Forum
Re: Forum
Sta mi je s avatarom? 

Nisam više član Saveza, tako da mi možeš sinuti moderatorske ovlasti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pitanje za admina, da li je dozvoljen ovaj avatar?
Jel dozvoljeno pisat na temama drugih klubova?
Npr ak ja navijam/simpatisem za Klub A da odem na chat od Kluba B?
Posto sam vidio par puta na nasu temu dolaze provokatori a ja sinoc jedan post napisao na temi jednog kluba odmah bio izbrisan.
Npr ak ja navijam/simpatisem za Klub A da odem na chat od Kluba B?
Posto sam vidio par puta na nasu temu dolaze provokatori a ja sinoc jedan post napisao na temi jednog kluba odmah bio izbrisan.
Možeš, ali bez provokacija na glavnoj temi (ako imaju temu za opšte diskusije ili slično nek tu idu provokacije)
Ne znam koji je klub A ili klub B u pitanju, ali sve ti zavisi od moderatora na temi kluba na kojem pišeš, neki su opušteniji a neki oštriji
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
bas tako, ako si korektan i ne smetaš ostalima ne temi, moderator ti moze dopustiti da pišeš. Ako moderator procjeni da kvariš temu, ima ovlasti da ti briše postove i da te udalji sa teme.
treba pojacat onda na EPL sa moderatorima jer nije fer da nas provociraju pojedinci kad im se qrac digneadmin je napisao/la: ↑09 jan 2021, 21:45bas tako, ako si korektan i ne smetaš ostalima ne temi, moderator ti moze dopustiti da pišeš. Ako moderator procjeni da kvariš temu, ima ovlasti da ti briše postove i da te udalji sa teme.
Citam ev ko je moderator ns pdf chelsea
Pa monologa, dreamera, geronima, riberia i hammersa nisam vidio na tom pdfu ima godina a neki i ne ulaze vise na forum.
Jedino rio aktivan al sumnjam da i on toliko cesto ulazi pogotovo na taj "moj" pdf.
pa ima bar 50 forumaša koji imaju državne zastave na avataru
Ovaj avatar je provokacija al mi ne smeta.
Mogu oni pripajat RS srbiji al samo na slikama.
Mogu oni pripajat RS srbiji al samo na slikama.
Stavi zastavu kosova i pobjedio si, jos bolje ak dodas i albansku pored. Otici ce sam sa foruma
U pitanju su zastave državne Srbije i Rusije ako ja dobro vidim. Ne shvatam zašto bi meni trebale smetati zastave Srbije i Rusije, šta je problem u njima i na koji nacin me provociraju. Eto ih tamo neka se vole i ljube, ne vidim problem nikakav.
Upravu si. Moja greska. Na poslu sam pa nisam ni bacio oko dobro na avatar, odmah sam pomislio srbija i rs.
Ja se nadam da ne kršim forumska pravila sa mojim avatarom. Moja ljubav prema Federaciji je veća nego njegova prema Rusiji i Srbiji. Hvala lijepo, sportski pozdrav.
"We need to suffer. And we need to fight."
Taj grb je proglašen neustavnim odavno i ne koristi se više.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
E jesi mu šukno, evo tresemo se i ja i on od muke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.