Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
dino kad bi rekao da BEAST nije odigrao nijednu utakmicu za reprezentaciju ovi bi to prihvatili kao 1000000% istinu
Samo Sloboda | COYG
-
- Kontakt:
Što li Juka ne spominje tu probu ?
Bome ovdje ga je Dino na političke fore upecao , na papanske i nažalost Juka se primio ...
Helikopteri i budžet, realno buraz ne možemo ga više braniti , šta misliš ?
Na stranu nastupi za reprezentaciju , ko prati košarku zna o čemu se radi ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Konakovic botovi.Chapman1886 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:16dino kad bi rekao da BEAST nije odigrao nijednu utakmicu za reprezentaciju ovi bi to prihvatili kao 1000000% istinu
Nurkiću oprosti se od reprezentacije, ne zaslužujemo te!
Što neko kaže, nek Konaković obuče dres i zaigra za reprzentaciju, **** vas on!
Hajde, neko, bilo ko - navedite mi šta je to pozitivno uradio Dino Konaković, lično?
Što neko kaže, nek Konaković obuče dres i zaigra za reprzentaciju, **** vas on!
Hajde, neko, bilo ko - navedite mi šta je to pozitivno uradio Dino Konaković, lično?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Kljuc svega.Golf2 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:12Juka je optuzio Konakovica za jednu stvar, a to da je on krivac i njegova procjena da nije dovoljno talentovan. Konakovic mu odgovorio da je to nemoguce, jer kad je poceo trenirati nije uopste bio u klubu.
Sad Juka replicira Konakovicu na sve, osim na ovo zbog cega je krenula cijela rasprava, uz to spominjuci helikoptere, budzet kantona u koji do 2010 vjerovatno nije dosao osim na eskurziju za razredom.
JUKA BOLI NAS K... ZA SVE O CEMU SE RASPRAVLJATE, KAZI SAMO JESI LI SLAGAO DA TE KONAKOVIC OCJENIO NETALENTOVANIM 2008-e? AKO JESI ONDA SE TU SVA PRICA ZAVRSAVA, A DO TAD UZIVAJ UZ CECINE I BAJINE PJESME
Na kraju u saopstenju ni B od Bosne nije napisano.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Chapman1886
- Kontakt:
a najjače su mi balije koje veze o košarci nemaju, pravila ne znaju i pišu o Nurkiću, nba košarkašu i njegovom neigranju za reprezentaciju
isti smo ko i srbi kad su Jokića prozivali
isti smo ko i srbi kad su Jokića prozivali
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Znači Dino mu kulturno objasni gdje je pogriješio, on mu odgovara kantonalnom politikom i helikopterom.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne zna se ko mi jadniji i odvratniji u ovoj raspravi, Nurkic ili Konakovic.
Kao prvo, u ovom posljednjem "pismu" niti jedna jedina recenica nije Nurkiceva. Ovo je napisao neko iz BiH, tacnije neko iz Sarajeva, ko dobro poznaje "karijeru" Konakovica. Kao drugo, Nurkic ovoliko prosto prosirenih recenica nije sastavio ni na pismenoj vjezbi u skoli.
A Konakovic Dino...taj ublehas sa svakim polemise i ima vremena za svaki komentar i facebook raspravu, jer u zivotu nikad nista nije radio, kao sto ni sad ne radi pa moze da se upusta u rasprave s bilo kim. Lik zivi od svadje i demagogije. Nista on konkretno u svom zivotu nije napravio, ni jedan dinar stvorio. A to bi drzavu da vodi samo na racun pljuvanja SDA, pa **** nisam ja bio u toj SDA...ti si, tebe je napravila ta stoka koju sad napadas, isti ste.
Kao prvo, u ovom posljednjem "pismu" niti jedna jedina recenica nije Nurkiceva. Ovo je napisao neko iz BiH, tacnije neko iz Sarajeva, ko dobro poznaje "karijeru" Konakovica. Kao drugo, Nurkic ovoliko prosto prosirenih recenica nije sastavio ni na pismenoj vjezbi u skoli.
A Konakovic Dino...taj ublehas sa svakim polemise i ima vremena za svaki komentar i facebook raspravu, jer u zivotu nikad nista nije radio, kao sto ni sad ne radi pa moze da se upusta u rasprave s bilo kim. Lik zivi od svadje i demagogije. Nista on konkretno u svom zivotu nije napravio, ni jedan dinar stvorio. A to bi drzavu da vodi samo na racun pljuvanja SDA, pa **** nisam ja bio u toj SDA...ti si, tebe je napravila ta stoka koju sad napadas, isti ste.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Gledaj sad, pjesme imaju "nacionalnost"? Sluša Cecu i to je problem?
Hadalji, čovjek je jedan od najvećih humanitaraca u BiH, a Konaković i slični njemu su sušta suprotnost, kako vas stid nije!
Hadalji, čovjek je jedan od najvećih humanitaraca u BiH, a Konaković i slični njemu su sušta suprotnost, kako vas stid nije!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Najbolje bi bilo da smo svi ignorisali ovaj sukob Konakovića i Nurkića pa nek ga oni rješavaju, jučer je reprezentacija izborila europsko prvenstvo, odigrala borbeno kako želimo od svih reprezentacija, a više pažnje je dobilo šta Dino i Jusuf pišu na facebooku.
Jusuf je zapoceo sa svojom izmisljotinom. Sta mu je cilj toga?Drape je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:21Najbolje bi bilo da smo svi ignorisali ovaj sukob Konakovića i Nurkića pa nek ga oni rješavaju, jučer je reprezentacija izborila europsko prvenstvo, odigrala borbeno kako želimo od svih reprezentacija, a više pažnje je dobilo šta Dino i Jusuf pišu na facebooku.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Upravo tako.Dečko se stavio u službu krimi hobotnice.miky_hz je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:23Da mu Zahiragic licno pise saopstenja manje bi ofirno bilo.LegendKiller je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:20Obzirom da u svom odgovoru spominje helikopter, budžet, i slične stvari, očito je da njegovi stavovi imaju političku dimenziju.
Šta ti kao košarkaš ima sa helikopetom?
Ovakvim odgovorima samo tone dublje.
SDA BOTOVI = NIP BOTOVI!
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa nek mu Konaković odgovara, ali zašto bi se mi dijelili u ljute taboreJustin je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:22Jusuf je zapoceo sa svojom izmisljotinom. Sta mu je cilj toga?Drape je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:21Najbolje bi bilo da smo svi ignorisali ovaj sukob Konakovića i Nurkića pa nek ga oni rješavaju, jučer je reprezentacija izborila europsko prvenstvo, odigrala borbeno kako želimo od svih reprezentacija, a više pažnje je dobilo šta Dino i Jusuf pišu na facebooku.![]()

Nije prijatelju lijepo govoriti nekome da je glup ako ti ne znas citati sta se pise.FoxMulder je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:58Prika, jesi ti glup ili?Zip je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:34Jukanu ipak placeni pisac nije bio dostupan da napise nesta bolje, pa je stvar uzeo u svoje ruke... Nervozan jer ga je Konakovic popisao, zelio je sto prije da se opere medjutim kako izgleda sam sebe je jos vise ukopao spominjuci helikoptere, i ostala politicka sranja![]()
![]()
Zeleni, zeleni Jukane... Jel te imalo stid biti Bakirova kujica?
Kakve veze ima ovo sa politikom?
Jel moguće sa politiku petljamo u ove stvari.
Ovdje se radi o Nurkiću, nba košarkašu i jednom od najboljih centara svijeta i Konakoviću, osobi koja je uništila kk Bosnu. Ti si pitar, jel ti imalo žao Bosne?
Procitaj opet sta je Nurkic rekao, i ko mjesa politiku i sport, ko spominje neke helikoptere( ako nisi znao to je bio glavni argument pada vlade sestorke) ako si pratio...
Kakve veze ima jesam li pitar ili nisam, ovde zdrav razum govori da se Nurkic ufatio necega ne znajuci na koga ide. Misle ljudi levat Konakovic, a lik je trenutno u rangu top politicara koji vladaju pricom i koga ne mozes zajebati pricom.
Aj ti sad meni reci jel ti znas ko je unistio Bosnu ili ti je neko rekao da je neko tamo( u ovom slucaju Konakovic) unistio Bosnu?
Uostalom, kakve veze ima prica o Bosni kada je lik neosnovano optuzio Dinu i ovaj mu uzvratio cinjenicama ?
konaković ima dif završen i to jedva. Da mu nije bilo sda u bingu bi radio za 6 stoja
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- BuffonGigi
- Kontakt:
I to ga zavrsio za 3 godine cini mi se.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Hvala kurcu neko pametan
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: lumani, THEC, TripleThreat i 9 gostiju.