SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Hollywood je popunjen. Ne trebaju nam novi igrači.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
steelcity
20le
Nisu tipovali preko 10 kola! da li su ti potvridli da zele nastaviti sa ligom ?
Max Allegri
Igraci koji su igrali za Bilder, danas su izbrisani iz ekipe, novi članovi ekipe su
Sviuodbranu Kapiten
1921boy
meepo
Sviuodbranu Kapiten
1921boy
meepo
Max Allegri
- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo bih možda još neki prijedlog dao, ali mi dosta osjebausa za ovu pauzu
Pokusat ću sa nekim prijedlogom nakon iduće sezone
Pokusat ću sa nekim prijedlogom nakon iduće sezone
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma admin slusa sta mu kazu clanovi saveza, on ti dode nesto ko pocasni predsjednik Osim, a Mig Mig ti je Begic i ima podrsku pocasnog predsjednika, dok pocasni skonta neke stvari Begic ce mu preko svojih ljudi srediti nogu iz saveza, onda ce počasni kriviti sebe kako ga je kriminalac preveslao
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako udje Belmin6 u savez moj prijedlog je da Mig postavlja parove za domacine (Potkovice da budu gosti) a Belmin6 za goste, s tim ako se raspored poklopi.
Valjda onda nece ovi ostali imat sta pricat za parove
Valjda onda nece ovi ostali imat sta pricat za parove
Nisi mi odgovorio, hoce li biti i dalje 6 parova za domacine a 5 za goste ili ste smanjili po jedan par? Jer si napisao subota domacini 3, gosti 2 a nedjelja oba po 2.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Napravit ce sablon npr. iz engleske lige prvi par domacinima drugi gostima i tako za sve lige, pa sta koga potrefi.
Mada je to nebitno, mogli su raditi kao i do sada, ionako ce se opet isti buniti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- legenda reala
- Kontakt:
Dzemidzic brani predsjednika klasika 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ko ima ovlastenja da provjeri je li mi Alex banovan?
Support Velez, It's logical! ★
Ma evo malo dominiram ove levate ovdjedelinjo je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:28djesi tiEdin TM87 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:21Moram priznat da mi ovaj put zao sto je papak pobjegao od duela s nama, otkako smo osnovali klub znao sam da smo za 2 sezone gore ali nisam uzeo u obzir mogucnost da varalica ide dole jer je svojih prevarama uvijek uspjevao biti u prvoj ligi. Konacni udarac bi mu zadali ove sezone u direktnom okrsaju ali malverzant gorazdanski je zbris'o, ponudio bih mu opkladu za napustanje lige ove sezone ali sta cu kad je nejac u drugoj ligi.
Inace cestitam Migu i Saltu na strasnoj sezoni, svi smo imali oko 15tak golova, silan tim. Sad idemo do trofeja a legenda nek se vrati obradi njive![]()
Sta nas ovo babuka zajeba za AO
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
haj na viber se javi,ne znam dje gonim ovdjeEdin TM87 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 02:59Ma evo malo dominiram ove levate ovdjedelinjo je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:28djesi tiEdin TM87 je napisao/la: ↑06 jan 2021, 12:21
Moram priznat da mi ovaj put zao sto je papak pobjegao od duela s nama, otkako smo osnovali klub znao sam da smo za 2 sezone gore ali nisam uzeo u obzir mogucnost da varalica ide dole jer je svojih prevarama uvijek uspjevao biti u prvoj ligi. Konacni udarac bi mu zadali ove sezone u direktnom okrsaju ali malverzant gorazdanski je zbris'o, ponudio bih mu opkladu za napustanje lige ove sezone ali sta cu kad je nejac u drugoj ligi.
Inace cestitam Migu i Saltu na strasnoj sezoni, svi smo imali oko 15tak golova, silan tim. Sad idemo do trofeja a legenda nek se vrati obradi njive![]()
![]()
Sta nas ovo babuka zajeba za AO![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
1. kolo Kupa 25.sezone, 1/16 finala. datum 16/17.1. 2021 ! Subota,Nedjelja starta nova 25.sezona, 16/1 finale kupa ide prvo pa onda kreće liga. Sretno svima.
Max Allegri
- CROtorious
- Kontakt:
Niste updateali rostere igraca u temi klubovi ssba lige.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Jesmo poprilično. Bice zavrseno tokom dana,jer jos rasporedjujemo neke igrače.CROtorious je napisao/la: ↑11 jan 2021, 18:18Niste updateali rostere igraca u temi klubovi ssba lige.
Max Allegri
Mislim da te pita jer je i on negdje presao, da li ti je poslao pp
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
- CROtorious
- Kontakt:
Pisali smo tu na temi jos na kraju prosle sezone i ja i Napapijri iz Zadnje Klupe, a vidim da niste ni kapetana promjenili u tom timu jer je Bazinga novi kapetan.
Zadnja Klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.