Mi takve ko što je Bruno ne registrujemo za sezonu.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: English Premier League
dobar je bruno al de,to nivo idiotluka ko oni kad su iskakali kako je virgil najbolji stoper u historij ilige
Samo Sloboda | COYG
Pa to sam i rekao da prije 10-15 godina ovako nisu sminkali statistiku, na svakog igraca se odnosi svakako.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 23:21Pa isti su kriteriji za sve, nisu jedni za Brunu a za ostale drugi, ili samo United daje takve goloveTorres_9 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 22:11Pa brunova je statistika od prosle i ove sezonerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 jan 2021, 21:36
Kakav Martial i gol, ove sezone nije dvije tekme odigrao kako treba
Kao sto rekoh situacija 10,15,16 samo u engleskoj se moze dodati asistencija na solo akciju igraca
![]()
Nego pogledaj par ovih rashovih asist, zaista wow
De Bruyne ima samo sto su imali elitni vezni igraci i majstori ove igrice poput Ozila, Mesija, Xavija i slicnih, a to je da svaki pas ima svoju tezinu. Njega kad gledas, vidis da zna gdje ce koji igrac biti prije nego to i sam igrac zna.
Bruno je 2 klase ispod toga
Bruno je 2 klase ispod toga
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne sviraju nama penale, za Rejal ne znam.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma ne zna on ni pucat. Bruno samo zbog onog skakanja vrijedi 70 mil, realno.
Ja stvarno mislim da je on odličan igrač. Tih nekoliko igrača iz Portugala u onoj sezoni kad je Benfica sa Felixom i Diasom vodila trku sa Portom i na kraju uzela titulu tamo, svi redom su top igrači.
Ali ne razumem ovo svršavanje po statistikama koje su u najjmanju ruku skromne ako to uporediš recimo sa Ozilovom sezonom 15/16. Pogotovo ovaj odjeljak kreirane šanse.
Još kad poslije utakmica krenu postavljat Fredove statistike. Ili onog Mektominaja.

Nekako sam ubijeđen da Xhaka po tim statističkim parametrima kotira poprilično visoko u ligi. A objektivno nedovoljno je dobar za prvih 11 u Premiershipu.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

neznalice te pljuju, o magnifico

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Naviko sam oko 07:10 citat jackove postove. Svako jutro vec neko vrijeme ujutro oko sedmice jack zapocinje diskusiju na temi. Zivio 100 godina. I to uglavnom budu normalni postovi ,glava naspavana. 

Dobro jutro.
Što je kvota na Liverpul 1,10 prema mozzartu? Jel to Vila covid desetkovana?
Što je kvota na Liverpul 1,10 prema mozzartu? Jel to Vila covid desetkovana?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Pozitivni igrači iz prvog tima Ville, te će vjerovatno igrati sa U23 momčadi predvođenom U23 trenerom, ukoliko oni budu negativni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hvala.
Trebaju tamo prvo epl i champioship igrače vakcinisati, pa onda medinsko osbolje
Trebaju tamo prvo epl i champioship igrače vakcinisati, pa onda medinsko osbolje

[/quote]
[/quote]
Radim od 7 al' ustvari pijem kafu do 7:30 i tada listam forum

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Jel ti sad ovo druga kafa ili doručak?
[/quote]
[/quote]
Doručak u 10, druga kafa u 12/1.

Pa sigurno si gospodin covjek, nisi na gradjevini

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako ce bit na gradjevini ako glasa za SDA

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.