FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Trigger » 31 dec 2010, 13:28

SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2011. GODINU SVIM "FORUMAŠIMA"
I OSTALIM LJUDIMA DOBRE VOLJE.

:)
Bosno moja poharana....

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 31 dec 2010, 13:35

Kako se strumfici trzaju kada je bilo kakva promjena. Vi bas istraumirani ljudi od nas :mrgreen:

A sta ce vam Zlatko preko Bakira i Hadzica i Becirevica uraditi..ima da vas izreketarimo ,k'o i do sada :mrgreen:

Grande Sarajevo opet na sceni. Sad cemo vas u narednoj godini izdominirati ,kao i do sad.

Sretna nova godina,prvo mojoj braci po boji uz nadu da ce nam naredan godina biti puna pobjeda i na terenu ali i na tribini i ulici. 8-) :mrgreen:
Sretna nova godna i svima ostalima ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 31 dec 2010, 17:46

Sretna Nova Godina svim navijačima Sarajeva Pitarima i HZ a i ostalim forumašima sve naj,naj., :D
Sarajevo ljubavi moja!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 31 dec 2010, 17:57

Bez puno demagogije i nimalo kurtoazije, svim komšijama dobre volje, želim sretnu Novu godinu.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 31 dec 2010, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 31 dec 2010, 17:58

Sretna nova pitari sve najbolje 8-)
1921-2011

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 31 dec 2010, 17:58

sekac je napisao/la:Sretna Nova Godina svim navijačima Sarajeva Pitarima i HZ a i ostalim forumašima sve naj,naj., :D
potpis

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 31 dec 2010, 18:08

Sta su se ovo opet strumpfete aktivirale na nasem forumu...ljubomora je cudo :))) Bakir je covjek bez dlake na jeziku, i mudima ko Trebevic, zato se nadam da ce sve one koji pokusaju nesto iza ledja raditi, posteno i "nagraditi".....sta hocete, imate i vi Bukija koji je zaduzen za marketing....a svi znamo da se covjek u to razumije, ko Mara u krivi.......sretna nova svima!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 31 dec 2010, 20:42

Naravno da ce se strumfici trzati kad njih uvijek najvise boli :D

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 jan 2011, 14:42

Navijacima i najvecem klubu u BiH zelim sretnu novu godinu !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 jan 2011, 14:58

HZ_ilidzaa je napisao/la:Navijacima i najvecem klubu u BiH zelim sretnu novu godinu !
http://www.youtube.com/watch?v=mvsEf9bzOYASRETNA NOVA 2011 :D
Sarajevo ljubavi moja!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 04 jan 2011, 09:57

4.10.2009-4.01.2011 Vedran Puljic !!!!
A C A B !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 jan 2011, 13:55

Sjećanje na tebe nikad umrijet neće !

04.10.2009 - 04.01.2011

slika
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jan 2011, 20:27

Kakav nam to Turcin dolazi na klupu :mrgreen: pomocnik ako se ne varam ce biti ?Mirznin haver? sredjuje pripreme u Antaliji?

Imal kakvih igraca osim ovoga,il uz ovoga sad ide kolonija Turskih igraca ako nista oni ih imaju na izvoz :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 jan 2011, 21:36

Baljak sutra do 11 sati mora reći koliko je klub dužan
Novi Upravni odbor je zatražio od klupskog menadžmenta da do sutra do 11 sati pripremi i kopira svu dokumentaciju kako bi UO na svojoj drugoj sjednici koja je zakazana za četvrtak imao tačan uvid u finansijsko stanje

Danas je po prvi put zasjedao novi Upravni odbor FK Sarajevo na čelu sa predsjednikom Amirom Rizvanovićem. Novi Upravni odbor je zatražio od klupskog menadžmenta da do sutra do 11 sati pripremi i kopira svu dokumentaciju kako bi UO na svojoj drugoj sjednici koja je zakazana za četvrtak imao tačan uvid u finansijsko stanje. Dakle, čelnici tima sa Koševa žele tačno znati koliko je klub dužan, kako se kasnije ne bi šta prebacivalo na Upravu u novom sazivu, koja je izabrana nedavno na Skupštini kluba.

Također, trener Mirza Varešanović će sačiniti plan priprema, čiji će se prvi dio najvjerovatnije obaviti u Sarajevu, kako bi Uprava preuzela odgovarajuće obaveze kako bi pripreme protekle u najboljem redu.

Dakle, bit će zanimljivo šta će direktor bordo tima Nihad Baljak prezentirati predsjedniku Rizvanoviću, koji će doznati koliko je Sarajevo dužno u ovom trenutku.

Colorado

Post Postao/la Colorado » 05 jan 2011, 11:23

R.I.P Admir Bjelak

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 jan 2011, 13:12

R.I.P DEJAN ZGONJANIN
LAHKA TI ZEMLJA BOSANSKA
HZ 87*
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 jan 2011, 17:22

ado-hz je napisao/la:Baljak sutra do 11 sati mora reći koliko je klub dužan
Novi Upravni odbor je zatražio od klupskog menadžmenta da do sutra do 11 sati pripremi i kopira svu dokumentaciju kako bi UO na svojoj drugoj sjednici koja je zakazana za četvrtak imao tačan uvid u finansijsko stanje

Danas je po prvi put zasjedao novi Upravni odbor FK Sarajevo na čelu sa predsjednikom Amirom Rizvanovićem. Novi Upravni odbor je zatražio od klupskog menadžmenta da do sutra do 11 sati pripremi i kopira svu dokumentaciju kako bi UO na svojoj drugoj sjednici koja je zakazana za četvrtak imao tačan uvid u finansijsko stanje. Dakle, čelnici tima sa Koševa žele tačno znati koliko je klub dužan, kako se kasnije ne bi šta prebacivalo na Upravu u novom sazivu, koja je izabrana nedavno na Skupštini kluba.

Također, trener Mirza Varešanović će sačiniti plan priprema, čiji će se prvi dio najvjerovatnije obaviti u Sarajevu, kako bi Uprava preuzela odgovarajuće obaveze kako bi pripreme protekle u najboljem redu.

Dakle, bit će zanimljivo šta će direktor bordo tima Nihad Baljak prezentirati predsjedniku Rizvanoviću, koji će doznati koliko je Sarajevo dužno u ovom trenutku.
Tek' onako me zanima da li neko zna jel' podnio izvjestaj, i kakvo je stanje na istom.. :?:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 07 jan 2011, 14:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:

Tek' onako me zanima da li neko zna jel' podnio izvjestaj, i kakvo je stanje na istom.. :?:
Jedno 250 milja smo u vecoj dubiozi od vas. Mi 3 850 000 a vi 3 600 000. Uracunati i krediti i porezi i doprinosi na place...a kod vas bi dug bio malo manji da nemate dugove prema vodovodu i elektroprivredi...a kod nas je dug veci jer imamo oko 100 milja duga prema stadionu i imamo vece dugove prema igracima. Ovo sam ti naveo da ne kontas da ste u puno boljoj situaciji od nas. Ne vjerujes ..??? Raspitaj se u svom klubu , ima ih par postenih koji ce ti reci !!!
Uglavnom imate se cemu nadati ako se Klocova lova upotrijebi za saniranje duga..u protivnom Allahimanet , vrlo brzo ce te doci u nasu situaciju

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 jan 2011, 17:15

FCS-FCS je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:

Jedno 250 milja smo u vecoj dubiozi od vas. Mi 3 850 000 a vi 3 600 000. Uracunati i krediti i porezi i doprinosi na place...a kod vas bi dug bio malo manji da nemate dugove prema vodovodu i elektroprivredi...a kod nas je dug veci jer imamo oko 100 milja duga prema stadionu i imamo vece dugove prema igracima. Ovo sam ti naveo da ne kontas da ste u puno boljoj situaciji od nas. Ne vjerujes ..??? Raspitaj se u svom klubu , ima ih par postenih koji ce ti reci !!!
Uglavnom imate se cemu nadati ako se Klocova lova upotrijebi za saniranje duga..u protivnom Allahimanet , vrlo brzo ce te doci u nasu situaciju
Željo je dužan oko 1.700 000,00 KM. Od toga 1,4 miliona prema poreznoj, PIO tako nešto. Od tih 1,4 miliona 0,8 miliona je glavnica, a 0,6 miliona kamata. Znači ukupan dug Želje je 1,7 miliona KM. Još da dodam, finansijska konstrukcija za narednih pola godine je zatvorena unaprijed i eventualna lova od Džekinog transfera se neće trošiti, bar sada.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 08 jan 2011, 12:32

Maloprije je Mirza izjavio da uzimaju jednoga mladog Velezovog igraca i jednoga iz Banovica!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bordobijeli, galia95, Google [Bot], mnon46, nedimmmm1337, skoJaa, UltraSa46 i 86 gostiju.