La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Engleska je miljama daleko ispred svih u marketinškom smislu, pa se radi toga stiče dojam da toliko i kvalitetom odskaču u odnosu na konkurenciju, što recimo do prije dvije godine definitivno nije bilo tačno.
Sad već i po kvaliteti uzimaju primat, što je nekako i logično nakon toliko ulaganja, i dovođenja najboljih trenera u ligu, što im je objektivno falilo u periodu španske dominacije.
Mada evo i sad, budući lider EPL nije bio u stanju proći grupu u ligi prvaka.
Sad već i po kvaliteti uzimaju primat, što je nekako i logično nakon toliko ulaganja, i dovođenja najboljih trenera u ligu, što im je objektivno falilo u periodu španske dominacije.
Mada evo i sad, budući lider EPL nije bio u stanju proći grupu u ligi prvaka.
čuj Bundesliga, jel to ona gdje je neki Gekas bio prvi strijelac 

Cuj Bundesliga hahahahaha
I ja gledam, yebena Bundesliga.

Bayern nema dostojnog protivnika od 2014., još igraju 4 utakmice manje pa vazda dođu malo svježiji u završnicu LP.

Bayern nema dostojnog protivnika od 2014., još igraju 4 utakmice manje pa vazda dođu malo svježiji u završnicu LP.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
E čuj La Liga.
Osim utakmice Real-Barcelona nemaš šta pogledati a i ova utakmica je postala odron gdje ima svega osim dobrog fudbala.Atletico nije zanimljiv ni vlastitim navijačima a kamo li nekom drugom.

Osim utakmice Real-Barcelona nemaš šta pogledati a i ova utakmica je postala odron gdje ima svega osim dobrog fudbala.Atletico nije zanimljiv ni vlastitim navijačima a kamo li nekom drugom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jbt koliki glupan moras biti pa ismijavati citavu Primera ligu na temi predviđenoj za istu 

Zavisi kako gledaš na stvari i šta tražiš. Možda je La Liga doživjela oscilacije što je i normalno, ali opet najlošiji Atletico godinama unazad izbaci tada aktuelnog osvajača Lige prvaka i budućeg prvaka engleske koji je tamo oborio neke rekorde. Ne treba zaboraviti da je engleska liga ostvarila ovoliki napredak zahvaljujući isključivo stranim trenerima i najboljim igračima koji su došli iz španske Primere. Naravno, sve pomoću enormnih ulaganja.enobarca je napisao/la: ↑05 jan 2021, 16:10Cuj to Coutinho u formi, nije u formi bio ni u Bayernu, samo sto se nabildoIgrac za klubove koji po 15 godina nista ne osvajaju te niko od njih nista ne ocekuje, ako ode negdje gdje ima pritiska **** od igraca i picka.
Inace kad vec poredite lige englezi pa nek se ostali redaju kako hoce.
Aguero došao iz Atletica, David Silva iz Valencie, Guardiola postao jedan od najboljih trenera ikad u matičnoj Barceloni pa kasnije došao na otok preko Bayerna. Zahvaljujući svima njima engleska liga se danas diči Cityem.
Diego Costa došao iz Atletica. Prvi strijelac ekipe, Chelsea prvak.
Argentinac Pochettino postavio neke nove standarde u Tottenhamu.
Liverpool naravno sve duguje Kloppu. Također strani trener.
Dakle većinom je španski sadržaj u pitanju. Plus Argentina i Njemačka ako ćemo sve računati, ali opet ključnu ulogu igraju zvijezde iz španske lige i trener iz Španije.
Bilbao koji se ovdje nedavno prozivao je demolirao Manchester prije nekoliko godina. Taj Bilbao koji se ponosi tradicijom da samo Baski igraju u njemu.
Da i ne spominjem apsolutističku dominaciju španskog fudbala u Ligi prvaka i EL. Atletico dva puta poražen u finalu Lige prvaka, znamo i kako.
Sevilla šest puta osvojila EL.
Što se ostalih tiče, Italijani i dalje nemaju neki poseban sadržaj jer je pred njima još uvijek dosta prostora za napredak što se odnosi i na trenere i na igrače. U Njemačkoj Bayern i dalje diriguje, u Francuskoj većinom PSG.
Za mene je španska La Liga najbolja fudbalska liga na svijetu. Oscilacije su normalne, ali ovakve dimenzije uspjeha su neviđene kao i konstantnost.
Meni su Englezi najzanimljiviji, zato sam rekao da su mi najbolji.Naravno objektivno gledajuci kvalitet i zanimljivost nisu ista stvar ali meni jesu
prije svega kod Engleza volim sto svako malo imas neki derbi jak, najvise utakmica iz engleske lige pogledam tokom sezone, zbog toga su mi na prvom mjestu.

- akisarajevo92
- Kontakt:
To sto je izvadio Felixa i Vitola a uveo nekog klinca i Saponjica dovoljno pokazuje koliko ih je zanimao kup
Don't believe the hype.
Dobra stvar za Pateticare.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Bacaju sve karte na ligu. I ne čudi, pošto je ovo jedinstvena prilika. Bolja nego 2014.
Remember, remember the 5th of November.
Gdje mi je onaj što je pričao o najjačem rosteru, 90min bez šuta u okvir protiv nekakve Kornele iz Donjeg Rahića
zanimao ili ne zanimao kup, epska sramota. 11 forumaša bi opucalo na gol protiv ove ekipe.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa dobro cholo kad ganja rezultat uvede zadnjeg veznog umjesto napadaca. Izveo lik pun k prvotimaca al eto ne zanima ga kao 

koe treći
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.