Je li ovo on igra za neke doner Turke? Ime kluba me podsjeca na nase u dijaspori koji kazu da igraju fudbal, a ustvari na bausteli rade, a u slobodno vrijeme igraju za neki Bosnia Nurnberg

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je li ovo on igra za neke doner Turke? Ime kluba me podsjeca na nase u dijaspori koji kazu da igraju fudbal, a ustvari na bausteli rade, a u slobodno vrijeme igraju za neki Bosnia Nurnberg
Ne znam zasto se čudiš. Na početku jesi dobro pogadjao ali posle nista. Ako imas info kazes lijepo taj i taj, ako nesmijes reci ime kazes barem u kojim ligama je igrao lik itd.kanarinac je napisao/la: ↑10 jan 2021, 12:41Fanima kad ste svi poceli jadit ode u kmelju ja sam vam rekao da je kod nas,kad sam vam rekao za Zinedina mislili ste da lazem,kad sam vam rekao za Susica rekli ste da sam lud,ja sam vam govorio za Fastosa i Anela Hadzica,i et slagao sam vam,ali znate da smo pregovarali,i sad vam kazem za Petra i lazem vas da ce doci,a kazem vam za Vukusica da dzabe pricate o njemu i opet vas lazem opet,pa sad vi uzmite kako ko hoce.
Pa mi i nemamo ozbiljnih insajdera ,osim GIS-aElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:18Ne znam zasto se čudiš. Na početku jesi dobro pogadjao ali posle nista. Ako imas info kazes lijepo taj i taj, ako nesmijes reci ime kazes barem u kojim ligama je igrao lik itd.kanarinac je napisao/la: ↑10 jan 2021, 12:41Fanima kad ste svi poceli jadit ode u kmelju ja sam vam rekao da je kod nas,kad sam vam rekao za Zinedina mislili ste da lazem,kad sam vam rekao za Susica rekli ste da sam lud,ja sam vam govorio za Fastosa i Anela Hadzica,i et slagao sam vam,ali znate da smo pregovarali,i sad vam kazem za Petra i lazem vas da ce doci,a kazem vam za Vukusica da dzabe pricate o njemu i opet vas lazem opet,pa sad vi uzmite kako ko hoce.
Doci na forum i govorit doci ce ovaj - onaj do nedjelje i slicne fore ne pusi vise niko i zato si prebacen u krug neozbiljnih insajdera![]()
Eh da je dovodit top igrace iz trece njem... kvalitetna liga, kvalitetni i jaki igraci... zabi ga onaj Rabihic opet za Verl!Lik na Benju podsjeca pravo... pratis li Zuka? Strasan onaj albanac iz Manheima...
Al jedno je sigurno. Igrače koje dovedemo iz drugih liga gdje su do tada redovno igrali, budu pojačanje. Dokaz je dvojac iz Radničkog iz Niša. Stanojević je prije dolaska kod nas redovan bio u Radničkom, jednoj od boljih ekipa u srpskoj ligi, ista situacija je i sa Pejovićem. Obojica su se polazala kao pojačanja.
Vidjet ćemo pa ćemo se citirat kad riješimo pitanje napadača.kanarinac je napisao/la: ↑10 jan 2021, 11:56A sta ako dodje,kao Marinovic,Susic,Zinedin,Milicevic i FanimoBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 jan 2021, 10:34Ja mislim da je to igrač za kojeg ti misliš da će doći a koji neće doć i za kojeg ćeš kasnije pisat da je u zadnji tren propao transfer iz onih istih razloga kao i za prethodne igrače.
Igraci u trecoj njem imaju plate od 5 do 20 k eura , a u drugoj imaju od 10 do 50-ak mjesecno
Ma ne sumnjam ja u plateznu moc i sposobnost, cisto mi ime kluba zapalo za oko, a kao sto rekoh, gdje dodje Turcin, tu je propast zagarantovana, pitanje je samo dana. U svakom slucaju, ako postoji mogucnost izbora, Vukusic je ocit izbor.Ahmoveliki je napisao/la: ↑10 jan 2021, 15:02Igraci u trecoj njem imaju plate od 5 do 20 k eura , a u drugoj imaju od 10 do 50-ak mjesecno
Prije par godina kad je Crnkic otisao u Erfurt imao je oko 7k mjesecno...
Ma ja mi navikli iz Bundeske dovodit pojacanja.
Imaš li ti kakav interes da nam uvališ ovog AV, čovjek dobio nogu u Olimpiji. Da šta valja pokušali bi uzeti kakvo obeštećenjeza njega, ove sezone 7 nastupa i 0 golova. Ovaj baš iz Kiseljaka 16 nastupa/11golova i 3 asista, zabijao i čuvenom Nojeru.
Ima i onaj Vanja ili Zip isto dobar pravoVanja8 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:24Pa mi i nemamo ozbiljnih insajdera ,osim GIS-aElCartel11 je napisao/la: ↑10 jan 2021, 14:18Ne znam zasto se čudiš. Na početku jesi dobro pogadjao ali posle nista. Ako imas info kazes lijepo taj i taj, ako nesmijes reci ime kazes barem u kojim ligama je igrao lik itd.
Doci na forum i govorit doci ce ovaj - onaj do nedjelje i slicne fore ne pusi vise niko i zato si prebacen u krug neozbiljnih insajdera![]()
Promjeni nik, umjesto GiS, budi ono što jesi PiS....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 jan 2021, 11:48I to znaci da je Sliskovic bolji![]()
![]()
![]()
Kakve ti gluposti izvaljujes, to je za medalje![]()