvenih zadetkov."
https://snportal.si/legionarji/je-bezja ... 1EIMcH6uR0![]()
![]()
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja znam, da niko ništa ne zna.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:05Ne laze momak ni za Kolumbijca. Kao sto nije lagao ni za Topcagica, Aganspahica... Nudjeni su nam i jedan i drugi.Madafaka je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:36Za kolumbijca ne znam ali ovo za Topcagica ne lazeElCartel11 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 19:34
Nista brate idemo se potuci sa Atalantom.
Svaka cast, odavno neko sa jacim izvorom nije dosao.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
-
Historicar
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Bit ce cemo vise bijeli nego Bordo ako Kolumbijac dodje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)