jel treniras machice?harry_90 je napisao/la:to te ipak neko diraoalfarouqaminu je napisao/la:harry pobi sve ove forumse,znam da mozes?harry_90 je napisao/la:@alfa
evo me druze moj,diral te ko ??
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Chat
Ovaj @alfa je idol majke mi.
Kako si uspio tol'ko postova napisat' u samo mjesec dana?
Sve vam najbolje zelim, nadam se da cete se fino provesti veceras.. Citamo se sutra, prekosutra nekad.
Sve vam najbolje zelim, nadam se da cete se fino provesti veceras.. Citamo se sutra, prekosutra nekad.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Najbolji muvi je „Takanik“!
Verovatno ni sam Leonardo Dikaprio nije nikada čuo za Ekremov omiljeni film – „Takanik“, iako je, kako se ispostavilo nakon prevođenja na srpski, u njemu igrao glavnu ulogu!
- Na ovom svetu meni najviše omiljeni film „Takanik“, to je bila istina od filma, filmovi nisu istina 100 odsto, ali ovo je stvarno istina. To je muvi o brodu koji je potonuo dole i mnogo ljudi je umrlo. Gledati ga bar 33 puta. Ko ga ne pogleda, nema pojma o životu – od srca je preporučio Jevrić.
@legenda_reala
Da nisi koji smajli zaboravio
@alfe
Mace su u top formi,prijavio sam ih za Whiskak Open,prvi mec igraju protiv Juznoamerickog para macki,pa cemo vidjet kako ce biti.
Verovatno ni sam Leonardo Dikaprio nije nikada čuo za Ekremov omiljeni film – „Takanik“, iako je, kako se ispostavilo nakon prevođenja na srpski, u njemu igrao glavnu ulogu!
- Na ovom svetu meni najviše omiljeni film „Takanik“, to je bila istina od filma, filmovi nisu istina 100 odsto, ali ovo je stvarno istina. To je muvi o brodu koji je potonuo dole i mnogo ljudi je umrlo. Gledati ga bar 33 puta. Ko ga ne pogleda, nema pojma o životu – od srca je preporučio Jevrić.
@legenda_reala
@alfe
Mace su u top formi,prijavio sam ih za Whiskak Open,prvi mec igraju protiv Juznoamerickog para macki,pa cemo vidjet kako ce biti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jesmo covecelegenda reala je napisao/la:pa gdje ste ljudi ???? jeste živi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Pozz ljudi kraj škole 
Hvala, takodjerLily je napisao/la:Ovaj @alfa je idol majke mi.Kako si uspio tol'ko postova napisat' u samo mjesec dana?
![]()
Moja zelja je da u 2011 godini mod-ovi prestanu brisati moje postove, jedino ako vrijeđam nekoga(a znam da nisam)to je onda druga priča!
pOzz
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nije valjda da sam i tebi idolLily je napisao/la:Ovaj @alfa je idol majke mi.Kako si uspio tol'ko postova napisat' u samo mjesec dana?
![]()
Evo je harry za tebe, večeras pusti ovu pjesmu, zamoli jedan ples i prepusti se, bez straha.
[youtube][/youtube]
Ako ne pjevaš grozno ko ja, i zapjevaj joj malo.
[youtube][/youtube]
Ako ne pjevaš grozno ko ja, i zapjevaj joj malo.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jel ce biti prenosa?harry_90 je napisao/la:Najbolji muvi je „Takanik“!
@legenda_reala
@alfe
- majestic24
- Kontakt:
SRETNA NOVA GODINA I DA VAM BUDE USPJESNIJA I BOLJA OD PRETHODNE.
Ja se idem spremati polako,imam dva sata sad voznje.
Ja se idem spremati polako,imam dva sata sad voznje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- legenda reala
- Kontakt:
opet Bosco Buha ,savjetnik ,a evo i dobar pjevač vidimo
a jes i bio dobar onaj Takanik,jeste ga vi ikad gledali
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 31 dec 2010, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
de si unica,jel bilo nekih jedinica za kraj?Unica_Liverpool_ je napisao/la:Pozz ljudi kraj škole
@Lily
Sve najbolje takodje
evo jedna pjesma za vas ..
[youtube][/youtube]
@alfa
Hoce,skysport,sportklub prenose meceve,pa eto nemoj iznevjerit pa da ne pogledas
@Bosco
Hvala brate
ma ja sam opusten,boli me briga,oce nece,ima koja hoce
nemoj da pjevam bgti 
Sve najbolje takodje
evo jedna pjesma za vas ..
[youtube][/youtube]
@alfa
Hoce,skysport,sportklub prenose meceve,pa eto nemoj iznevjerit pa da ne pogledas
@Bosco
Hvala brate
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Obrnuto.legenda reala je napisao/la:opet Bosco Buha ,savjetnik ,a evo i dobar pjevač vidimo
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta mozes ocekivati od ekrema, nego takaniklegenda reala je napisao/la:opet Bosco Buha ,savjetnik ,a evo i dobar pjevač vidimo
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- King Kenny
- Kontakt:
Pjesma za alfu...
alfarouqaminu novi je clan
sakuplja postove iz dana u dan
Nba mu je omiljena tema
al opet nema gdje ga nema
u jednom postu smajlica milion
ma ne moze ih pokupiti ni kamion
i tako on pise iz sata u sat
iz dana u dan
i nada se da nece
dobiti ban...
Sretna nova godina unaprijed,lepo se provedite i nemojte se napit previse,da me ne sramotite..
uzivajte....
alfarouqaminu novi je clan
sakuplja postove iz dana u dan
Nba mu je omiljena tema
al opet nema gdje ga nema
u jednom postu smajlica milion
ma ne moze ih pokupiti ni kamion
i tako on pise iz sata u sat
iz dana u dan
i nada se da nece
dobiti ban...
Sretna nova godina unaprijed,lepo se provedite i nemojte se napit previse,da me ne sramotite..
uzivajte....
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- alfarouqaminu
- Kontakt:
joj ljudi citam na portalu komentare u vezi farme i pobednice katarine zivkovic,ono je samo pljuvanje,jao majko bolje da nije ni pobedila....svi joj govore o usranim gacama
- legenda reala
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:sta mozes ocekivati od ekrema, nego takaniklegenda reala je napisao/la:opet Bosco Buha ,savjetnik ,a evo i dobar pjevač vidimo
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali ,najači mi je bio kad je vidio ,svoj profil ,ušuti se ni jedne ne progovori više ,on mislio oni ne snimaju sve samo ponekad
a kad su ostali njih šest u finalu ,on njima kaže sutra se fino ponašajte nemojte se zajebavat ,sutra finale sve snimaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 21 gost.