Koji dan?
Sport i TV
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: Sport i TV
2.1 u 17:25 sport u Bih a 3.1 sport u svijetu u 17:30.
HvalaSantiCazorla08 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 22:362.1 u 17:25 sport u Bih a 3.1 sport u svijetu u 17:30.

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Et oficijalno su završili s pregovorima nema arene do naredne godine minimum
- akisarajevo92
- Kontakt:
Znalo se to da ih nece vracati na duzi vremenski rok cim su ponudili mnogima (ukljucujuci mene) 20% manji racun u naredne 2 godine dok su zvali narod da potpisu novi ugovor znajuci da nece biti Arena od NG
A vidim da su nekima dali popust od 25%, sa svima posebno dogovaraju, kao na pijaci
A vidim da su nekima dali popust od 25%, sa svima posebno dogovaraju, kao na pijaci
Don't believe the hype.
To je samo za vas koji ste placali dodatnih 5, 6 maraka za 4 HD arene?akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 06:37Znalo se to da ih nece vracati na duzi vremenski rok cim su ponudili mnogima (ukljucujuci mene) 20% manji racun u naredne 2 godine dok su zvali narod da potpisu novi ugovor znajuci da nece biti Arena od NG
Jer sam ja uvijek gledao gdje je loša slika imam li ja pravo da režim i zovem?
- Fantasista
- Kontakt:
Ako si imao samo sd arene kao promo paket onda ne možeš ništa. I ja sam zvao i kažu lijepo da ne plaćam dodatno ništa tako da nemam pravo na manji račun.90minut je napisao/la: ↑07 jan 2021, 06:55To je samo za vas koji ste placali dodatnih 5, 6 maraka za 4 HD arene?akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 06:37Znalo se to da ih nece vracati na duzi vremenski rok cim su ponudili mnogima (ukljucujuci mene) 20% manji racun u naredne 2 godine dok su zvali narod da potpisu novi ugovor znajuci da nece biti Arena od NG
A ne bi vjerovao sad nekad planirao zvati u vezi HD arena bukvalno tamo nekad drugog ili treceg kao da sam sam sebi naslutio.Fantasista je napisao/la: ↑07 jan 2021, 18:38Ako si imao samo sd arene kao promo paket onda ne možeš ništa. I ja sam zvao i kažu lijepo da ne plaćam dodatno ništa tako da nemam pravo na manji račun.90minut je napisao/la: ↑07 jan 2021, 06:55To je samo za vas koji ste placali dodatnih 5, 6 maraka za 4 HD arene?akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 06:37Znalo se to da ih nece vracati na duzi vremenski rok cim su ponudili mnogima (ukljucujuci mene) 20% manji racun u naredne 2 godine dok su zvali narod da potpisu novi ugovor znajuci da nece biti Arena od NG
Jel ovo ne prenosi Eurosport AO kvalifikacije ove godine?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Evo ima aplikacija na eon boxu za arena cloud pa eto ko voli nek' izvoli
Ali ozbiljno se qurče kojekakvim divljim ligama i opet izgleda niko neće prenositi španski superkup. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma samo da nabijaju live statistiku niko ziv ne gleda
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da li se zna ko je kupio prava za prenose Seria A u naredne 3 sezone?
Druze gdje je nadjes?
Nasao sam je ali nema sanse da mogu uci na arenu. Ne mogu na mobitelu, ne mogu na tv. Sve se regularno registrujem ali djaba
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Evo na drugoj temi jucer meni forumaš napisao ovo.
Nije im jos app za smart tv u funkciji. Poslao im mail i za divno cudo maloprije odgovorili, kazu da bi trebalo proraditi za vrijeme promo perioda.
Ne može ni meni samo preko mobitela kad izadjes iz aplikacije odma zamrzne..
Uglavnom ili tokom promo perioda ce ukljuciti ili odma treceg mjeseca kad se bude krenulo placati.
ej ljudi kako na ovom blue thunder prbacivati kanal po kanal da se ne otvara stalno ona lista, satrah se pokusavajuci tipke na daljinskom

Kod mene radi uredno preko eon boxa. Čak i razmišljam da nastavim koristiti nakon promo perioda. Samo još da mi telemach za nešto izađe u susret. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Radi Vam bez problema na eon bocu
Prvo preko mobitela se registrujete i onda vam je
Korisničko ime - 003876xxxxxxx
Šifra - kod iz poruke
Prvo preko mobitela se registrujete i onda vam je
Korisničko ime - 003876xxxxxxx
Šifra - kod iz poruke
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Sve to drug uradio ali kad treba prijava nista se ne desava tj. Ko vrti da ce uci u arenu ali me vrati na login
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
preko tva hocemo da uletimo majstore
Kaže messila radi mu vidiš dakle nekom radi nekom ne
Kaže messila radi mu vidiš dakle nekom radi nekom ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.