Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma Olimpik ce na kraju ostat a Radnik ce ispast
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Neka Krupe, šta bi štrumfovi bez nje.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:34Ivan Čurjurić u Olimpik. Haman imaju ozbiljne ambicije da opstanu u ligi. Slavko Petrović, Ivan Čurjurić. Volio bi da ih i najveći klub u državi pogura još sa nekim posudbama da ispune cilj kako bi Krupa i Radnik izletili. Taman i nama odgovara da posuđeni igrači stiču minutažu i napreduju kako bi se izborili i u šampionu.
Bili bi samo na -3fks74 je napisao/la: ↑08 jan 2021, 16:40Neka Krupe, šta bi štrumfovi bez nje.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:34Ivan Čurjurić u Olimpik. Haman imaju ozbiljne ambicije da opstanu u ligi. Slavko Petrović, Ivan Čurjurić. Volio bi da ih i najveći klub u državi pogura još sa nekim posudbama da ispune cilj kako bi Krupa i Radnik izletili. Taman i nama odgovara da posuđeni igrači stiču minutažu i napreduju kako bi se izborili i u šampionu.![]()
Neka ne šalju više igrače na posudbu. Dosta je bilo! I previše!BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 jan 2021, 14:34Ivan Čurjurić u Olimpik. Haman imaju ozbiljne ambicije da opstanu u ligi. Slavko Petrović, Ivan Čurjurić. Volio bi da ih i najveći klub u državi pogura još sa nekim posudbama da ispune cilj kako bi Krupa i Radnik izletili. Taman i nama odgovara da posuđeni igrači stiču minutažu i napreduju kako bi se izborili i u šampionu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koja je odsteta bila za Matea Marica s obzirom da je imao vazeci ugovor.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kad budu otprilike oni financijski izvjestaji, jel oko Marta tamo? Pozelio sam se ismijat onim brojevima iz ŠB, TC-a 
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nadjose li ikad onog Ayayia, covjek krenu jos prosle godine kod kona i nestade...
Tako i treba
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ispadne li Radnik ne znam zbog čega ću se više napiti, zbog treće u nizu ili njihove eliminacije!
Svaka utakmica protiv njih skrati mi život po par godina, naročito kući.
Treba Olimpiku do kraja sezone posuditi Benju, Amara, Andreja, Tinu, Fanima...
Više će njima trebati.
Više će njima trebati.
Vratio ga Morto na aerodromu. Sabotiro kone a i iz licnih razloga to obavio
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
killafrommanilla
- Kontakt:
pa tu je to, mozda jos Ahmeta, Hebiba,Pidru i Sslcina i mozda bi nivelisali omjer koji imaju protiv vas. Vasa bh. Lokomotiva, mada nije ni Zelji mahanesampras je napisao/la: ↑08 jan 2021, 23:25Ispadne li Radnik ne znam zbog čega ću se više napiti, zbog treće u nizu ili njihove eliminacije!
Više će njima trebati.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pitarske gnjide koje u vlasništvu imaju tri veš mašine koje im je Dulja kupio našle raspravljati o gigantu koji u svom posjedu ima preko 30 miliona u nekretninama.U rupe i ne izvirujte iz njih.
Hahahahahahahahah
- ElCartel11
- Kontakt:
30 milionahahahahah
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
'Tri ves masine - u nizu' tacnije receno...HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 02:18Pitarske gnjide koje u vlasništvu imaju tri veš mašine koje im je Dulja kupio našle raspravljati o gigantu koji u svom posjedu ima preko 30 miliona u nekretninama.U rupe i ne izvirujte iz njih.
nesto slicno ces mnogo puta da cujes, ove i naredne godine, budit ces i zaspat ces s tim, na poslu, u autu, u trznom centru, u kafani, u mahali, na kucnim sijelima, na forumima, na svim portalima (osim go(v)nostrumpf.ba, doduse) sve oko tebe ce biti 'tri u nizu'...
a gnjide...a ne daju spavat...a yebu samo plavo...a tri u nizu...a i cetvrta ce doci...a gnjide....
mali strumpf.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Nemoj da siris neistinu.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 02:18Pitarske gnjide koje u vlasništvu imaju tri veš mašine koje im je Dulja kupio našle raspravljati o gigantu koji u svom posjedu ima preko 30 miliona u nekretninama.U rupe i ne izvirujte iz njih.
Imamo šest veš mašina, tri sušilice i svaki igral ima po jedan fen da moze kosu da osusi poslije treninga.
Imamo i toplu vodu, al to placamo i nije nase vlasnistvo.
30 miliona hahahaha dinara ili kuna 

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Pod hipotekom možda, pola od toga.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑09 jan 2021, 02:18Pitarske gnjide koje u vlasništvu imaju tri veš mašine koje im je Dulja kupio našle raspravljati o gigantu koji u svom posjedu ima preko 30 miliona u nekretninama.U rupe i ne izvirujte iz njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.