Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gdje si spomenuo u postu te rate? Dug je posebna stavka koja se MORA isplatiti. Samo sto je on to uradio bez da vas tuzi (onda bi mu i kamate morali isplatiti, kao sto ste i treneru). Dakle sve i da ga prodate, i da na njemu uzmete 300k Eura, njemu dug mora biti isplacen. Ali ostatak ugovora ne mora, jer se ugovor nakon transfera sporazumno prekida. Ako i postoji neki interes klubova za njega, to 99% ide da ce on otpisati dug koji se ima prema njemu za trenutno slobodne pare (jer on kada ima slobodne papire uvijek kao i svaki drugi igrac dobija nesto na ruke love za pocetak ugovora).LjoZee je napisao/la: ↑06 jan 2021, 11:35Prvo procitaj sta sam napisao. Veselinovic je prijavio Disciplinskoj da zeli dug, ali da ne zeli papire kad se taj dug isplati tj. zeli biti nas igrac i dalje. Cetiri dana nakon sjednice komisije potpisano je sa njim za taj dug da se isplacuje u ratama. Za sta ce nas onda sad tuziti da dobije slobodne papire kad ima potpisano da se isplacuje u ratama taj dug?OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 jan 2021, 11:32Zar ovo moze normalan insan napisati. Znaci zato sto ih nije tuzio disciplinskoj sada on mora oprostiti dugove da dobije papire.
Znaci sada Zeljo ga ko biva mora a i ne mora prodati, oni se pitaju iako frajeru plivaju lovu sasvim dovoljnu da ih tuzi i uzme sto je zaradio i jos slobodne papire. Samo ljudi to nece da rad, jer je pegla i dug proces.
Svaasta.

Nisam napisao u tom postu, ali si kopirao moj post sa nase teme gdje je vise poznato sve sta je potpisao i kako je bilo. Nisam ja taj post pisao na ovoj temi pa da objasnjavam svima. Na nasoj temi svako je vise upoznat pa ne moram stalno jedno te isto naglasavati. U tom postu sto si kopirao napisao dam sta mislim da su opcije ako vec postoji interes nekog kluba ko sto se pise. Ili ce se ici na normalan transfer ako taj neko nudi pare ili ako ne nudi ce biti da on otpise dugove da dobije papire jer osnove za Disciplinsku vise nema potpisom toga da se placa na rate (to je on licno potpisao, ne neko deseti), a ugovor mu je do 2022. cini mi se. Mislim ima ako se to ne postuje, ali nije ni 15 dana proslo od potpisa toga. I ti si sad napisao bukvalno sto sam ja u kracim crtama napisao.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:23Gdje si spomenuo u postu te rate? Dug je posebna stavka koja se MORA isplatiti. Samo sto je on to uradio bez da vas tuzi (onda bi mu i kamate morali isplatiti, kao sto ste i treneru). Dakle sve i da ga prodate, i da na njemu uzmete 300k Eura, njemu dug mora biti isplacen. Ali ostatak ugovora ne mora, jer se ugovor nakon transfera sporazumno prekida. Ako i postoji neki interes klubova za njega, to 99% ide da ce on otpisati dug koji se ima prema njemu za trenutno slobodne pare (jer on kada ima slobodne papire uvijek kao i svaki drugi igrac dobija nesto na ruke love za pocetak ugovora).
![]()
Sto mene iskreno tice neka mu isplacuju sta hoce i neka rade sta hoce samo da mu vidim ledja ovaj prelazni rok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovo je nas moderator Pitari
Nejma sa njim labavo
Kao sto sa mnom ovdje brisete patos
Nejma sa njim labavo

Kao sto sa mnom ovdje brisete patos
Jeste ovo nasli kupca za pomocni komsije?
- svrakino1921
- Kontakt:
Bez zayebancije. "Ugledni ugostitelj" sa jako "finim" renomeom hoce da uzme to mjesto da gradi nesto. Jest da je mahalska, al jbga.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:02![]()
![]()
Prcas nas
![]()
![]()
Gdje sad naďe pomocni
Vidis da navijamo da prodamo Veselog
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako taj ugledni ugostitelj vrti na raznju janjadStroj1946 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:06Bez zayebancije. "Ugledni ugostitelj" sa jako "finim" renomeom hoce da uzme to mjesto da gradi nesto. Jest da je mahalska, al jbga.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:02![]()
![]()
Prcas nas
![]()
![]()
Gdje sad naďe pomocni
Nece moci
Jer u blizini nase LJEPOTICE a i u njoj samoj moze samo Sejo VIP janjad explatisati
-
- Kontakt:
Posteno!LjoZee je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:32Nisam napisao u tom postu, ali si kopirao moj post sa nase teme gdje je vise poznato sve sta je potpisao i kako je bilo. Nisam ja taj post pisao na ovoj temi pa da objasnjavam svima. Na nasoj temi svako je vise upoznat pa ne moram stalno jedno te isto naglasavati. U tom postu sto si kopirao napisao dam sta mislim da su opcije ako vec postoji interes nekog kluba ko sto se pise. Ili ce se ici na normalan transfer ako taj neko nudi pare ili ako ne nudi ce biti da on otpise dugove da dobije papire jer osnove za Disciplinsku vise nema potpisom toga da se placa na rate (to je on licno potpisao, ne neko deseti), a ugovor mu je do 2022. cini mi se. Mislim ima ako se to ne postuje, ali nije ni 15 dana proslo od potpisa toga. I ti si sad napisao bukvalno sto sam ja u kracim crtama napisao.OsmaDolazi je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:23Gdje si spomenuo u postu te rate? Dug je posebna stavka koja se MORA isplatiti. Samo sto je on to uradio bez da vas tuzi (onda bi mu i kamate morali isplatiti, kao sto ste i treneru). Dakle sve i da ga prodate, i da na njemu uzmete 300k Eura, njemu dug mora biti isplacen. Ali ostatak ugovora ne mora, jer se ugovor nakon transfera sporazumno prekida. Ako i postoji neki interes klubova za njega, to 99% ide da ce on otpisati dug koji se ima prema njemu za trenutno slobodne pare (jer on kada ima slobodne papire uvijek kao i svaki drugi igrac dobija nesto na ruke love za pocetak ugovora).
![]()
Sto mene iskreno tice neka mu isplacuju sta hoce i neka rade sta hoce samo da mu vidim ledja ovaj prelazni rok.
Da nisu inicijali S.B.Stroj1946 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:06Bez zayebancije. "Ugledni ugostitelj" sa jako "finim" renomeom hoce da uzme to mjesto da gradi nesto. Jest da je mahalska, al jbga.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:02![]()
![]()
Prcas nas
![]()
![]()
Gdje sad naďe pomocni

Šta ovo , štrumfovima ne valja Hiroš. Možda što im neće doći.
- svrakino1921
- Kontakt:
Roman Bezjak
Superveleslalomas
E moj Denchi
Superveleslalomas

E moj Denchi
Ono kad pripadnik najgore sportkse nacije zahebaje nekog da je skijas

- svrakino1921
- Kontakt:
Baš tako...

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Elvedina će pojačati željezničar odlično bi se uklopila u mentalitet
-
- Kontakt:
Tacno,od sad nasu ligu igramo sa skijašima, hokejasima, sankasima...
Evropu sa fudbalerima..
Bar ce liga biti zanimljivija...
- svrakino1921
- Kontakt:
Niste razumjeli
Ovaj Slovenac nije bolji od Handze
Zato sam i rekao e moj Denchi
I onda uleti @Evander sa uspjesima drzave Slovenije naspram nas
I jos tri-cetri Pitara se prikljuce i ubiju me rukama i nogama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.