Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Džanan Musa
EKSKLUZIVNO, DZANAN MUSA OPET NA DRAFTU
Šahbaz i Emeka i dalje zivi

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
konto sam i ja da ce biti Mclemore biti najbolji igrač s tog drafta , Cavsi da ce Bennett bit' NBA igrač 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Emeka Okafor 

Pa kvaltietnije bi mu 20 puta bilo igraat euroligu pa cak i eurokup nego yebenu g league.
bio je on veliki talenat,ali je izgleda dosta lazyy

Ja ne znam je li ovaj momak svjestan da on vec dvije i po godine ne zna sta znaci igrati ozbiljnu kosarku. Ako se planira kockati s G ligom i nadati se nekim nba ugovorcicima od 10-ak dana, onda on definitivno nije normalan. Ljudi imaju povredu po 6-7 mjeseci i nakon nje se nikad ne vrate na stari nivo, a njemu ce u aprilu ili maju biti 3 pune godine otkako je odigrao zadnju zvanicnu utakmicu kao ozbiljan kosarkas, s ozbiljnom ulogom u timu. Razvojna liga je ozbiljna i kompetitivna kao i kineska recimo.
budala klasicna vec je mogao izgraditi ime strašno i među top 10 na draftu biti izabran, aliii
decko zeli igrati iskljucivo u nba i nece odustati od toga do posljednjeg trenutka
ako ode u g league, to ce znaciti da mu je to najbolja prilika da se vrati u nba, jer ako se vrati u evropu, pitanje je dal ce se ikad vratiti u nba i ne znam zasto se bilo ko cudi ovakvoj odluci... nba je drugi svijet u odnosu na evropsku kosarku, apsolutno po svemu
hezonja je dobio nogu prije muse i nije se vratio u evropu, ocigledno je da i on zeli ostati u nba, eh sad, koliko ce mu to poci za rukom, bas kao i musi, ostaje da se vidi, no, nije lako odustati od nba jbg
- Nail for Real
- Kontakt:
Ide stopama velikog Carusa. Ko zna, mozda ovo bude ispravna odluka na kraju.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

- kupus army
- Kontakt:
Po.pisa se lagano na svoju karijeru, branio sam ga, ustajao da gledam, al realno ovim potezom je pokazao da je bas kreten.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ima nešto što se zove svijest i odnos do države.
Nije 50000 ljudi izašlo pred klince 2015 tek tako. Slažeš se?
Ili možda ja, koji sam sudjelovao u borbi za ovu državu, griješim?
Eto i zvanicno ide u G ligu.
- invincible1921
- Kontakt:
Ko ce sad trpit izdrkavanja medija i pojedinaca ovdje jer je Musa u maltene trening utakmici ubacio 20poena...
=\_1921_/=
On već ima 48 utakmica i 936 poena u G ligi.
Imal streamova za G ligu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.