Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto su ovo škutori nervozni danas, losa bioprognoza eno i Bikovi im zaustavljaju sabracaj u centru grada izgleda da ova kisa lose utice na raspolozenje kockoglavih skutora.
Posljednji videorekorder se drzi u sjedistu Unescoa u Parisu, pod kljucem.
Samo oni imaju mogucnost gledanja.
HŠKZ
Kakvi debili

Vidim vama je ekstra islo u tom drugorazrednom takmicenju, treba bit znalac i primiti 32 gola u 5 utakmica.

Jok Borussiu hoces da ubacim kako pada prvak Engleske u Mostaru

Baho zvao UEFA-u, i ispravili su grešku.
Nemojte se sikirati, nepravda je ispravljena prema evropskom velikanu
Novi poredak je...
Novi poredak je...
Bh. klubovi u Ligi prvaka:
1. Velez Vrapčići
191. Sarajevo
236. Željezničar
245. Zrinjski
256. Široki Brijeg
324. Modriča
341. Leotar
370. Brotnjo
384. Borac
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 07 jan 2021, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ko pitama drma kaveze
Nisu odgodili utakmicu pred celtic
Sirokom su odgodili

Nisu odgodili utakmicu pred celtic

Sirokom su odgodili

#musvdg
- feniksptica
- Kontakt:
Bogami mi cemo vama kad budete igrali evropu odgoditi ako bude trebalo. Samo da docekamo i to
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ti kad onaj slauf zategnes javi mi sefeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:25Bogami mi cemo vama kad budete igrali evropu odgoditi ako bude trebalo. Samo da docekamo i to

#musvdg
feniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:25Bogami mi cemo vama kad budete igrali evropu odgoditi ako bude trebalo. Samo da docekamo i to

- feniksptica
- Kontakt:
Cim vi evropu izborite ja slauf rjesavam1922VFC1981 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:28Ti kad onaj slauf zategnes javi mi sefeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:25Bogami mi cemo vama kad budete igrali evropu odgoditi ako bude trebalo. Samo da docekamo i to![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Daj bože da dočekaš a dabogda zdrav i ziv bio još dugofeniksptica je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:25Bogami mi cemo vama kad budete igrali evropu odgoditi ako bude trebalo. Samo da docekamo i to
- Osttribine
- Kontakt:
Najteze je prvih 100 godina bez trofeja jel, pa onda svi krivi i u ovoj i onoj drzavi, nikako i nikad nije do vas. Ti ces tacno čir fasovati sa tim svojim teorijama, ovo ti sve kao za baciti pod noge sto su drugi osvajali, a vi jedne godine u stogodisnjoj istoriji igrali bitnu ulogu u BiH ligi (opet ništa niste osvojili) i nije se moglo zivjeti od tvojih bahatih postova kao i od manje vise ostalih forumasa iz Tuzle.Skver je napisao/la: ↑07 jan 2021, 14:41Mjerodavna tabela kao sto je mjerodavan i transfermarket, sve sama "krema" BH fudbala....zadovoljeni kriteriji po SDA-HDZ-SDS tabeli....kao sto je Uške u svoje vrijeme govorio, da je sve uradjeno po statutu, a po statutu nastavio i Begić....vjerujem da ce ova tabela biti popravljena poslije Vicine vladavine kada bude radjeno po statutu....UEFA popišala sama po sebi, kao da se fudbal igra ovdje od vremena kad su osnovane gore navedene prćije.
Je li ispravljena tabela...???
- robertkosar
- Kontakt:
Jesuli ovo ukinulu Velez ( Mostar)Zip je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:08Baho zvao UEFA-u, i ispravili su grešku.
Novi poredak je...
1. Velez Vrapčići
191. Sarajevo
236. Željezničar
245. Zrinjski
256. Široki Brijeg
324. Modriča
341. Leotar
370. Brotnjo
384. Borac

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Jesu yebo te hljeb nepismeni, ne znaš napisati post da ne napraviš barem jednu grešku i kao neko bi se trebao ložiti na tvoje gluposti.robertkosar je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:19Jesuli ovo ukinulu Velez ( Mostar)Zip je napisao/la: ↑07 jan 2021, 16:08Baho zvao UEFA-u, i ispravili su grešku.
Novi poredak je...
1. Velez Vrapčići
191. Sarajevo
236. Željezničar
245. Zrinjski
256. Široki Brijeg
324. Modriča
341. Leotar
370. Brotnjo
384. Borac![]()
Imate temu prepucavanja pa tamo pišite
Forzza Velez
- robertkosar
- Kontakt:
O djesi profesore ercegovackog pravopisa nabijem te na kenjcov quracManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:25Jesu yebo te hljeb nepismeni, ne znaš napisati post da ne napraviš barem jednu grešku i kao neko bi se trebao ložiti na tvoje gluposti.
Imate temu prepucavanja pa tamo pišite
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kakve teorije, pisemo o cinjenicnom stanju, sto se mene tice mozete i bajramske turnire upisati kao titule....Osttribine je napisao/la: ↑07 jan 2021, 17:07
Najteze je prvih 100 godina bez trofeja jel, pa onda svi krivi i u ovoj i onoj drzavi, nikako i nikad nije do vas. Ti ces tacno čir fasovati sa tim svojim teorijama, ovo ti sve kao za baciti pod noge sto su drugi osvajali, a vi jedne godine u stogodisnjoj istoriji igrali bitnu ulogu u BiH ligi (opet ništa niste osvojili) i nije se moglo zivjeti od tvojih bahatih postova kao i od manje vise ostalih forumasa iz Tuzle.
Edit: Neki bubuljicar iz UEFA pisao neku tabelu i to mjerodavno....
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 07 jan 2021, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.