English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovo takmičenje se igra sa 50-60% motivacije. Samo iz nekog razloga Guardioli ovo baš znači. 

Gvardiola i drzi poso u Cityu pumpajuci svoju statistiku dominacijom u ovom kupu.
Inace je za zatvora njegov mandat u Cityu. Na koju foru on uzima Arape sve ove godine ispadajuci od polusvijeta iz Francuske u LP svake godine? To je prijedlog teme za doktorsku disertaciju Elmedina Konakovica.
Dok je Carabao kupu, bice i njega u Cityu.
Inace, Ole izgubio polufinale uobicajno. Bez obzira na nivo i kvalitet takmicenja, finale je san za njega trenutno.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 06 jan 2021, 22:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma dobro je bolje Peponja nego da nas Mou omlati.
Ovaj Dias kocka koja im je falila da vrate titulu,ako je mi ne uzmemo
,bez zeze ovaj pravi vodja pozadi.
Marso ja bi ga sad dao makar lingard igrao do kraja sezone samp da mu facu sumornu ne gledam
Ovaj Dias kocka koja im je falila da vrate titulu,ako je mi ne uzmemo
Marso ja bi ga sad dao makar lingard igrao do kraja sezone samp da mu facu sumornu ne gledam
Ubrzo ce ih i Liverpool isprasiti pa ce se spustiti na zemlju. Uzdigli su se opasno bez nekog pokrica.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
A da je ispao Pep govorilo bi se da prevara ne može uzeti ni Miki Maus kup, Ole ponovo rutinski itd

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da imamo stopere bio bi siguran u pobjedu, ovako će biti cupavo, njima ne možeš ni loptu prepustiti jer je oni ne znaju sačuvati da spoje 10 dodavanja.
AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:51Gvardiola i drzi poso u Cityu pumpajuci svoju statistiku dominacijom u ovom kupu.
Inace je za zatvora njegov mandat u Cityu. Na koju foru on uzima Arape sve ove godine ispadajuci od polusvijeta iz Francuske u LP svake godine? To je prijedlog teme za doktorsku disertaciju Elmedina Konakovica.
Inace, Ole izgubio polufinale uobicajno. Bez obzira na nivo i kvalitet takmicenja, finale je san za njega trenutno.
To su ozbiljni ljudi. Dominiraju vec 10 godina u Engleskoj.AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:51Gvardiola i drzi poso u Cityu pumpajuci svoju statistiku dominacijom u ovom kupu.
S druge strane Amerikanci i ne prate igre Uniteda. Poklapa im se sa radnim vremenom. Zaposlili poluamatera za trenera. Ne znam kako im je svejedno za bacenu milijardu.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 06 jan 2021, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
Miki Maus je najzahvalniji kup navijacima.
Ako prodjes, yebes druge, a ako ispadnes kazes samo da je nebitan kup.
A pogotovo je nebitan trenerima bez titule u karijeri.
Zato i izvode najjaci sastav.
Ako prodjes, yebes druge, a ako ispadnes kazes samo da je nebitan kup.
A pogotovo je nebitan trenerima bez titule u karijeri.
Zato i izvode najjaci sastav.
- Chapman1886
- Kontakt:
Joj izgovora jes ole izveo najači sastav zato što ga ne zanima ovo
teška neznalica i užasan trener i jedini razlog zašto united neće ništa osvojiti

Samo Sloboda | COYG
Guardioli ovaj kup treba da predstavlja nešto što će onako usput igrati i osvojiti ako mu se ukaže prilika. A kad bude igr'o polufinale LP i ovako se radovao kraj out linije bodreći ekipu, onda će to imati smisla obzirom da je tu 4 godine i još nije prošao 1/4 finale. Treba l' da dodam koliko je potrošio i kakve uslove ima?
Laku noc kolege. Kaznena eksedicija ima nesto laksi duel za vikend i dobar raspored u januaru. Preuzimamo vodstvo.

4-IN-A-ROW
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koliko ja znam Pep je osvajao neke titule

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Do širine. Guardo ima 20 igrača skoro podjednake kvalitete a upravo ovi kupovi služe da svi dobiju minute i zadovolje apetite. To su mahom igrači koji nemaju ništa manji kvalitet od startera. Većina ostalih timova nema taj luksuz, i onda se dobije pogrešan osjećaj.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jel to komsija vratio staru sifru Wifi-a?Chapman1886 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:57Joj izgovora jes ole izveo najači sastav zato što ga ne zanima ovo![]()
![]()
teška neznalica i užasan trener i jedini razlog zašto united neće ništa osvojiti

4-IN-A-ROW
Kako je igro vcrs United?
mora da sam nesto pogrijesio

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ole jest sve to, al vala ne vidim nekog sa kim bi United osvojio bilo šta a da je spreman doći u UnitedChapman1886 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:57Joj izgovora jes ole izveo najači sastav zato što ga ne zanima ovo![]()
![]()

Kaže li neko Allegri ili Poche banovat ću ga

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Malo statistike
Havertz more open play G/A’s against the top six than Bruno since both joined
Havertz more open play G/A’s against the top six than Bruno since both joined
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.