Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Večeras teška utakmica protiv Trail Blazers-a. Mislim da nam njihov napadački stil nikako ne odgovara i da ćemo primiti 120+ poena.
Trenutno su Satoransky i Finac out, što nas dodatno čini ranjivim.
Trenutno su Satoransky i Finac out, što nas dodatno čini ranjivim.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nisam gledao protiv Portlanda. Citam da smo gubili preko 20... kako se vratise?
Postovanje treba zaraditi.
Odbranom i timskom igrom, niko nije solirao, Zach odigrao lavovski najvise defanzivno, Coby najbolja tekma do sada, mislim da lagano kapira kako igrati u novoj roli, mada je on i dalje najaci kao offball igrac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Izgledamo puno bolje zadnjih nekoliko utakmica.. valjda nastave ovako još da se odbrana popravi igra kao sinoć kada smo stizali rezultat možda bi Moglo biti nešto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Katastrofalno smo krenuli u utakmicu. Ne mogu se sada sjetiti ali mesečini da smo primili čak 40 poena i 1/4.
Naše se ime spominje kao sigurni PO učesnik za sljedeću sezonu. Imamo jako mladu ekipu plus da dovedeko jednu veliku zvijezdu. Zaista se nadam da će se ovi naši mladići razvijati na pravi način.
Do sada najveći potencijal pokazuje White, s tim da se radi o nekoj slabijoj verziji J.R Smitha.
Naše se ime spominje kao sigurni PO učesnik za sljedeću sezonu. Imamo jako mladu ekipu plus da dovedeko jednu veliku zvijezdu. Zaista se nadam da će se ovi naši mladići razvijati na pravi način.
Do sada najveći potencijal pokazuje White, s tim da se radi o nekoj slabijoj verziji J.R Smitha.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ako mu je J.R. Smith mjera treba se toga kotarisat sto prije.
Postovanje treba zaraditi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne znam baš da mu je ikada radila, a uostalom nema ozbiljnog rostera sa Carmelom u toj ekipi.
Ja sam skeptik kada je u pitanju C.White kao čisti playmaker.
Nadam se da se varam ali ovo što sam od njega vidio više mi djeluje da će biti N.Robinson II.
Ja sam skeptik kada je u pitanju C.White kao čisti playmaker.
Nadam se da se varam ali ovo što sam od njega vidio više mi djeluje da će biti N.Robinson II.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
White je košarkaški jako mlad igrač, zato i griješi u igri sa nerezonskim šutiranjem i upitnim potezima. Vjerujem da će se vremenom riješiti toga.
Upropastio ga Boylen.Njemu treba cijela sezona da igra i trpe mu se greške da bi vratio samopouzdanje i sve ostalo.Izgleda sve bolje iz utakmice u utakmicu,ali daleko je to još od idealnog.Mislim da bi greška bila trejdati ga.Trade Markkanena je prvo što treba tražiti i instaliranje PatWilla na četvorku.SaltCityAttack je napisao/la: ↑27 dec 2020, 02:26Wendell je los totalno.. lik be može ništa totalno je propao pa on čak nem vise ni odbranu koju je imao a da ofanzivno ne govorim uvijek ga neko blokira .. nadam se da ide u nekom tradu
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Moj post od prije 3 godine.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑26 jul 2018, 15:50Pa ne znam bas da ste uradili uzasan posao ovo ljeto,kad su ugovori LaVinea i Parkera u pitanju.Pokusacu objasniti.kad_kako je napisao/la:Da ne govorimo kako je uprava uzasan posao opet uradila. Po 20mil po sezoni za dva lika koji su presjedili sezonu.
Lagano i sigurno nas FO, zadrzava mjesto najgoreg FO u ligi.
LaVine je igrac,koji je uz sve svoje mane,ipak pokazao napredak prosle sezone,a uz to se vracao iz vrlo teske povrede.Ko to nije vidio,nije previse ni gledao CHI.Imajuci to na umu,kakva bi onda logika bila da se takav igrac pusti? 19.5mil po sezoni,uopste nije neka cifra,ako znamo da cap u naredne 2 godine raste.Dakle,CHI ga moze "trpiti" 2 god i gledati njegov razvoj,a nakon toga ni trejd nije pretesko izvesti,ako se ne pokaze dobrim.U medjuvremenu,s obzirom na vas roster,ovaj ugovor uopste nije prepreka za kreiranje max.prostora,ukaze li se prilika i za takvim igracem.S druge strane,pokaze li se LaVine igracem koji je strasno napredovao(nesto poput Oladipa),njegov ugovor ce biti prava "kradja" u eri gdje ce mnogi zaradjivati i po 40mil godisnje.
Sto se tice Parkera i njegov ugovor izgleda ogroman na prvu,ali samo za one koji nisu pogledali detalje ugovora i vasu cap situaciju.Prvo,vi ste bili na oko 80mil bez njegovog ugovora,da bi sa ovih 20 koje ste njemu dali postigli dvostruku svrhu.Em time MIL i definitivno nije mecirao,em ste presli liniju SCa koja rijesava odredjene cap zavrzlame.Na to sve,2.godina ugovora mu je TO(team option).
Sve u svemu,solidan posao sa ovom dvojicom,po meni.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kakva smo 3 poraza sad imali ali bravo za momke bravo ipak ...borili su se protiv Lakersa , Clippers bili jako blizu šteta .. naravno i protiv Kingsa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- OldFashioned
- Kontakt:
Očiti je napredak pod palicom Donovana ofanzivno i mentalno ali ne mogu se dobivati ozbiljne utakmice sa ovoliko izgubljenih lopti i primanjem 120+ svaku tekmu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Defanzivno smo se mi i popravili, ali problem prave primljeni poeni iz izgubljenih lopti, tu je najvise White kriv, previse gresaka pravi, ali to je cijena koju placas da bi on naucio kako igrati PG poziciju.
Isto timovi protiv nas dobiju neki naboj pa pogadjaju sve trojke preko ruke, ili nas zebre uniste nekakvim glupim odlukama.
Bice to dobro, fali nam jbt 5 igraca, od toga su 3 veoma bitna, Otto, Lauri i Sato. Cak i Hutchinson sa energijom i odbranom.
Sinoc je u skoku falio Otto pravo.
Sad protiv Bostona, vraca nam se par igraca, mislim da je vrijeme da upisemo pobjedu.
Isto timovi protiv nas dobiju neki naboj pa pogadjaju sve trojke preko ruke, ili nas zebre uniste nekakvim glupim odlukama.
Bice to dobro, fali nam jbt 5 igraca, od toga su 3 veoma bitna, Otto, Lauri i Sato. Cak i Hutchinson sa energijom i odbranom.
Sinoc je u skoku falio Otto pravo.
Sad protiv Bostona, vraca nam se par igraca, mislim da je vrijeme da upisemo pobjedu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Samo Wizards-i imaju lošiju odbranu od naše, naravno nisam 100% siguran ali mislim da je tako.
Finca se riješiti što prije i dovesti nekog ozbiljnijeg igrača.
Finca se riješiti što prije i dovesti nekog ozbiljnijeg igrača.
Prati li ko, valja li ista ovaj ruki Williams?
- Felixians4
- Kontakt:
itekako. rijetki su se nadali doprinosu od prvog dana, no sada si je na neki način načinio medvjeđu uslugu što se kaže mada ako je ispravan i karakterno,onda neće problema biti u tom pogledu. ni vrit ni vamo ste u čitavom rosteru, no billy donovan i karnišovas-eversley uz lijep potencijal mladih definitivno je nakon odlaska butlera ponovno jasno da ćete biti čimbenik. volio bih da se domognete doigravanja
Fina utakmica protiv Dalasa, ocito im leze. Pritom, LaVine ubacio samo jedan sut iz polja.
U najmanju ruku smo jako čudna ekipa.
Patrick Williams ima neki potencijal. U sve ovo što pruža na parketu treba napominjati da mu je tek 19 godina (i to napunio ih u 8 mjesecu). Moguće da smo dobili i najboljeg igrača na draftu, kada se gleda dugoročno.
Ne smeta mi ni LaVine kao neka druga violina u ekipu, te White kao igrač sa klupe (potencijalni najbolji šesti igrač kada se to desi), ali nam fali jedan superstar. Obavezno se riješiti Finca koji je 50% verzija Porzingisa.
Patrick Williams ima neki potencijal. U sve ovo što pruža na parketu treba napominjati da mu je tek 19 godina (i to napunio ih u 8 mjesecu). Moguće da smo dobili i najboljeg igrača na draftu, kada se gleda dugoročno.
Ne smeta mi ni LaVine kao neka druga violina u ekipu, te White kao igrač sa klupe (potencijalni najbolji šesti igrač kada se to desi), ali nam fali jedan superstar. Obavezno se riješiti Finca koji je 50% verzija Porzingisa.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma odlično mi izgledamo u zadnje vrijeme zaista puno ovo bolje izgleda iz utakmice u utakmicu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.