FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Pavard daleko najgori
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Neka neko nađe podatak kada smo posljednji put vodili 2:0 pa je protivnik preokrenuo? Ima li dvadeset godina?
Ljudi bez Lazara i Thurama igrali.
Ljudi bez Lazara i Thurama igrali.
Podavno, samo je donio klempu pa ima kredita.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Lahko se vadit protiv majnca i berlina, cim dodje jaca ekipa problemi, propuh u odbrani i to kakav, da nema nojera bili bi bar 10 bodova manje.. Ne igraju lose prema naprijed al svaki napad protivnika se strahuje tako da Ocekujem i u evropi da nam neko utrpa 2 3 komada i riješi nas evrope..
Oduvijek smo se mučili protiv Gladbacha u gostima..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Glasamo za najmanje loše pojedince, jedan igrač dobija bodove.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovo je katastrofa kako igramo odbranu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Eto niste džaba statistiku nabrajali i koliko je Gladbach nezgodan protivnik.
Ponovilo se i svaka im čast.
Liga ce ove godine biti jako uzbudljiva a to je ono što svi tražimo, zar ne
Ponovilo se i svaka im čast.
Liga ce ove godine biti jako uzbudljiva a to je ono što svi tražimo, zar ne

Vom Jäger zum Gejagten
nemoj ga meni, Allahati.Bundesliga je napisao/la: ↑08 jan 2021, 22:09Pavarda hodzi treba odvest. Lopte vise u stanju nije dodati.
Mia San Mia
hodza9 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 22:27nemoj ga meni, Allahati.Bundesliga je napisao/la: ↑08 jan 2021, 22:09Pavarda hodzi treba odvest. Lopte vise u stanju nije dodati.

-
- Kontakt:
E moj Flick. Ybt jel znas sta raditi na toj odbrani? Ne da se popravlja vec se pogorsava. Alaba ostavlja poziciju i izlazi u vezni red u presing, pravi rupu u odbrani strahota i primamo gol. Amater Pavard gubi loptu opet primamo gol. Sule salje ocajan pas primamo gol. Zadnja linija visoko i primamo golove iz pogresnih pasova. Ostalo mu izmjena a on nista. Barem uvedi Cupu pa bunari, radi nesto. Gladbach standardno uzima na nase greske potpuno zasluzeno. Sa ovakvom igrom ne bi do sutra gol dali.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ipak je bolje kad ga prvo primimo. 
Šalu na stranu, očaj. Ali čestitke i Gladbachu. Nije čudo da je ova ekipa prošla grupu sa Interom i Realom. A tek koliko nam ne leže, to je za priču. Dosta pada na Flicka, ništa se ne pomiče s mrtve tačke već neko vrijeme(bez potrebe za nabrajanjem svih pobjeda, preokreta itd, nije poenta). Znam da može bolje i očekujem neke promjene. Pavard da Bog dragi sačuva...

Šalu na stranu, očaj. Ali čestitke i Gladbachu. Nije čudo da je ova ekipa prošla grupu sa Interom i Realom. A tek koliko nam ne leže, to je za priču. Dosta pada na Flicka, ništa se ne pomiče s mrtve tačke već neko vrijeme(bez potrebe za nabrajanjem svih pobjeda, preokreta itd, nije poenta). Znam da može bolje i očekujem neke promjene. Pavard da Bog dragi sačuva...
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Prošle sezone primili 32 gola u 34 utakmice sad na 15 utakmica već na 24 gola. 

Na klupi 3 igrača koja su u najboljoj formi u momčadi (Coman, Musiala, Hernandez,) i onda samo jedna zamjena 

Proteklu sezonu nakon džemperka Bayernu nije trebao nikakav trener, već su igrači iz inata prema navijačima i upravi odigrali vrhunski ostatak sezone, a Flick se je našao u pravom trenutku na pravom mjestu.
Ja i dalje tvrdim da je Flick one hit wonder, te da će Tuchel od naredne sezone biti trener Bayerna.
Ja i dalje tvrdim da je Flick one hit wonder, te da će Tuchel od naredne sezone biti trener Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bayern@heart
- Kontakt:
Katastrofa se nastavlja vrijeme je da se dozovu pameti svi od Flicka i svih igraca. Vec neko vrijeme smo sazrili za ovako nesto. Debelo nesto nevalja u ekipi vjerojatno na ekipu utice ovo trakavica oko halabe kojeg treba zakucati na klupu. Flick mora sam sebe uvjeriti da stalne rotacije nevode ničemu. Trenutna igra je katastrofa. Pavard od one povrede nije isti čovjek kao da je psihicki pao i nikako da se dozove. Sane iz utakmice u utakmicu nista se pokazuje čak pomaze sa svojom igrom protivnickim igracima. Ovo je gore od onog poraza od Hoffe. Nadam se sa ce Flick i igraci konacno doci sebi svi posebno odbrana i krilni igrači
Hernadeza drži na klupi iako je bio najbolji igrač odbrane s početka sezone dok mu Alaba najgori igrač odbrane igra bukvalno svaku yebenu utakmcu.
Eh sad, da si rekao misliš pa ni po jada
Čuj ti njega, tvrdi.....
Bolje, bolje

Vom Jäger zum Gejagten
Zaslužena pobjeda i čestitke Gladbachu. Bayu su koštali tuljan i oba beka, posebno se tuljan iskazao kod sva tri gola.
Flick odmah napolje. Pa ovoj ekipi ne treba trener....
Flick nam nije trebao za osvajanje LP i ostalih titula prošle sezone, a sada nas samo ometa u ponovnom osvajanju istih. I kako se samo usuđuje izgubiti od jednog Gladbacha, a još veća sramota ublehaš jedan da toliko puta se vrati nakon zaostatka. Zamisli ti kakav je to trener...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland