Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Šuman da je podmladio ekipu niko mu nebi riječi rekao , ovako je zaslužio sve kritike.
Prce i Terzić bi trebali sami skontati i prepustiti svoje mjesto mlađim igračima , to je Graha vjerovatno sam prokužio i prepustio svoje mjesto .
Plasman na prvenstva nije više toliko ni bitan koliko je bitno da se mlađim igračima već jednom da šansa.
-Zašto mu je veliki dio utakmice Vranješ presjedio na klupi kada je za Gafara i u odbrani i u napadu izmislio rukomet.
Zašto je dobio Gafar šansu u Reprezentaciji prije Građana kada je Građan u "napadu" vjerovatno naš najbolji pivotmen.
Zašto eksperimentiše sa bekovima na krilima kada su nam oba krila večeras bila na zavidnom nivou.
Prce i Terzić bi trebali sami skontati i prepustiti svoje mjesto mlađim igračima , to je Graha vjerovatno sam prokužio i prepustio svoje mjesto .
Plasman na prvenstva nije više toliko ni bitan koliko je bitno da se mlađim igračima već jednom da šansa.
-Zašto mu je veliki dio utakmice Vranješ presjedio na klupi kada je za Gafara i u odbrani i u napadu izmislio rukomet.
Zašto je dobio Gafar šansu u Reprezentaciji prije Građana kada je Građan u "napadu" vjerovatno naš najbolji pivotmen.
Zašto eksperimentiše sa bekovima na krilima kada su nam oba krila večeras bila na zavidnom nivou.
Jasno je meni da nemamo kvalitetne igrače, kvalitetnog selektora te kvalitetan savez.
Ali kod nas se nikad ništa neće promjeniti, dok god ne budemo imali kvalitetne novinare...Samo je dovljno pogledati naslove dva najčitanija medija. Umjesto da ih razapnu oni ih još brane
Nažalost mediji su dosta krivi zašto postajemo luzerska nacija i zašto se uvijek zadovoljavamo sitnicama.
Ali kod nas se nikad ništa neće promjeniti, dok god ne budemo imali kvalitetne novinare...Samo je dovljno pogledati naslove dva najčitanija medija. Umjesto da ih razapnu oni ih još brane

Nažalost mediji su dosta krivi zašto postajemo luzerska nacija i zašto se uvijek zadovoljavamo sitnicama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Skup invalida za koje je svaka marka haram.
Bagra koja drugo poluvrijeme sve napade udje u pasivni, toliko sporo, bezidejno.
Ugasilirsu mi se po ko zna koji put.
Fuj.
Bagra koja drugo poluvrijeme sve napade udje u pasivni, toliko sporo, bezidejno.
Ugasilirsu mi se po ko zna koji put.
Fuj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tako je majstore novinari toliko dižu tog Sumana kao da je Bosnu odbranio nikada ni jedan ružan članak o njemu za 6 godina.Ja kad nešto napišem još me napadaju čovjek postao nacionalni heroj zato sto je napravio privatnu reprezentaciju.Čovjek 5 godina uzma pare od igrača koji se trebaju prodati Herceg,Nuic,Vegar sad ovaj kljusina Gafar momak je građevinski poslova sport nije za njega.O ostalim glupo mi je vise pisati nema koristiamerosm je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:28Jasno je meni da nemamo kvalitetne igrače, kvalitetnog selektora te kvalitetan savez.
Ali kod nas se nikad ništa neće promjeniti, dok god ne budemo imali kvalitetne novinare...Samo je dovljno pogledati naslove dva najčitanija medija. Umjesto da ih razapnu oni ih još brane![]()
![]()
Ma napadaju te njegovi pusikurci i ove lazne patriote,kao i mene poslije Njemacke kada sam napisao da smo jedini narod koji slavi poraz,da si vidio samo psovki i uvreda.Fagus501 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:26Tako je majstore novinari toliko dižu tog Sumana kao da je Bosnu odbranio nikada ni jedan ružan članak o njemu za 6 godina.Ja kad nešto napišem još me napadaju čovjek postao nacionalni heroj zato sto je napravio privatnu reprezentaciju.Čovjek 5 godina uzma pare od igrača koji se trebaju prodati Herceg,Nuic,Vegar sad ovaj kljusina Gafar momak je građevinski poslova sport nije za njega.O ostalim glupo mi je vise pisati nema koristiamerosm je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:28Jasno je meni da nemamo kvalitetne igrače, kvalitetnog selektora te kvalitetan savez.
Ali kod nas se nikad ništa neće promjeniti, dok god ne budemo imali kvalitetne novinare...Samo je dovljno pogledati naslove dva najčitanija medija. Umjesto da ih razapnu oni ih još brane![]()
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Kritika za poraz svakako na mjestu. Ali uzmite i drugi okolnosti koji su uticali na rezultat. Po meni kod suđenja blagu prednost je imala Estonija tu,vraćanje loptr na 9m pri rezultatu -1 pred kraj . Ipak , nije to uzrok poraza.Onda ako 2 dana zbilja nisu trenirali ,ili šta već također je uticalo.Mislim da je lopta u fazi našeg napada prilično sporo išla.no rules je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:08Šuman da je podmladio ekipu niko mu nebi riječi rekao , ovako je zaslužio sve kritike.
Što se Terzića tiče ,mislim da može pomoći dosta u fazi odbrane te da tu ima svoj doprinos.Vranješ-Terzić u odbrani poprilično dobro mi izgleda.
Neophodno je da nam treba svježe krvi i da su se neki igrači prilično istrošili.
njemu je Hamidovic od ulaska u repku vise vremena haman proveo na krilu nego nego na svojoj poziciji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dobro nam Terza pomaze već 20 godina,imamo dobre rezultate treba ga pustiti i da igra napad i za jedno 10 godina možda nešto i napravimo svaka čast,.Čuj i sudije možda je lopta klizava bilamerdanovic je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:39Kritika za poraz svakako na mjestu. Ali uzmite i drugi okolnosti koji su uticali na rezultat. Po meni kod suđenja blagu prednost je imala Estonija tu,vraćanje loptr na 9m pri rezultatu -1 pred kraj . Ipak , nije to uzrok poraza.Onda ako 2 dana zbilja nisu trenirali ,ili šta već također je uticalo.Mislim da je lopta u fazi našeg napada prilično sporo išla.no rules je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:08Šuman da je podmladio ekipu niko mu nebi riječi rekao , ovako je zaslužio sve kritike.
Što se Terzića tiče ,mislim da može pomoći dosta u fazi odbrane te da tu ima svoj doprinos.Vranješ-Terzić u odbrani poprilično dobro mi izgleda.
Neophodno je da nam treba svježe krvi i da su se neki igrači prilično istrošili.
Bas tako mi na evropskom izgubimo 7 od Norveške i 9 od Francuza i svi su zadovoljni kažu bravo momci,i danas smo dobili prvo pol bravo momci biće bolje ,,narod koji slavi svoje poraze i traži uvjek neki izgovor uvjek je neko drugi kriv bravo Sumanedelinjo je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:34Ma napadaju te njegovi pusikurci i ove lazne patriote,kao i mene poslije Njemacke kada sam napisao da smo jedini narod koji slavi poraz,da si vidio samo psovki i uvreda.Fagus501 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:26Tako je majstore novinari toliko dižu tog Sumana kao da je Bosnu odbranio nikada ni jedan ružan članak o njemu za 6 godina.Ja kad nešto napišem još me napadaju čovjek postao nacionalni heroj zato sto je napravio privatnu reprezentaciju.Čovjek 5 godina uzma pare od igrača koji se trebaju prodati Herceg,Nuic,Vegar sad ovaj kljusina Gafar momak je građevinski poslova sport nije za njega.O ostalim glupo mi je vise pisati nema koristiamerosm je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:28Jasno je meni da nemamo kvalitetne igrače, kvalitetnog selektora te kvalitetan savez.
![]()
Valjda nekad shvatimo da od nasih sportasa nema ama bas nista. Ponekad neki bljesnu al sve to zakaze vrlo brzo. Imao sam spremne rijeci hvale poslije tekme jer sam ocekivao da cemo dobit Estoniju. Alo Estoniju, pa nije Francuska jbt. I to bas zato jer smo ugosceni tamo ko zadnji levati. Ali da te takva repka dobije sve ti bude valjda jasno. Isto kao i u fudbalu, skijasi nas neki dobijaju, Pukki nam zabija golove, Armenija nas **** dobije. Svaka cast na nekim prijasnjim uspjesima ali ovo ovako ne ide. Rukometasi, fudbaleri, kosarkasi, svejedno je, mi smo qarina u sportu. Sto prije shvatimo bit ce nam lakse, necemo se razocaravati toliko.
Skoro je Suman izjavio da je 7 do 9 igraca odbili igrati za BiH pa stoga i ne cudi sto su jos uvijek ovi stariji igraci u reprezentaciji
Poraz BILALA ŠUMANA i njegovog famoznog rukometa koji se igra još samo u njegovoj glavi, što bi jedan trener rekao "rukomet dok su ljudi bosi na betonu igrali" . Akcija NEMA , izmjena ima ali niđe veze ,roster ekipe smiješan za sve ozbiljne ljude koji poznaju rukometa bar 10% .
Redom akcije NEMA jer nisu naučili ni jednu ,ustvari ide jedna akcija kada je Hamidović na krilu pa se proba nešto da šutne se s 3 košarkaške , HO-RUK akcija .
Izmjene su smiješne , Prce više igra za repku nego za svoj tim na Kosovu,halooo lik je više zaboravio kad je došao u repku i svaku njemu čast na svemu kao i Terziću ali brate dosta je za sva vremena .Hvala za sve ,uruči uramljen dres i doviđenja.
Buriću isto svaka časta,ali kad ne ide ne ide brate a to je bilo sinoć drugo poluvrijeme . Daj malo Ahmetaševića nek proba možda bi bilo nešto bolje kao da Burić mora branit 60 minuta jer on igra za Flensburg,pa da mi je otac na golu kad ne ide izašao bi napolje.
Onda ideš sa2 krila na utakmicu i forsiraš neke gluposti sa bekovima guraš ih u krila.
Sve je smiješno da gore ne može biti ,treba podvući refu i napravit rez veliki , dat mlađima priliku a ove starudije su se ostvarile i repka im dođe samo plaćeni izlet u BiH.
Šuman da ima obraza sam bi otišao još iz dvorane u Dansku i ne bi dolazio više u BiH nikad., najsmješniji trener u historij.
Redom akcije NEMA jer nisu naučili ni jednu ,ustvari ide jedna akcija kada je Hamidović na krilu pa se proba nešto da šutne se s 3 košarkaške , HO-RUK akcija .
Izmjene su smiješne , Prce više igra za repku nego za svoj tim na Kosovu,halooo lik je više zaboravio kad je došao u repku i svaku njemu čast na svemu kao i Terziću ali brate dosta je za sva vremena .Hvala za sve ,uruči uramljen dres i doviđenja.
Buriću isto svaka časta,ali kad ne ide ne ide brate a to je bilo sinoć drugo poluvrijeme . Daj malo Ahmetaševića nek proba možda bi bilo nešto bolje kao da Burić mora branit 60 minuta jer on igra za Flensburg,pa da mi je otac na golu kad ne ide izašao bi napolje.
Onda ideš sa2 krila na utakmicu i forsiraš neke gluposti sa bekovima guraš ih u krila.
Sve je smiješno da gore ne može biti ,treba podvući refu i napravit rez veliki , dat mlađima priliku a ove starudije su se ostvarile i repka im dođe samo plaćeni izlet u BiH.
Šuman da ima obraza sam bi otišao još iz dvorane u Dansku i ne bi dolazio više u BiH nikad., najsmješniji trener u historij.
Sad bi bila fora docekat' Estonce k'o da smo mi u EU a ne oni ... ono fino gospodski, da im je sve potaman ... da pokazemo da mi nismo dripci i da se ne sluzimo spletkama ... i ljudi nas iz zahvalnosti pobjede i u Bugojnu ... e to bi bilo ono bas evropski ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
U posljednjih 19 mečeva Estonci pobijedili nas dva puta i Luksemburg. Ja stvarno ne kontam kako iko ko ima imalo inteligencije može doći i napisati bilo kakav izgovor za poraz. Da su dva sata prije tekme sletili na aerodrom treba da su dobili.
Da ima Svjetsko prvenstvo u glorificiranju poraza i izgovorima mi bismo bili prvaci.
"Užasan tretman domaćina odrazio se na igru", koju yebenu igru. Rukometna reprezentacija Grenlanda trči kontre, mi ih ne trčimo. Nikad jednu nismo ni istrčali. Bog nas yebo više, kako stalno možemo imati izgovore za sve moguće.
Yebena Estonija
I čitam komentare po portalima i ljudi fakat brane ovaj poraz, ponosni na prikazano, al' eto znate nas, treća četvrtina

Da ima Svjetsko prvenstvo u glorificiranju poraza i izgovorima mi bismo bili prvaci.
"Užasan tretman domaćina odrazio se na igru", koju yebenu igru. Rukometna reprezentacija Grenlanda trči kontre, mi ih ne trčimo. Nikad jednu nismo ni istrčali. Bog nas yebo više, kako stalno možemo imati izgovore za sve moguće.
Yebena Estonija
Ovo je unos na wikipediji o rukometnoj reprezentaciji Estonije na estonskom. Eto koliko ljude zanima rukomet. Tri rečenice.Eesti käsipallikoondis on Eestit käsipallis esindav rahvuskoondis. Koondis kuulub Eesti Käsipalliliitu.
Koondis on mänge pidanud alates 1995. aastast.
I čitam komentare po portalima i ljudi fakat brane ovaj poraz, ponosni na prikazano, al' eto znate nas, treća četvrtina

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa sampioni u porazima,sta te tu cudi ?
Ovdje se bolan svrsavalo jer smo od Njemacke izgubili 6 razlike,zamisli svrsis na poraz
Da ne znam protiv koga igras poraz nikada nije dobar osim u drzavi Bosni

Ovdje se bolan svrsavalo jer smo od Njemacke izgubili 6 razlike,zamisli svrsis na poraz

Da ne znam protiv koga igras poraz nikada nije dobar osim u drzavi Bosni
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Eh, da ima!
Kakva koronavirus COVID-19, treba početi tražiti kakvu 'vakcinu' protiv ovog našeg 'genijalnog stručnjaka i patriote i najveće ublehe ikad u bh.rukometu' i njegovih 'pajdaša'- ubi nam bh.rukomet, definitivno ! kuknjava
Bosno moja poharana....
-
- Kontakt:
Sa ove teme kao i sa vecine drugih otjerani normalni navijaci. Ostala saka jada koja apsolutno nista interesantno nema za napisati. Kakva reprezentacija takav i forum. Allan Ford...
Kakvi ste neznam po cemu ste zasluzili bolju reprezentaciju.
Trebamo da im čestitamo za poraz od Estonijesamoposmatram je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:41Sa ove teme kao i sa vecine drugih otjerani normalni navijaci. Ostala saka jada koja apsolutno nista interesantno nema za napisati. Kakva reprezentacija takav i forum. Allan Ford...

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Kako čovjek pomaže repki , pomagao je i Vespremu zadnjih 11 godina. Igrač koji i danas igra na visokom nivou.Sudije nisu drastično oštetile ali slučaj činimi se oko 53.minute kad dajemo gol za neriješeno , a sudija vraća na 9m je diskutabilan. 80% sudija bi ondje ili sviralo gol ili pokazalo na penal.Fagus501 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:49Dobro nam Terza pomaze već 20 godina,imamo dobre rezultate treba ga pustiti i da igra napad i za jedno 10 godina možda nešto i napravimo svaka čast,.Čuj i sudije možda je lopta klizava bilamerdanovic je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:39Kritika za poraz svakako na mjestu. Ali uzmite i drugi okolnosti koji su uticali na rezultat. Po meni kod suđenja blagu prednost je imala Estonija tu,vraćanje loptr na 9m pri rezultatu -1 pred kraj . Ipak , nije to uzrok poraza.Onda ako 2 dana zbilja nisu trenirali ,ili šta već također je uticalo.Mislim da je lopta u fazi našeg napada prilično sporo išla.no rules je napisao/la: ↑06 jan 2021, 21:08Šuman da je podmladio ekipu niko mu nebi riječi rekao , ovako je zaslužio sve kritike.
Mi poslije generacije 1992 imamo ozbiljan pad u radu sa mladim rukometašima te ćemo teško šta naći za repku. Postajemo repka staraca , ali tako je to.Da li ima mjesta za promjene? Ima ! Da li to može pozitivno uticati ? Može !Ali taj prostor je limitiran .Nemamo jaku ligu , kad uvežemo sa neradom sa mladim i tome još dodamo da nam najbolje škole daju igrače u druge repke(Hrvatska ,Katar) , nemamo baš puno prostora.
Također , reprezentacija Estonije nije toliko naivna. Sasvim solidne šutere imaju , čak i izvrsnu kontru po meni.
Na kraju mislim da ne treba dizati paniku oko poraza koji se dogodio i koji već u nedelju može da se ispravi. I tako moramo bar 1 put dobiti Austriju , a čak i sa ovakvom repkom to možemo ih i 2 puta dobiti.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma daj...merdanovic je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:47Kako čovjek pomaže repki , pomagao je i Vespremu zadnjih 11 godina. Igrač koji i danas igra na visokom nivou.Sudije nisu drastično oštetile ali slučaj činimi se oko 53.minute kad dajemo gol za neriješeno , a sudija vraća na 9m je diskutabilan. 80% sudija bi ondje ili sviralo gol ili pokazalo na penal.Fagus501 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 00:49Dobro nam Terza pomaze već 20 godina,imamo dobre rezultate treba ga pustiti i da igra napad i za jedno 10 godina možda nešto i napravimo svaka čast,.Čuj i sudije možda je lopta klizava bilamerdanovic je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:39
Kritika za poraz svakako na mjestu. Ali uzmite i drugi okolnosti koji su uticali na rezultat. Po meni kod suđenja blagu prednost je imala Estonija tu,vraćanje loptr na 9m pri rezultatu -1 pred kraj . Ipak , nije to uzrok poraza.Onda ako 2 dana zbilja nisu trenirali ,ili šta već također je uticalo.Mislim da je lopta u fazi našeg napada prilično sporo išla.
Mi poslije generacije 1992 imamo ozbiljan pad u radu sa mladim rukometašima te ćemo teško šta naći za repku. Postajemo repka staraca , ali tako je to.Da li ima mjesta za promjene? Ima ! Da li to može pozitivno uticati ? Može !Ali taj prostor je limitiran .Nemamo jaku ligu , kad uvežemo sa neradom sa mladim i tome još dodamo da nam najbolje škole daju igrače u druge repke(Hrvatska ,Katar) , nemamo baš puno prostora.
Također , reprezentacija Estonije nije toliko naivna. Sasvim solidne šutere imaju , čak i izvrsnu kontru po meni.
Na kraju mislim da ne treba dizati paniku oko poraza koji se dogodio i koji već u nedelju može da se ispravi. I tako moramo bar 1 put dobiti Austriju , a čak i sa ovakvom repkom to možemo ih i 2 puta dobiti.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.