Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Marko Jošilo, Duncan Robinson ABA Lige.
Košarkaš Igokee, Marko Jošilo, nalazi se u sjajnoj šuterskoj formi. Od početka ove sezone, na 11 odigranih utakmica pogodio je 20 trojki iz 29 pokušaja!
To su skoro dve pogođene trojke po utakmici uz nestvarnu efikasnost od 69%!
Ne znam zbog cega Bosnic ignorise Josila, da li je to SPARS-sarajevska politika gdje bi Vrabac morao izgubiti mjesto?
Košarkaš Igokee, Marko Jošilo, nalazi se u sjajnoj šuterskoj formi. Od početka ove sezone, na 11 odigranih utakmica pogodio je 20 trojki iz 29 pokušaja!
To su skoro dve pogođene trojke po utakmici uz nestvarnu efikasnost od 69%!
Ne znam zbog cega Bosnic ignorise Josila, da li je to SPARS-sarajevska politika gdje bi Vrabac morao izgubiti mjesto?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- legenda reala
- Kontakt:
Možda ni on ne želi igrati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sjećam se Jošila još iz KK Bosne, kako mi je bio drag... veoma srčan i borben igrač, ne sumnjam da ce ga Bosnić pozvati ako zaista bude imao želju da igra.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Znaš li šta je glavni razlog ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Vole Tursku vise nego majku rođenu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prije će biti da ne mogu dobiti naše državljanstvo samo zbog toga što se deklarišu kao Bošnjaci, za razliku od naših Srba i Hrvata koji na to imaju puno pravo (da dobiju srbijanska i hrvatska državljanstva naravno, na to mislim).legenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:18Vole Tursku vise nego majku rođenu![]()
I to je konkretno političko pitanje, jedno od mnogih gdje se komšijama pravi ustupak dok ga mi pušimo.
A da vole Turke, vole, al' nije baš uvijek ta ljubav kriva
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- legenda reala
- Kontakt:
Ma znam sve, sto puta ispricana prica oko sportista porijeklom iz Sandzaka.
Hrvati samim rođenjem dobijaju drzavljanstva, dok Srbi moraju podnjeti zahtjev i dobiju bez problema, Sandzaklija mora provesti pet godina u BIH ili traziti neke veze sa predacima da neko vuce korijene iz BIH za drzavljanstvo
Hrvati samim rođenjem dobijaju drzavljanstva, dok Srbi moraju podnjeti zahtjev i dobiju bez problema, Sandzaklija mora provesti pet godina u BIH ili traziti neke veze sa predacima da neko vuce korijene iz BIH za drzavljanstvo
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Do nas je , Asmir Kolašinac je htio nastupati za nas mi mu garantovali 700 KM mjesečno i neka ganja sponzore za pripreme ...Raonffa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:35Prije će biti da ne mogu dobiti naše državljanstvo samo zbog toga što se deklarišu kao Bošnjaci, za razliku od naših Srba i Hrvata koji na to imaju puno pravo (da dobiju srbijanska i hrvatska državljanstva naravno, na to mislim).
I to je konkretno političko pitanje, jedno od mnogih gdje se komšijama pravi ustupak dok ga mi pušimo.
A da vole Turke, vole, al' nije baš uvijek ta ljubav kriva![]()
Srbija za zlatnu olimpijsku medalju daje 55000 eura , plus plaćene pripreme ...
Ivan Dodig imao od saveza 500 KM mjesečno, aj ba vozdra ko vas yebe , ode u Hrvatsku i dobije uslove boli glava , naravno "revanšira" se strašnim rezultatima za Hrvatsku...
Ovo su slučajevi kod pojedinačnih sportova ...
Turci imaju svoju politiku prema sandžaklijama , kupe ih sa parama , nema tu ljubavi ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Muhamed Pasalic (vs Promo) - 14p, 4s, 3a
Aljosa Jankovic (vs Leotar) - 24p, 9s
Sani Campara (vs Partizan) - 11p, 3a
Aleksandar Lazic (vs Igokea) - 4p, 2s, 1a
Edin Atic (vs Mornar) - 2p, 9s, 4a
Darko Talic - 5p, 4s, 2a
Aljosa Jankovic (vs Leotar) - 24p, 9s
Sani Campara (vs Partizan) - 11p, 3a
Aleksandar Lazic (vs Igokea) - 4p, 2s, 1a
Edin Atic (vs Mornar) - 2p, 9s, 4a
Darko Talic - 5p, 4s, 2a
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Odlicno si to objasnio,naravno da nema ljubavi care samo parebombaysaphire je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:50Do nas je , Asmir Kolašinac je htio nastupati za nas mi mu garantovali 700 KM mjesečno i neka ganja sponzore za pripreme ...Raonffa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 00:35Prije će biti da ne mogu dobiti naše državljanstvo samo zbog toga što se deklarišu kao Bošnjaci, za razliku od naših Srba i Hrvata koji na to imaju puno pravo (da dobiju srbijanska i hrvatska državljanstva naravno, na to mislim).
A da vole Turke, vole, al' nije baš uvijek ta ljubav kriva![]()
Srbija za zlatnu olimpijsku medalju daje 55000 eura , plus plaćene pripreme ...
Ivan Dodig imao od saveza 500 KM mjesečno, aj ba vozdra ko vas yebe , ode u Hrvatsku i dobije uslove boli glava , naravno "revanšira" se strašnim rezultatima za Hrvatsku...
Ovo su slučajevi kod pojedinačnih sportova ...
Turci imaju svoju politiku prema sandžaklijama , kupe ih sa parama , nema tu ljubavi ...
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Sani Campara (vs Sonik Puntamika) - 10p, 3s, 1a
Adnan Arslanagic (vs Zabok) - 5p, 1s, 5a
Djordje Topolovic (vs Zadar) - 9p, 8s
Obrad Tomic (vs Cherno More) - 4p, 7s, 2a
Adnan Arslanagic (vs Zabok) - 5p, 1s, 5a
Djordje Topolovic (vs Zadar) - 9p, 8s
Obrad Tomic (vs Cherno More) - 4p, 7s, 2a
Jure Zubac (vs Celik) - 17p, 3s
Haris Delalic (vs Siroki) - 15p, 5s, 4a
Ajdin Penava (vs Liege) - 6p, 6s, 1a
Haris Delalic (vs Siroki) - 15p, 5s, 4a
Ajdin Penava (vs Liege) - 6p, 6s, 1a
- legenda reala
- Kontakt:
Oj kakva trojka skoro sa pola terena Sania za pobjedu protiv Budućnosti, uvede ga trener za zadnji napada i donese im pobjedu protiv velikog favorita šutem za tri poena, Bravo Sani
Brutalna trica sanija za pobjedu u zadnjoj sekundi. Znacit ce mu ovo, siguran sam.
Bravo majstore!
Bravo majstore!
- legenda reala
- Kontakt:
Al zadnji napad i plan je bio da Mesiček rješava 1vs1, on fuli, Sani na neki 5-6 sekundi skače u ofanzivi vraća loptu u teren, Ukić je kupi on istrčaje i zabija za tri poena, treneru drago što je pogodio sa izmjenom ko nikome, svi ga grle ljube čestitaju mu, bilo je i navijača
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ja sam znao da će pogoditi , jednostavno takav se moraš roditi , nije mu prvi put ...legenda reala je napisao/la: ↑09 jan 2021, 20:51Al zadnji napad i plan je bio da Mesiček rješava 1vs1, on fuli, Sani na neki 5-6 sekundi skače u ofanzivi vraća loptu u teren, Ukić je kupi on istrčaje i zabija za tri poena, treneru drago što je pogodio sa izmjenom ko nikome, svi ga grle ljube čestitaju mu, bilo je i navijača
Prije par sezona kada je igrao za Igman preko dvojne licence protiv Čelika u Zenici je isto pogodio sa centra , doduše za produžetak ...
Ma ono je Mesicek pozurio, iz nikakve pozicije 10ak sekundi prije isteka sutira. Onda Sani uzima dole loptu sa svojim 185, i fakat bi bilo steta da je izasla nakon svega.legenda reala je napisao/la: ↑09 jan 2021, 20:51Al zadnji napad i plan je bio da Mesiček rješava 1vs1, on fuli, Sani na neki 5-6 sekundi skače u ofanzivi vraća loptu u teren, Ukić je kupi on istrčaje i zabija za tri poena, treneru drago što je pogodio sa izmjenom ko nikome, svi ga grle ljube čestitaju mu, bilo je i navijača
Ma treneru je drago zbog pobjede, iako je Skelin srcan poprilicno.
Drago mi je zbog Sanija, fin momak, prizeman.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i ja kad sam vidio da ga uvodi i da mu priča na zadnjem timeoutu, kontam mogo bi Sani sad jednu trojku za pobjedu, al vidim Mesiček će do kraja ići i kontam ništa, al eto sudbina je tako htjela da to ipak bude Sanibombaysaphire je napisao/la: ↑09 jan 2021, 20:56Ja sam znao da će pogoditi , jednostavno takav se moraš roditi , nije mu prvi put ...
Pa da nije vjerovo da i on može zabiti ne bi ga uvodio na zadnji napad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.