Džanan Musa
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Džanan Musa
Pa ko god je poznavao kosarku i te mlade kategorije, znao je da nece biti vise od max dva ozbiljna kosarkasa iz te generacije ma koliko bila talentovana generacija to tako ide, ko ti je Pajo kriv sto si sluso neznalicu Sabahudina pa mislio da cemo biti prvaci svijeta 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Gledam Baskonia - CSKA , beton utakmica , dobre odbrane i napadi , dosta sjajnih poteza ...
Stvarno ne znam kako bi Musa izgledao na terenu da je eto potpisao za Baskoniu , mislim da nema mjesta za njega ...
Stvarno ne znam kako bi Musa izgledao na terenu da je eto potpisao za Baskoniu , mislim da nema mjesta za njega ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- invincible1921
- Kontakt:
Xy igrac je imao odlican broj minuta u losoj ekipi da se pokaze i nije nista pokazao...prvo je trjedan j najlosiju ekipu lige i onda otpusten. Sad ce pokusati u G ligi...aj procitajte ovo.
Znaci sanse za NBA su mu otprlike jednake tome da ukrade talent KDju negdje usput..
Znaci sanse za NBA su mu otprlike jednake tome da ukrade talent KDju negdje usput..
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Svi su govorili Musa legitimni NBa igrac, Campara i Sikiras legitimni EL igraci i plus imat cemo jos par njih po EC...ja pisao da ako se pored Muse jos jedan bude ozbiljmo bavio kosarkom mozemo se udarat nogom u guzicu ..otjerase me s teme. Nafuro ih baho da valjalegenda reala je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:45Pa ko god je poznavao kosarku i te mlade kategorije, znao je da nece biti vise od max dva ozbiljna kosarkasa iz te generacije ma koliko bila talentovana generacija to tako ide, ko ti je Pajo kriv sto si sluso neznalicu Sabahudina pa mislio da cemo biti prvaci svijeta![]()
=\_1921_/=
bio bi rezervabombaysaphire je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:47Gledam Baskonia - CSKA , beton utakmica , dobre odbrane i napadi , dosta sjajnih poteza ...
Stvarno ne osuđujem nikoga, te bi to bilo i nezrelo, ali Jala i Buba - zar doista on fura taj neki lifestyle i to ga loži?
Naravno ovo je retoričko pitanje, jer svi znamo odgovor, ego mu je očigledno prevelik da ode iz SAD i proba sebi srediti karijeru, ali kako onda stavljati slike i furati slavu?
Malo je meni to čudno i kontradiktorno, idol ti je Kobe, a onda furaš lifestyle dvojice seljačina?
Naravno ja Musi želim sav uspjeh i da hoće dati Bog da on bude odličan igrač i da se "vrati" u NBA, ali daleko je to trenutno..
Naravno ovo je retoričko pitanje, jer svi znamo odgovor, ego mu je očigledno prevelik da ode iz SAD i proba sebi srediti karijeru, ali kako onda stavljati slike i furati slavu?
Malo je meni to čudno i kontradiktorno, idol ti je Kobe, a onda furaš lifestyle dvojice seljačina?
Naravno ja Musi želim sav uspjeh i da hoće dati Bog da on bude odličan igrač i da se "vrati" u NBA, ali daleko je to trenutno..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- invincible1921
- Kontakt:
Al 11/12 igracfilip13 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:51bio bi rezervabombaysaphire je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:47Gledam Baskonia - CSKA , beton utakmica , dobre odbrane i napadi , dosta sjajnih poteza ...
=\_1921_/=
Da nam je dozivjeti kako Dzanko pusta na zagrijavanju utakmice G-lige bubu i jalu...
Vidim neki su već potpisani u g ligu imat će veće šanse da ga draftuju
Ma ne može puno to ti je range od 30 ak K godišnje do nekih 60-70K (to ti je ko klasični neki posao u USA npr sa srednjom stručnom spremom nekih 3-5 K mjesečno)
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
pa haman onda bolje nas dvojica prodjemo
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
IT Akademija je veća ubleha od Musine karijere sa prstenovima ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Zato i pomenuh, jer su mi tu negdje.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 jan 2021, 01:15IT Akademija je veća ubleha od Musine karijere sa prstenovima ...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Izgubljen slučaj. Vraćaj se u Evropu dok se šta ispraviti može!!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ajme al ste se momka na kosti nakacili, ne bi petaka žalio da vas uživa vidim, da vidim sklop osoba koje ovoliko brinu o karijeri i životu nekog xy lika
Jes' al' jes' čuo kako priča? Odakle njemu pravo da priča šta hoće, isto ko da je demokratija i ko da ima pravo na slobodu govora?

Baš se pitam što se na sportskom forumu raspravlja o karijerama, pazi sad, sportista

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Već imamo najgluplji post godine

Prebacuje lik na sportskom forumu što pišemo o sportisti i to našem sportisti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.