al ako misle za sitne pare dovesti igrača onda no no
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
valaj ako bi poslali konkretnu ponudu imap nije mala stvar reći da si igrača prodao u Bešiktaš
I Kesoljub poljubi novcanicu i rece pustite mi onu moju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Boga mi, ima istine u ovome svemu. Mora da je neko šibno video na neki njihov forum, kao sto i mi od Bezjaka.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 07 jan 2021, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
I ja se nadam, vidjet ćemo, biće teško jer mu ističe ugovor..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ma i 500 ako ponude prihvatiti, imamo igraca na toj poziciji Bogu hvala. Tatara ne pustati ispod 800.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kamuflazn, emir79, bordobijeli, sanchez, Red1946, Napapijri, biće bogata tema Tuzla Citya.
ZA SVE VAS HUSREF JE TUZLA CITY!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
bravo majstore, svaka castSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:17Kamuflazn, emir79, bordobijeli, sanchez, Red1946, Napapijri, biće bogata tema Tuzla Citya.
pokreni opet neku lavinu prepirki, valjda dosadno u zivotu, sta li
kakav pendeho mog mi oca
joker90 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:02Čestitke @bordobijeli, @emir79 i svima sa protesta! Mir Božiji, Husref se zaposli!
https://sportsport.ba/fudbal/husref-mus ... ner/387200
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
Svako dobro našem Husrefu, da dobije sve osim FKS u tim utakmicama mu zelim teške poraze.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:17Kamuflazn, emir79, bordobijeli, sanchez, Red1946, Napapijri, biće bogata tema Tuzla Citya.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kakve bolan pobjede i porazi, nek na kraju kane neka simbolična naknadica od 200 ljami pa da i Tuzla ima legendu.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:34Svako dobro našem Husrefu, da dobije sve osim FKS u tim utakmicama mu zelim teške poraze.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:17Kamuflazn, emir79, bordobijeli, sanchez, Red1946, Napapijri, biće bogata tema Tuzla Citya.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:39Kakve bolan pobjede i porazi, nek na kraju kane neka simbolična naknadica od 200 ljami pa da i Tuzla ima legendu.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:34Svako dobro našem Husrefu, da dobije sve osim FKS u tim utakmicama mu zelim teške poraze.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:17Kamuflazn, emir79, bordobijeli, sanchez, Red1946, Napapijri, biće bogata tema Tuzla Citya.
Natjecite se u dobru i uzimanju kesa, naravno.
Za sve ti hvala Heba
Velez ce dobiti strasno pojacanje...
Za sve ti hvala Heba
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Nek ode u Besiktas, ne bi mi bilo zao, nek uziva momak, zasluzio je, to je jedan od najvecih, ako ne i najveci turski klub, nevjerovatni navijači, uslovi, ma sve ekstra.
Prihvatio bih i nek momak uziva, a mi cemo se nadati da Salcin, Zizou i Dal opravdaju nasa ocekivanja.
Prihvatio bih i nek momak uziva, a mi cemo se nadati da Salcin, Zizou i Dal opravdaju nasa ocekivanja.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
joker90 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:02Čestitke @bordobijeli, @emir79 i svima sa protesta! Mir Božiji, Husref se zaposli!
https://sportsport.ba/fudbal/husref-mus ... ner/387200
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I dalje imaš pogrešnu percepciju usrefovog bavljenja trenerskim poslom, a i pišeš na pogrešnoj temi.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:49Pa ti si nas prozvao, ti se nesto nasladjuješ, ja napisao neka je sretno čovjeku u svim utakmicama osim kad igra s Sarajevom, a sto se tice novca pa ako moze milion neka uzme. Covjek je profi trener ne radi nista drugo u zivotu ,ništa cudno sto je postao trener citya, imao je dobre rezultate s azmirom u slobodi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:39Kakve bolan pobjede i porazi, nek na kraju kane neka simbolična naknadica od 200 ljami pa da i Tuzla ima legendu.bordobijeli je napisao/la: ↑07 jan 2021, 13:34
Svako dobro našem Husrefu, da dobije sve osim FKS u tim utakmicama mu zelim teške poraze.
evo teme za tebe:
viewtopic.php?f=155&t=13489
Ko je vojvoda.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
J.bi ga, mi ostasmo haman bez pola prvotimaca.
ako ode tatar,rahmanovic i milicevic ovih 9 bodova ce se istopiti do aprila
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde Bešiktaš izvali milionče evrića i eto vam Rahmanović. Koliko god mi bilo žao, volio bi da ga prodamo, što zbog njeg što zbog nas, da ovaj dobar rad i rezultate krunišemo probijanjem naših igrača u veće klubove pa da takve transfere pravimo svaki prelazni rok. Činjenica je da za takvog igrača, takvu glavurdu, karakter i na kraju kvalitet, teško možemo naći zamjenu čak i da platimo obeštećenje al obzirom na 9 bodova prednosti, možemo priušitit taj luksuz i prodati ga.
Husrefu želim svu sreću na klupi Tuzle, da uzme bodove svim našim konkurentima a da protiv nas izgubi svaku. Tuzla je dobila pravog trenera. Husref Musemić!!
Husrefu želim svu sreću na klupi Tuzle, da uzme bodove svim našim konkurentima a da protiv nas izgubi svaku. Tuzla je dobila pravog trenera. Husref Musemić!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 50 gostiju.