AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Nije los ove sezone,neka ga tamo jos,nek se iskali,dao je 3 gola u 11 tekmi,sto je zanimljivo dao je gol Juventusu i Napoliju,igra sa posebnim nabojem protiv jacih
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači Maldini je sa timom skauta procjenio da Kone u ovom trenutku vrijedi max 6M, zato nisu htjeli ulaziti u neku "utrku" sa Njemcima. To vjerovatno znači da imaju i plan B..
Sve više mislim da Milan nema fixni budžet, već za svaku metu postoji cifra koju su spremni dati. To je sve.
Sve više mislim da Milan nema fixni budžet, već za svaku metu postoji cifra koju su spremni dati. To je sve.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
U tome i jeste poenta.
Dok se ne plasiramo napokon u LP ili još bolje, dok nas ne kupi neki tajkun, ovo će biti normalna pojava.
Dok se ne plasiramo napokon u LP ili još bolje, dok nas ne kupi neki tajkun, ovo će biti normalna pojava.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Po stranici whoscored Theo je u ekipi godine,to je deff najbolje pojacanje u zadnjih 10-ak godina.
Odmah poslije Thea su mi Benaser i Hakan.
Zlatan je dns radio djelomicno sa ostatkom ekipe i postoje velike sanse da ce sutra biti medju pozvanima za tekmu,ako nista bilo bi ga dobro imati za zadnjih 20-ak minuta
Odmah poslije Thea su mi Benaser i Hakan.
Zlatan je dns radio djelomicno sa ostatkom ekipe i postoje velike sanse da ce sutra biti medju pozvanima za tekmu,ako nista bilo bi ga dobro imati za zadnjih 20-ak minuta
Ovo drugo brate jer ko god kupi klub za 1 milijardu neće se zajebavati ali opet treba sacuvati ovu transfer politiku i pojacati skauting i dovoditi najbolje talente.OldFashioned je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:30Dok se ne plasiramo napokon u LP ili još bolje, dok nas ne kupi neki tajkun, ovo će biti normalna pojava.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Osim Citya i PSGa, iza kojih stoje države, teško da će ostali bacati pare uokolo naredna 2-3 prelazna roka. Jer skoro da ne postoji klub u Evropi da nije zabilježio veliki gubitak uzrokovan pandemijom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Pandemija nas zeza u svakom smislu.
Jeste primjetili da se u zadnje vrijeme više nikako ne spominje onaj Arnault, a jedno vrijeme se baš često povezivao sa nama.
Jeste primjetili da se u zadnje vrijeme više nikako ne spominje onaj Arnault, a jedno vrijeme se baš često povezivao sa nama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Izgleda da je sa Hakanovim ugovorom gotova stvar,iduce sedmice bi se trebao produziti, 4,5 mil god plus bonusi ce izgleda biti krajnja cifra.
Gigio je iduci,ali tu ce isto biti vjerujem brzo gotovo jwr je sam Gigio rekao Rialo zavrsi to,a i sad imamo puno bolje odnose sa Riaolom nego prije.
Gigio je iduci,ali tu ce isto biti vjerujem brzo gotovo jwr je sam Gigio rekao Rialo zavrsi to,a i sad imamo puno bolje odnose sa Riaolom nego prije.
Vito Angele : BREAKING NEWS Talk are progressing between #MIlan and #Torino for #Meité.
Eto DM-a. Btw. ne sviđa mi se potencijalno pojačanje , jedina prednost što je iz Serie A , pa poznaje ligu.
Eto DM-a. Btw. ne sviđa mi se potencijalno pojačanje , jedina prednost što je iz Serie A , pa poznaje ligu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije on pojačanje, već samo dodatak rosteru. Low cost opcija. Igrač koji će igrati samo kad Kessie ne može. A to je 5 puta u sezoni. Makar je za razliku od Krunića pravi vezni igrač.
Simakan je i dalje prva opcija za odbranu.
Simakan je i dalje prva opcija za odbranu.
Ma kakav crni Meite. Lik je rezerva u Torinu koji se bori za opstanak.
To je tačno , ali ne sviđa mi se što u zadnjih 6 utakmica za Torino nije nijednom startao , na zadnje 2 čak nikako nije ni ulazio. Nisam ga gledao , ali ovo me zabrinjava kad vidim.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nemaš nikakvu zamjenu za Kessiea a moraš imati. Onda je izgleda daj makar nekog ko poznaje ligu, ne buni se sto sjedi na klupi a po potrebi može uskočiti.
Ma ovo je glupost. Meite se spominjao prije mjesec dana. **** moraju novinari nesto pisati.
- Romagnoli13
- Kontakt:

Sutra moraju dobiti kako znaju. Onda ce imati 9 dana odmora do sljedece ligaske utakmice. A kup i ne brojim, tu izvesti sve rezerve pa šta bude.
Vito je dobro upoznat oko transfera Milana , tako da ne bih ovo baš smatrao medijskom patkom.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lik je skupio preko 80 utakmica za Torino od 2018e, kako to da odjednom nije standardan? Na TM-u piše da je igrao 14 utakmica i ove sezone.
Igrao u 14 utakmica ali nije igrao cijele utakmice. Piše da je odigrao 921 minutu a to nije minutaza za 14 cijelih utakmica. Ja sam par utakmica gledao na kratko i vidio ga da ulazi sa klupe.Romagnoli13 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 20:43Lik je skupio preko 80 utakmica za Torino od 2018e, kako to da odjednom nije standardan? Na TM-u piše da je igrao 14 utakmica i ove sezone.
Izgleda da bi Meite došao na 6-mjesečnu posudbu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Žali bože para sto su ona dva debila bacila tokom ere kineza. Maldini radi s 5x manjim budzetom i sklopio je odlicnu ekipu.
Žali bože sto se odreklo Locatellia zbog Montoliva, Biglie i Bakoyoka.
Žali bože sto se odreklo Locatellia zbog Montoliva, Biglie i Bakoyoka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.