AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Znate sta, ovakav fudbal nisu igrale ni najbolje generacije Milana. Kao sto sam rekao u 3kolu , ovi momci idu po titulu. Theo veceras radi, Diaz me popisao..odlican malac. hajde Hauge oslobodi se straha.
Samu je najlosiji igrac Milana ubjedljivo. Bezidejan totalno.
Samu je najlosiji igrac Milana ubjedljivo. Bezidejan totalno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Kessie ovo se mora završiti. Ali kakva tranzicija strašno
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Haugeu fali brzine i to ga udaljava od toga da bude odlicno krilo,previse je spor,nesto ne vjerujem da se na tome vise moze raditi
Oba vezna nam dobise po karton,nije dobro.
Kessie brate ovo se moralo dati
Oba vezna nam dobise po karton,nije dobro.
Kessie brate ovo se moralo dati
A jbte šta odbrani Sirigu Kessieju , doduše i Kessie je posred njega opucao , morao je bolje.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- OldFashioned
- Kontakt:
Bravo momci, totalna dominacija.
Ali zaista nema potrebe za ovolike kartone pri ovoj igri i rezultatu.
Ali zaista nema potrebe za ovolike kartone pri ovoj igri i rezultatu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sudija dade Tonaliju žuti, ali ni za šta. Momak nije ni pipnuo igrača Torina. A ovaj Leao bi mogao da bude top 10 svjetskih napadača samo da glavu sredi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Rutinski i sigurno 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hauge i Tonali najslabiji.
Ostalo je dobro.
Jos jedan gol u drugom poluvremenu, da se ne strepi do kraja.
Ne znam zasto sudija onoliko prica sa Belottiem. Lik se na svaku odluku zali.
Ostalo je dobro.
Jos jedan gol u drugom poluvremenu, da se ne strepi do kraja.
Ne znam zasto sudija onoliko prica sa Belottiem. Lik se na svaku odluku zali.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Kako mozes rwci da je neko najslabiji pored Samua ??
Znaci ja bi Samua odmah vani i stavio tu Contija da igra,sig ce biti bolji od ovoga.
Znaci ja bi Samua odmah vani i stavio tu Contija da igra,sig ce biti bolji od ovoga.
Odlična reakcija ekipe nakon prvog poraza. Šteta što Kessie ne završi golom onakvu kontru.
Il Club più titolato al mondo!
Svaka cast momcima na igri i zalaganju. Odigrat pametno drugo poluvrijeme i uzeti 3 bobe.
Forza Milan
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Tonali nikako da proigra nažalost, ne znam kada će ako neće protiv ovako loše ekipe kao ovaj Torino.
Ne znam više do čega je, pa šta bi da su navijači na tribinama i da je Milan na 5-oj poziciji.
Ne znam više do čega je, pa šta bi da su navijači na tribinama i da je Milan na 5-oj poziciji.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Koliko je covjek slab da sam zaboravio da igra. Zivota mi.

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Dobro je ovo, prilično sam strahovao od ove tekme još kad pročitah da Hakan neće igrati...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treba biti oprezan u 2. poluvremenu , već imamo 3 žuta kartona , da ne vraćamo Torino u život sa nekim bezveznim prekršajem.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jes vidio,da ima takmicrnje u tome da budes neprimjetan on bi bio sampion
- Romagnoli13
- Kontakt:
Govoriti da je ovaj ili onaj najslabiji, a protivniku dozvolili jedan šut za 45 minuta. Samu je najslabiji, ali on ima 26 godina i nikakvu konstantu niti kvalitet. Ova djeca sto imaju 20-21 godinu, oni imaju još nevjerovatan prostor za napredak, i kod njih je oscilacija normalna. Pobogu 17 utakmica iza nas, a ova ekipa ne posustaje unatoč svim problemima. To je pokazatelj kvaliteta.
I čemu degradiranje Torina? Milan ih je svojom igrao napravio da izgledaju kao ekipa iz Seria B. Ima kod njih kvaliteta.
I čemu degradiranje Torina? Milan ih je svojom igrao napravio da izgledaju kao ekipa iz Seria B. Ima kod njih kvaliteta.
Odlična igra bez pola ekipe i dva nepostojeća krila na terenu, da jedva i osjetiš sve te izostanke. Ne vidim kako mogu prosuti ovu prednost pored ovog mrtvog Torina, iako bi trebalo ići na treći gol i završiti tu priču.
Još je samo falilo da onaj Rodrigez zabije, iz jedine šanse koju su napravili.
Još je samo falilo da onaj Rodrigez zabije, iz jedine šanse koju su napravili.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 jan 2021, 21:44Govoriti da je ovaj ili onaj najslabiji, a protivniku dozvolili jedan šut za 45 minuta. Samu je najslabiji, ali on ima 26 godina i nikakvu konstantu niti kvalitet. Ova djeca sto imaju 20-21 godinu, oni imaju još nevjerovatan prostor za napredak, i kod njih je oscilacija normalna. Pobogu 17 utakmica iza nas, a ova ekipa ne posustaje unatoč svim problemima. To je pokazatelj kvaliteta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.