Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
United: Henderson, Williams, Tuanzebe, Bailly, Telles; McTominay (c), van de Beek; Mata, Lingard, James; Greenwood.
Substitutes: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Matic, Fred, Fernandes, Martial, Rashford, Ighalo.
Šareno danas...
Substitutes: De Gea, Wan-Bissaka, Maguire, Matic, Fred, Fernandes, Martial, Rashford, Ighalo.
Šareno danas...
Jedino što me iznerviralo kod postave je Bailly koji igra ovu utakmicu, a Lindelof lord se čuva za Prem. Pa nije valjda da će ovaj Švedski maneken opet biti ispred zdravog Baillya? 

Fino izveden korner, fina reakcija MCT-a. Fin gol
EDIT: Fudbaler poput Lingarda mogu biti i ja. Gledam čovjeka sad skoro poluvrijeme. Znači ništa kroz ništa. Malo potrči, kad ima loptu, doda tu i tamo prvom do sebe. Mata je isto gotov. Gledam ga, čovjeku lipti znoj u 12-oj mi nuti meča. Umro. VDB i MCT moraju da izginu da pokriju sve... I ovaj Williams je dobro kalirao od prošle sezone. Nedorečen potpuno na terenu. To je samo dio priče. Kad skontam koliko ovdje otpada ima, a koliko para se baca na njega, nije mi dobro
EDIT: Fudbaler poput Lingarda mogu biti i ja. Gledam čovjeka sad skoro poluvrijeme. Znači ništa kroz ništa. Malo potrči, kad ima loptu, doda tu i tamo prvom do sebe. Mata je isto gotov. Gledam ga, čovjeku lipti znoj u 12-oj mi nuti meča. Umro. VDB i MCT moraju da izginu da pokriju sve... I ovaj Williams je dobro kalirao od prošle sezone. Nedorečen potpuno na terenu. To je samo dio priče. Kad skontam koliko ovdje otpada ima, a koliko para se baca na njega, nije mi dobro
- DragonReborn
- Kontakt:
Baily stvarno nema sreće
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Momir Peh iz nadrealista...
Ma ja neka mu Bailly igra ove utakmice yebala mu Švedska princeza mater.
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 09 jan 2021, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo da ne bude nista ozbiljno sa njim, taman ga malo krenulo i ovo se desi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako je moguce biti ovako prost igrac kao Daniel James
dolazilo je u klub slabih igraca ali ovaj manjak fudbalske inteligencije je zalosno
Bailly vjerovatno nista ozbiljno jednostavno nije momentalno mogao nastaviti utakmicu i to je to njemu su noge problem ne glava

Bailly vjerovatno nista ozbiljno jednostavno nije momentalno mogao nastaviti utakmicu i to je to njemu su noge problem ne glava

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Eric Bailly wanted to come back on but medical staff brought him down the tunnel
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Znači, ako isključiš Hendersona (koji ni sam ne blista danas sa onim izletanjima u prazno), imaš na terenu dva dobra igrača - VDB-a i Maguirrea, te trojicu koji mogu “ruke dati”: Tellesa, MCT-a ii Greenwoda, pa možda i Tuanezebe. Ovo ostalo, gluho i daleko bilo.Zonked je napisao/la: ↑09 jan 2021, 21:57Kako je moguce biti ovako prost igrac kao Daniel Jamesdolazilo je u klub slabih igraca ali ovaj manjak fudbalske inteligencije je zalosno
Bailly vjerovatno nista ozbiljno jednostavno nije momentalno mogao nastaviti utakmicu i to je to njemu su noge problem ne glava![]()
James i Williams, eto može posudba, pa da vidimo ima li išta od njih za godinu ili dvije. Sad od njih nemaš ništa. ovo ostalo - noga majstore. Mata penzija, Lingard - noga, veze čovjek nema. Šta će ti na platnom spisku Ighalo (jest posudba ali imamo i tu troška), Rojo... ima ih ko’ drva.
Williams je mlad i moze se mozda u budućnosti ocekivati da bude igrac za roster ali James ma njemu ne moze pomoci ni 10 posudba ni najbolji treneri planete od njega ne mogu napraviti igraca jer lik jednostavno NE ZNA igratiJames i Williams, eto može posudba, pa da vidimo ima li išta od njih za godinu ili dvije.
Mata da odradi jos ovu polusezonu i stvarno ne vidim vise svrhu njegovog ostanka i nakon ove sezoneMata penzija, Lingard - noga, veze čovjek nema
Na Lingarda se vise ne racuna to pokazuje i minutaza ove sezone ali izgleda da se ne moze naci klub za njega i zbog toga je jos tu
Ighalu mislim da ugovor istice za 20 dana i produzenja ocito nece bitiŠta će ti na platnom spisku Ighalo (jest posudba ali imamo i tu troška), Rojo... ima ih ko’ drva.
Rojo ista situacija kao i kod Lingarda
Onda je jos tu Jones

Dalje Fosu Mensah evo i Ole je potvrdio neki dan da ce ga klub prodati ovaj transfer rok
Nista jos od ozbiljnih trofeja dok god klub vuce ovaj broj igraca koji ne doprinose ni 1%
Okej odradjena tekma sinoc, mogao je jos koji gol ali smo prosli i to je najbitnije. Sada samo sacekati zvanicno za Baileya pa da yebemo svima redom od do zasto je uopste igrao...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Piše se da je htio da se vrati, al su ga zaustavili u tunelu radi sigurnosti
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Znalo je to kod nas znaciti i do mjesec van stroja.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Znali neko hoce li igrati el matador, dali je jos pod suspenzijom?
https://www.skysports.com/football/news ... suspensionunited1337 je napisao/la: ↑12 jan 2021, 12:34Znali neko hoce li igrati el matador, dali je jos pod suspenzijom?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- DragonReborn
- Kontakt:
Nije pod suspenzijom, pitanje je samo koliko će mu dati prostora.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Da vidimo koliki je mudonja Solskjaer. Svi ocekuju laganu pobjedu i preuzimanje vrha, ali znas da nisu bas uvjerljivi u tekmama gdje se od njih nesto ocekuje
A Burnley, ko Burnley..
Nadam se da ce pokusati sa van de Beekom i Cavanijem, a Brunu i Rashu cuvati za skauzere.
Martial Cavani Greenwood
Pogba van de Beek Fred
Telles Maguire Bailly Wan Bissaka
De Gea

Nadam se da ce pokusati sa van de Beekom i Cavanijem, a Brunu i Rashu cuvati za skauzere.
Martial Cavani Greenwood
Pogba van de Beek Fred
Telles Maguire Bailly Wan Bissaka
De Gea
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ne treba olako uzeti ovaj Burnley u zadnjih 6 imaju jedan poraz i kad se uzme u obzir to sto sto si napisao za igru u kljucnim utakmicama tesko da ce biti lagana utakmica
--------Rash---Martial
--------------Bruno
-------VdB------------McT
----------------Fred
Telles-Maguire-Lindelof-AWB
--------Rash---Martial
--------------Bruno
-------VdB------------McT
----------------Fred
Telles-Maguire-Lindelof-AWB
Dobar sastav, policajac. Tako nešto bih i ja volio da izvede. Nema šanse da Brunu odmori, a Rash i Martial su mi nekako sigurni, dok bi Cavani mogao zaigrati, ali mislim da će to biti s klupe na kraju. Donny bi umjesto Pogbe taman legao, a najveći problem je Lindelof jer je u pitanju Burnley. Tu se iskreno nadam drugoj opciji, ali to je već teško.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.