Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
i Vico Corleone kaze da reprezentacija najvise trpi.. 

meni jedovoljno da ti ovoliko pises protiv sergeja da budem siguran u uspjeh sa njim na celu repke.
povedi nas kapitenu:-)
salu na stranu, zar vas jos uvijek nerviraju stvari oko naseg sporta...pa gledaj samo ovu bruku danas u estoniji:-)
dodikov mali i begic se javno sprdaju sa svima nama i ja se trebam sekirati, ma yebat im mater svima, pocev od igraca phickica pa do vrha saveza.
Tacno ce nas ovo pracenje reprezentacija kostati zivota, a njih boli qrac.babino je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:14meni jedovoljno da ti ovoliko pises protiv sergeja da budem siguran u uspjeh sa njim na celu repke.
povedi nas kapitenu:-)
salu na stranu, zar vas jos uvijek nerviraju stvari oko naseg sporta...pa gledaj samo ovu bruku danas u estoniji:-)
dodikov mali i begic se javno sprdaju sa svima nama i ja se trebam sekirati, ma yebat im mater svima, pocev od igraca phickica pa do vrha saveza.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Meni se cini da smo u situaciji takvoj da prije necemo imati selektora nego sto ce se ispuniti Begiceva zelja. Odnos snaga se promijenio, umjesto jednog koji se zadovoljavao kartama, putovanjima sa repkom i sitnim privilegijama, iz RS je dosao drugi koji hoce da bude sef kao predsjednik i da je njegova zadnja. Uostalom kao sto je to bio i Begic. Naopako je da selektora bira devet clanova IO koji to vise nisu, a opet smo u tu situaciju dosli igricama predsjednika u odlasku. Tako da se trebamo strpiti, vjerujem da na kraju nece biti nijedan od ove dvojice, ali da ce opet biti neko ko je izbor buduceg predsjednika, a da ce mlada reprezentacija pripasti kantonalnim savezima.
Opce je poznato kad se dogovaraju SDA i SNSD da
ispasta. Tako to i ovaj put cekujem.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
O cemu pricamo kada je ugrozen neciji nacionalni interes radi izbora selektora fudbalskog tima. Delegati, skupstinari, parlamentarci, sekretrice, vozaci, u fudbalu ? Domovi naroda u fudbalu ? Nije bilo kvoruma, zupanija / kanton ima primjedbu sto je neko kandidat ?
Da li zaista nesto treba dodati nego moliti da nas Uefa ne suspenduje nego ugazi fudbal u BiH na pet godina.
Da li zaista nesto treba dodati nego moliti da nas Uefa ne suspenduje nego ugazi fudbal u BiH na pet godina.
Mjau !
Nije Vico kriv što smo došli u ovu situaciju. On samo govori činjenice. U ovo su nas uvalii Begić i Džemidžić odnosno Begićeva pohlepa da i nakon 8 godina vlada i to na hinjski način. Sve učinio da se promijeni Statut po njegovoj mjeri a sad se krije. Nek prekine i ovo prvenstvo možda se Vico smiluje. Što prije ga smijeniti i zabranit mu prilaz zgradi Saveza na kilometar. Ima novih ljudi koji će se bolje ponašati i neće gledati samo koristveć će gledati koliko mogu pomoć.
Nisam od onih koji ce u svemu vidjeti zavjeru protiv BiH. Takav stav nas mnogo kosta u svakoj sferi. Evo nas ovdje, 10 godina diskutujemo i slazemo se da je stanje u bh.fudbalu kriticno, a Savez nam u tom periodu vode patriote. Kriv nam Mile Kovacevic ili mozda Milorad Lale ili kako se vec zove? A, teren od Uefini novaca gradi se negdje kod Cazina, a ne u Bihacu. Sto je logika. Ne mislim da ne treba u Cazinu, ali nikako prije Bihaca.
Pa SNSD-ov jarkan podrzava tvoj izbor, i gura ga godinama.

Znaš koliko zare i pale savezom onog tvoga ti pajdasi sa DiF-a

Moj paša moj, da ti znas koliko je to sve uvezano

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ja sam iz Bihaca al ovaj primjer ti nije OK .admin je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:56Nisam od onih koji ce u svemu vidjeti zavjeru protiv BiH. Takav stav nas mnogo kosta u svakoj sferi. Evo nas ovdje, 10 godina diskutujemo i slazemo se da je stanje u bh.fudbalu kriticno, a Savez nam u tom periodu vode patriote. Kriv nam Mile Kovacevic ili mozda Milorad Lale ili kako se vec zove? A, teren od Uefini novaca gradi se negdje kod Cazina, a ne u Bihacu. Sto je logika. Ne mislim da ne treba u Cazinu, ali nikako prije Bihaca.
Zasto da se ne gradi prvo u Cazinu??
Zasto mora u Bihacu, sta je to Bihac bolji ili vrijedniji?
Bihac Zivi samo od Budzeta i vidis sta su ucinili Jedinstvu (Biscani sa Hamdom na celu) i tu nije kriv nitko sa strane.
Cazinjani se vec 15 god se bore protiv Vlasti (SDA) i opet napreduju, guraju se, bore se!
Duric je djubre al sta da mu covjek zamijeri?? Iz jednog Cazina doci u Sarajevo na funkciju i sad izigravati nekog frajera i ici Kontra (vlasti) Pa nije lud.
Zato sto Bihac ima tu neku tradiciju, a samim tim vecu mogucnost da taj teren za 10 godina dadne neki rezultat. Primjer je tek tako. Pa imali smo projekat goal ili kako vec, od FIFA, pa u Orasju napravljen fudbalski centar. Prije nego u Tuzli, Sarajevu, Mostaru, Banja Luci. Sta smo mi kao Savez dobili od tog u Orasju? Igraca nekog za repku?Vrebac je napisao/la: ↑06 jan 2021, 23:15Ja sam iz Bihaca al ovaj primjer ti nije OK .admin je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:56Nisam od onih koji ce u svemu vidjeti zavjeru protiv BiH. Takav stav nas mnogo kosta u svakoj sferi. Evo nas ovdje, 10 godina diskutujemo i slazemo se da je stanje u bh.fudbalu kriticno, a Savez nam u tom periodu vode patriote. Kriv nam Mile Kovacevic ili mozda Milorad Lale ili kako se vec zove? A, teren od Uefini novaca gradi se negdje kod Cazina, a ne u Bihacu. Sto je logika. Ne mislim da ne treba u Cazinu, ali nikako prije Bihaca.
Zasto da se ne gradi prvo u Cazinu??
Zasto mora u Bihacu, sta je to Bihac bolji ili vrijedniji?
Bihac Zivi samo od Budzeta i vidis sta su ucinili Jedinstvu (Biscani sa Hamdom na celu) i tu nije kriv nitko sa strane.
Cazinjani se vec 15 god se bore protiv Vlasti (SDA) i opet napreduju, guraju se, bore se!
Duric je djubre al sta da mu covjek zamijeri?? Iz jednog Cazina doci u Sarajevo na funkciju i sad izigravati nekog frajera i ici Kontra (vlasti) Pa nije lud.
Mene poslije 20 i kusura godina isto vise ne nervira ... pogledam, procitam, utipkam, postujem, slegnem ramenima i kliknem na drugu stranicu ...babino je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:14salu na stranu, zar vas jos uvijek nerviraju stvari oko naseg sporta...pa gledaj samo ovu bruku danas u estoniji:-)

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Ne vjerujem koliko se potencira ta prica oko Sergejovog iskustva.
Pa sta smo to mi, redovni ucesnici evropskih i svjetskih smotri, trostruki prvaci evrope, deremo guz ove svjetskim silama redovno pa nas ne moze voditi jedan Barbarez....A ustvari smo ki ta od bila, redovno nas nabija ko stigne, ne znam da li smo ikada pobjedili nekog iz top 10,vodili nas kvazi treneri (SVE SA ISKUSTVOM)koji ne mogu naci posten posao u drugoj turskoj ligi ili drugoj francuskoj...
I sada eto nama treba iskusan trener, kalibra ovog tute bugarina da nam sunce zasija. E jesmo sila....
Nama treba neko poput Barbareza da im yebe majku majcinu poput Cire birvaktile, Ciro je postavio temelje Susicu, nama opet treba jedan takav koji ima mu da, da postavi najmladji stoperski par u evropi u prvih 11,da Hasica gurne u prvih 11,da napravi smjenu generacija i da poznaje ove momke, i ovu repku i drzavu.
Sta ce nama bugarin bolan.....Ovaj tuta ako bude izabran to je kraj, zadnji ekser u kovceg.
Pa sta smo to mi, redovni ucesnici evropskih i svjetskih smotri, trostruki prvaci evrope, deremo guz ove svjetskim silama redovno pa nas ne moze voditi jedan Barbarez....A ustvari smo ki ta od bila, redovno nas nabija ko stigne, ne znam da li smo ikada pobjedili nekog iz top 10,vodili nas kvazi treneri (SVE SA ISKUSTVOM)koji ne mogu naci posten posao u drugoj turskoj ligi ili drugoj francuskoj...
I sada eto nama treba iskusan trener, kalibra ovog tute bugarina da nam sunce zasija. E jesmo sila....
Nama treba neko poput Barbareza da im yebe majku majcinu poput Cire birvaktile, Ciro je postavio temelje Susicu, nama opet treba jedan takav koji ima mu da, da postavi najmladji stoperski par u evropi u prvih 11,da Hasica gurne u prvih 11,da napravi smjenu generacija i da poznaje ove momke, i ovu repku i drzavu.
Sta ce nama bugarin bolan.....Ovaj tuta ako bude izabran to je kraj, zadnji ekser u kovceg.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- OldFashioned
- Kontakt:
Možemo samo da predpostavljamo šta se tačno dešava iza zatvorenih vrata.admin je napisao/la: ↑06 jan 2021, 20:28Meni se cini da smo u situaciji takvoj da prije necemo imati selektora nego sto ce se ispuniti Begiceva zelja. Odnos snaga se promijenio, umjesto jednog koji se zadovoljavao kartama, putovanjima sa repkom i sitnim privilegijama, iz RS je dosao drugi koji hoce da bude sef kao predsjednik i da je njegova zadnja. Uostalom kao sto je to bio i Begic. Naopako je da selektora bira devet clanova IO koji to vise nisu, a opet smo u tu situaciju dosli igricama predsjednika u odlasku. Tako da se trebamo strpiti, vjerujem da na kraju nece biti nijedan od ove dvojice, ali da ce opet biti neko ko je izbor buduceg predsjednika, a da ce mlada reprezentacija pripasti kantonalnim savezima.
Jedna stvar je definitivno jasna svakom laiku, da je izbor sljedećeg selektora skoro pa nebitan.
Vjerovatno će biti još jedno u nizu istrošenih imena kao što je to bio slučaj sa Duškom.
Ako bi izbor pao na neku od naših legendi tipa Barbarez/Spahić, tada bi nam trenutno rukovodstvo u savezu jasno dalo do znanja da im je cilj što duže zadržati vlastite fotelje, tj. zamazati oči navijačima. Izborom nekog slabijeg imena bi značio još jedan dodatni gnjev među navijačima i potencijalne nove prosvjede.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedno pitanje, a tiće se zadnje tvoje rečenice. Po čemu je to bolji Barbarez od Peteva? Po kojim referencama i kriterijumima?Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 jan 2021, 01:13Ne vjerujem koliko se potencira ta prica oko Sergejovog iskustva.
Ovo "da im yebe mater" ne računam, te seljačke taktike su prevaziđene davnih dana u normalnim sredinama. To i kod lagano izumire, s takvim krkanskim pristupom niko više ne može proći. Primjer ti je Musemić i njegovo ebavanje majki, familija, bogova i ostalog. Imaš i primjer u vidu Osima, isto tako.
Zamisli kad bi tako razmišljali navijači Liverpoola, koji prije dolaska Kloppa nisu pehara vidjeli 30 godina, čini mi se.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedno pitanje, a tiće se zadnje tvoje rečenice. Po čemu je to bolji Barbarez od Peteva? Po kojim referencama i kriterijumima?Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 jan 2021, 01:13Ne vjerujem koliko se potencira ta prica oko Sergejovog iskustva.
Ovo "da im yebe mater" ne računam, te seljačke taktike su prevaziđene davnih dana u normalnim sredinama. To i kod lagano izumire, s takvim krkanskim pristupom niko više ne može proći. Primjer ti je Musemić i njegovo ebavanje majki, familija i ostalog. Imaš i primjer u vidu Osima, isto tako.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Tebi ako je samo to zapelo za oko, preskocivsi citav post prije toga sta onda da diskutujemoAlfredNobel je napisao/la: ↑07 jan 2021, 03:08Jedno pitanje, a tiće se zadnje tvoje rečenice. Po čemu je to bolji Barbarez od Peteva? Po kojim referencama i kriterijumima?Sviuodbranu je napisao/la: ↑07 jan 2021, 01:13Ne vjerujem koliko se potencira ta prica oko Sergejovog iskustva.
Ovo "da im yebe mater" ne računam, te seljačke taktike su prevaziđene davnih dana u normalnim sredinama. To i kod lagano izumire, s takvim krkanskim pristupom niko više ne može proći. Primjer ti je Musemić i njegovo ebavanje majki, familija, bogova i ostalog. Imaš i primjer u vidu Osima, isto tako.
Zamisli kad bi tako razmišljali navijači Liverpoola, koji prije dolaska Kloppa nisu pehara vidjeli 30 godina, čini mi se.

Nema veceg kocijasa od Cire, pa ti je postavio temelje za generaciju kojom smo koliko toliko bili zadovoljni 7-8 godina.
Klopp je bio trener sa imenom i prezimenom i prije Liverpula..
Pred Barbarezom ce svaki igrac od Dzeke, Pjanica, Kolasinca, Krunica stajati mirno, Barbarez je legenda, neko ko ce moci da motivise ekipu i da je natjera da se bori, koji ce probuditi taj uspavani zar. Za sta im treba njegova ekselencija tuta bugarin da nauci Dzeku ili Pjanica da igraju fudbala jel....
Nama treba nas covjek, bilo ko koje osjetio moderni fudbal, kao igrac ili kao trener.
Barbarez, Bajramovic bilo ko,samo ne ovakvi ko bugarin, ili vecina nasih selektora prije koji su zapeli u 80-tim god. proslog vijeka.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Evo Vlatko Glavas (Komsic) kmeci na N1 o selektoru, jer su nakon 25 godina strukture SDA porazene u savezu, pa sada vladaju neprijatelji drzave BIH.
Izgleda da samo Bosnjaci mogu biti selektori i da je samo politika u sportu, kada njihovi puleni gube...
Vrhunac licemjerstva.
Izgleda da samo Bosnjaci mogu biti selektori i da je samo politika u sportu, kada njihovi puleni gube...
Vrhunac licemjerstva.
HŠKZ
Selektori su bili i Ćiro, Robi i Bajević .Herero je napisao/la: ↑07 jan 2021, 10:09Evo Vlatko Glavas (Komsic) kmeci na N1 o selektoru, jer su nakon 25 godina strukture SDA porazene u savezu, pa sada vladaju neprijatelji drzave BIH.
Vrhunac licemjerstva.
Jako si zlonamjeran, u najmanju ruku.
A zli Bošnjaci hoće Sergeja Barbareza....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.